Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249591 defa)

0 Üye ve 153 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bojan bogdanovic

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9630 : 30 Haziran 2023, 12:51:45 »
Alina özelinde iki yoruma da katılıyorum ben getirdikleri götürdüklerinden fazla değildi bence iki yıldır ama işin kötüsü getirdiklerinden fazlasını getirecek Avrupalı da yok bunu hesaba katamıyoruz bence, Crvendakic falan gelirse işin rengi daha iyi anlaşılacak bu takıma büyük bir hareket konforu sağlıyordu Alina
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2023, 12:52:08 Gönderen: bojan bogdanovic »

• Üye
« Yanıtla #9631 : 30 Haziran 2023, 12:54:35 »
Nikolina Milic'in istatistikleri de fena değil. 10 - 15 dakika iş yapar gibi.

Jewell Loyd 41 sayı atmış. Mc Bride i gönderip almadılar şu kızı.
Abi kız oynamıyor Avrupa'da nasıl getireceksin

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9632 : 30 Haziran 2023, 13:49:12 »
Ayni tartışmayı 2 yıl önce sevgi için de yaptım burada. Sevgi top oynamiyormus,  kayıp değilmiş, yeri dolarmis bilmem ne. Gördük dolup dolmadigini. 2 yıl sonra geri getirdik.

Alacaksın anderson ve iagupova yerine venlo ve alemand.  Amerikalidan boşalan yere de young, loyd tarzi skorer bir kısa. Ancak öyle olurdu.

Yerli olmasa onu da getirmezdik geri. Ayrıca Alina salak bir basketbolcuydu. Savunmada muhteşem bir fiziği olmasına rağmen sürekli pas arası yapmaya çalışıp geçiliyordu. Alina gibi bir oyuncu da sırf savunma yapmakla mutlu olmaz, topu eline alıp oynamak ister, Çukurova'ya da ondan gitti eminim buna.

Neyse takım bir oluşsun, doğru yanlış bakarız. Ama Alina da McBride da çok eksikli gedikli oyuncular. Tek başına Gabby Williams, Tiffany Hayes filan bunları yenip 50 tane kupa aldılar. Keşke McBride da gitseydi.

• Üye
« Yanıtla #9633 : 30 Haziran 2023, 22:14:43 »
Stewart'ın teklifi kabul etmediği senaryoyu da merak ediyorum ben inşallah ezbere Natasha Howard'ı alıp gelmezler, Collier veya Alyssa Thomas geçiyor benim aklımdan ama öncelik Stewart tabii ki

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9634 : 01 Temmuz 2023, 16:06:27 »
Bildiğim kadarıyla torrens hala valenciayla anlaşmadı sanırım,getirebileceklerini bilsem yarım sezon bile okey olurumda stewartla anlaştıkları senaryoda hiç düşünmezler bile

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9635 : 02 Temmuz 2023, 17:06:32 »
Partizan kadınlarda çok ciddi takım kuruyormuş.Olimpiyat biletini aldıktan sonra Malkoviç sırp basınına bu durumda ülkeme hizmete hazırım demiş.Getirdiği oyuncularla anlaşma bozulabilirmiş.Malkoviç yeni dönem olmayabilir.

Kaynak.Zaman zaman yaşa Fenerbahçeye konuk olan modaretör.Stop Press Medya.Bu açıklamayı yapan konuğu.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2023, 17:06:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9636 : 02 Temmuz 2023, 17:29:28 »
Öyle bir şey olmaz, çocuk oyuncağı değil bu işler.

Ha keşke olsa. Ancak eşek bulup getirir kendi gibi Maljkovic. Aldıkları ile birlikte def olsa bu kulüp hiçbir şey kaybetmez. Getir Aziz Akkaya, çekirdek kadro korunursa yine Avrupa şampiyonu olursun.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #9637 : 03 Temmuz 2023, 00:41:11 »
Sozlesme olduktan sonra nereye gidiyor. Çukurova mı burası.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9638 : 03 Temmuz 2023, 12:21:56 »
Meesseman kaldı sanırım.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #9639 : 04 Temmuz 2023, 11:08:26 »

Ha keşke olsa. Ancak eşek bulup getirir kendi gibi Maljkovic. Aldıkları ile birlikte def olsa bu kulüp hiçbir şey kaybetmez. Getir Aziz Akkaya, çekirdek kadro korunursa yine Avrupa şampiyonu olursun.
Ya kusura bakma da, bu nasıl bir ağızdır. Ne demek eşek ya. Çok ayıp ediyorsun. Begenmeyebilirsin ama insanlara hakaret etmeye hakkın yok. Elestiredebilirsin ama essek demeye hakkın yok. Pondexter'li en iyi kadro bile rakibe kaybedildi finalde. O kadar basit değil. Sizi saygıya davet ediyorum.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2023, 11:14:35 Gönderen: İlkay35 »

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #9640 : 04 Temmuz 2023, 11:13:29 »
Sayın modaretör , lütfen küfürlü konuşanlara,  hakaret edenlere saygı çerçevesini asanlara müdahale edin. Bu platforma bu gibi hakaretleri görmek için girmiyoruz. Rica ediyorum gerekeni yapın.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9641 : 04 Temmuz 2023, 12:52:43 »
Ooo sen eşeğe takıldıysan, bas engeli geç. Fazla da uzatma.

