Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2248762 defa)

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9270 : 23 Nisan 2023, 15:25:08 »
Yani tam olarak buraya yazılacak bir konu değil belki ama burayıda ilgilendiren bir konu,cappy döneminden beri bu şubeyi takip ediyorum.Bu zamana kadar yaşadığımız onca skandal(taurasi-gs,ydü,yabancı sınırı vs.)olayları da bunun içine katarak söylüyorum,sanırım daha önce bayan basketbolunu bu kadar domine edebileceğimiz bir döneme hiç gelmemiştik.O dönem bile yerel ligde rakipte sylvia fowleslar,torrensler olmasından dolayı,haliyle ortada bir rekabet vardı fakat şu an bizi durdurabilmek için ellerinde bir şanslarıda kalmadı.Hido efendi kıyıda köşede ağlamaya başlamıştır bile çoktan.Çünkü an itibariyle elimizde bayan basketbolunun açık ara en yetenekli 2 uzunu var.Bu yapıyı koruyabildiğimiz müddetçe açık ara her sezonda elw şampiyonluğununda favorisiyiz.Modern takımlar arasında elw şamp 6 kupayla zirvede ekaterinburgun olduğunu düşünürsek,stewart-meessemanı tuttuğumuz sürece min. 4 kupayı daha ekleyebileceğimizede zerre şüphem yok.E hazır ekatında dağılmasıyla önümüzde açılmışken,şubenin,öncelikli olarak şu an için bu ikiliyi takımda tutmayı,ilerideki yıllarda da artık gelecek diğer şampiyonluklarında etkisiyle bu rekoru daha da geliştirebilmek için,bu ikilinin yanına aynı kalibrede yıldız isimleride eklemek gerektiğinin farkında olduğunu düşünüyorum.Yani uzun zamandır herhangi bir branştan bu takımın bundan 1 hafta önce verdiği kadar keyif almamıştım.Umarım artık bunca yıldır yaşadığımız alınamayan ribaundlar,özellikle son senelerdeki fiyasko transferler (vaughn,sottana,kizer) devrini bu sezonla birlikte noktalamışızdır.Çünkü bu kadar uygun bir zamanda bu kadar doğru bir kimyayıda yakalamışken eğer aynı hataları yapmaya devam edersek müthiş bir hayalin gerçeğe dönüşme ihtimalinden olacağız.Umarım şu 2 ay içerisinde kadro yapılanmasıyla ilgili açıklamaların geleceği zamanda hepimizin beklediği o sözleşme haberlerini alırızda bu sevincimiz,neşemiz her geçen gün daha da artarak devam eder.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2023, 15:25:45 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9271 : 23 Nisan 2023, 22:43:47 »
Fenerbahçe de yarım sezon için 450 bin dolar alıyor(Stewart) 2 sene daha uzatıldı sözleşmesi muhtemelen pirimde vericekler tüm takıma iki şampiyonluk için Emma 2+1 yıl ve Stewartın 2 yıl uzadı sözleşmeleri .Mccowanıda stokes yerine düşünüyorlar maaş olayında anlaşırsalar.(Bade Kaya//tw)
İŞTE BAŞLIYORUZ YA🤩🤩🤩

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9272 : 23 Nisan 2023, 22:46:38 »
Fenerbahçe de yarım sezon için 450 bin dolar alıyor(Stewart) 2 sene daha uzatıldı sözleşmesi muhtemelen pirimde vericekler tüm takıma iki şampiyonluk için Emma 2+1 yıl ve Stewartın 2 yıl uzadı sözleşmeleri .Mccowanıda stokes yerine düşünüyorlar maaş olayında anlaşırsalar.(Bade Kaya//tw)
İŞTE BAŞLIYORUZ YA🤩🤩🤩
Bade kaya biraz sallar, itimat etmemek lazım. Seneye Jones ve ionescu gelecek falan diyordu bir aralar.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9273 : 23 Nisan 2023, 22:48:37 »
Bade kaya biraz sallar, itimat etmemek lazım. Seneye Jones ve ionescu gelecek falan diyordu bir aralar.
Şimdi twda 1-2 kişiye sordum onlarda ''bade kaya kendi dediğine inanmıyordur'' dediler 🤣🤣

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #9274 : 23 Nisan 2023, 23:00:06 »
İŞTE BAŞLIYORUZ YA🤩🤩🤩

Valla sevindim ki kaynağı görene kadar. ;D

Yıllar evvel facebookta Bade Kaya'yı yemlemiştim. Bayan voleybol takım menajerinden Elitsa Vasileva'yı aldığımızı duydum demiştim. Bu da her yerde kendi haberiymiş gibi kesin diye paylaştı  :D öyle bir transfer olayı yoktu sonra voleybol forumunda dalga geçilince bana çok sövmüştü Bade.

