"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz istersek alina kalir demiştim sana dimi
Kayla kaldığına göre cambage ile de ilgileniyorsak gerçekten ionescu isi yatar. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Acikcasi cambage gelirse takim birden iki basamak seviye atlar ama pg'da ne yapmayı düşünüyoruz merak ediyorum. Vandersloot'u kayla ile tekrar bulusturabilir miyiz acaba?
Kristi Tolliver adını gördüm twitterda. Ciak nerde yazıyor. Cambage gelirse efsane olur.Tolliver - OlcayMcBride - Sevgi Alina - Zanda Sabally - Ciak - TuğceCambage - Stokes - Gizem
Cambage işi hala ortada abi bence,yani çok büyük bir iş başarırız ionescu hedeflerimiz arasında olsa bile.Vandersloot ise eka’yla yenilemiş bile abi ☹
Onu ben aklima geldi de olur mu acaba diye yazdım. Tolliver kafama yatmadi ama.
Olur da Cambage yi alırsak, guard eli yüzü düzgün olsun, boş şutları sokup iyi savunma yapsın kafi. Çok skorer olmasa da olurZaten Cambage alina kayla ceci Sabally top kullanmayı seven isimler. Ama gönül Vandersloot u da biz de görmek istiyor.
Tolliver'ı aslında beğeniyordum ama son yıllarda ne durumda hiçbir fikrim yok.34 yaşına gelmiş,eğer fazla düşmediyse düşünülebilir bence,ama tabi imkan varsa bir saniye bile düşünmeden ionescu'ya gitmemiz lazım mutlaka