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #9275 : 23 Nisan 2023, 23:17:29 »
Aytuğ: Fenerbahçe’de Alina devam edecek mi? Muhtemelen etmeyecek. Peki tekrar yeni adresi Çukurova Basketbol mu olacak? Yada başka ülkeye mi transfer olacak

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9276 : 23 Nisan 2023, 23:30:32 »
Alına kendi ayrılıyorsa bilmem.ama biz ayrılıyorsak çok büyük hata çok.Ondan daha iyi avrupalı  fransız.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9277 : 23 Nisan 2023, 23:35:18 »
Bizim camiada sampiyon olduktan sonra kadroları tamamen değiştirmek modadir. Kicimiza rahatlık batar bizim.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9278 : 23 Nisan 2023, 23:52:20 »
Bizden gidince oynamaya başlar. Şu performansı da kalmayı hak etmiyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9279 : 23 Nisan 2023, 23:56:22 »
Yahu oyun sistemi değişmiş uzunlar üstünden oynanıyor.Şampiyonlugun kilit ismi Alina hem yarı hemde finalde Grayi savunmada bayılttı.Büyük hata başımızı taşlara vururuz sonra.Yeri dolmaz.Sloukasi nasıl ariyorsak Alinayı çok ararız.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2023, 23:57:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9280 : 24 Nisan 2023, 00:01:08 »

Valla sevindim ki kaynağı görene kadar. ;D

Yıllar evvel facebookta Bade Kaya'yı yemlemiştim. Bayan voleybol takım menajerinden Elitsa Vasileva'yı aldığımızı duydum demiştim. Bu da her yerde kendi haberiymiş gibi kesin diye paylaştı  :D öyle bir transfer olayı yoktu sonra voleybol forumunda dalga geçilince bana çok sövmüştü Bade.
O derece mi abi ya,ben bunu bilmiyordum bak 🤣🤣

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9281 : 24 Nisan 2023, 00:02:11 »
Aytuğ: Fenerbahçe’de Alina devam edecek mi? Muhtemelen etmeyecek. Peki tekrar yeni adresi Çukurova Basketbol mu olacak? Yada başka ülkeye mi transfer olacak
Aytuğ önce bir mccowan haberini netleştirsin ondan sonra başka isimler hakkında haber atmaya başlasın.Daha mccowan iddiasını bile netleştiremedi hala,baktı onda belirsizlik durumu var,hemen hedef değiştirip alinaya geçti,çok enteresan bir çar

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9282 : 24 Nisan 2023, 07:32:25 »
Yahu oyun sistemi değişmiş uzunlar üstünden oynanıyor.Şampiyonlugun kilit ismi Alina hem yarı hemde finalde Grayi savunmada bayılttı.Büyük hata başımızı taşlara vururuz sonra.Yeri dolmaz.Sloukasi nasıl ariyorsak Alinayı çok ararız.
Vallahi ne desem bilemedim. 2 defa okudum sen mi yazdın bunu diye ama gercek bu, kelimesi kelimesine katılıyorum. Cok soyledim yine diyeyim, alina yerine alınabilecek 2 guard var ikisi de lyonda. Baska da yok.
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2023, 07:32:45 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9283 : 24 Nisan 2023, 08:36:04 »
Mesele sistem olsa Alina geçen sene top oynardı. Şut yüzdeleri çok düştü. Kıymetli oyuncu, ayrı konu. Farklı bir şekilde yeri dolar ama bence. Görürüz neler olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9284 : 24 Nisan 2023, 09:27:23 »
O pandemi nedeniyle iptal olan sezonda Lapenayla şampiyonluğa gidiyorduk.nefis oynuyordu.Ukrayna savaşı memleketindeki terslikler etkiledi bence.Bizim.gibi o bölge vatanseverdir.Neyse yeri dolmaz.Amerikalı bir hanımefendi alacağız.