Çevrimiçi ibrahimseckin

• Üye
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #9642 : 04 Temmuz 2023, 14:56:37 »

Bu külüpten hiçbir halt olmayacağını sadece bu entry'e bakarak bile anlayabiliriz. Kulüp tarihinde ilk defa Avrupa şampiyonu olmuş. Hocayı beğenirsin veya beğenmezsin ama bu kadar ağır hakaretler alması gerçekten inanılmaz.
Zico CL çeyrek finaline çıkar bu zaten hoca değil deriz.
Bu kadın Avrupa şampiyonu ve lig şampiyonu olur, hoca değil eşek deriz.
Djordevic lig şampiyonu olur, bu adam hoca değil deriz.
Terzic yarı bütçeyle lig şampiyonu olur, ne komisyonculuğu kalır ne boktan hocalığı.

Bir kişi sadece bu forumu okusa basketbol ve voleybolda süründüğümüzü düşünür ama işin aslı bu değil tabi. Son 10 senede takip ettiğim kadarıyla futbol-basketbol-voleybol bütün yöneticiler beceriksiz ve aşağılık herifler, hocaların hepsi (Obradovic ilk seneleri bile) yeteneksiz herifler. Allah'tan yüce taraftarımız var da bu branşlarda her sene kupaları zorlayabiliyoruz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9643 : 04 Temmuz 2023, 15:20:12 »
Elinde McBride, Alina filan varken Avrupa Liginin en kötü takımına yenilen babam mı? Siz bu hocaları ne zannediyorsunuz ben çok merak ediyorum. Maljkovic filan kim ya. Milli takım kariyeri dışında çalıştırdığı en büyük takım Galatasaray filan. Fenerin başında finalde Zafer Kalaycıoğlu olsa sonuç farklı mı olacaktı?

Yıldızlar karması ile finalde Çukurova'yı yendi diye övecek değilim bu koçu. Vandersloot dururken Epoupa'yı alan ben miydim? Evet, saydığın diğer hocalar da geri zekâlı. Terzic de Itoudis de. Jesus da büyük hoca bak Başakşehir'i yenip kupa aldı.

Biz çıkıp da bu adamlara kafadan sallamıyoruz. Yaptıkları işlere bakıp söylüyoruz. Fenerbahçe'yi Maljkovic mi şampiyon yaptı? Kadro şampiyon yaptı. 5 yılda hasbelkader Vakıfbak'ı bala eleyip bir şampiyonluk aldı diye o kadar bütçeyle Terzic mi öveceğiz? Kurduğu takım ile yaptığı artistlik arasında dağlar kadar fark olan Itoudis'i niye öveyim şimdi ben?

Gelsinler, şampiyon yapsınlar, doğru şey yapsınlar, hakaret işitmesinler. İki yabancılı GS'ye o kadro ile şampiyonluk veren Zico da hoca filan değildi evet. Onu da es geçmeyeyim.

Aga meşgul etmeyin bu transfer sayfasını boş muhabbetle. Millet oyuncu mu geldi diye bakıyor.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2023, 15:24:32 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #9644 : 04 Temmuz 2023, 16:26:02 »
Elinde McBride, Alina filan varken Avrupa Liginin en kötü takımına yenilen babam mı? Siz bu hocaları ne zannediyorsunuz ben çok merak ediyorum. Maljkovic filan kim ya. Milli takım kariyeri dışında çalıştırdığı en büyük takım Galatasaray filan. Fenerin başında finalde Zafer Kalaycıoğlu olsa sonuç farklı mı olacaktı?

Yıldızlar karması ile finalde Çukurova'yı yendi diye övecek değilim bu koçu. Vandersloot dururken Epoupa'yı alan ben miydim? Evet, saydığın diğer hocalar da geri zekâlı. Terzic de Itoudis de. Jesus da büyük hoca bak Başakşehir'i yenip kupa aldı.

Biz çıkıp da bu adamlara kafadan sallamıyoruz. Yaptıkları işlere bakıp söylüyoruz. Fenerbahçe'yi Maljkovic mi şampiyon yaptı? Kadro şampiyon yaptı. 5 yılda hasbelkader Vakıfbak'ı bala eleyip bir şampiyonluk aldı diye o kadar bütçeyle Terzic mi öveceğiz? Kurduğu takım ile yaptığı artistlik arasında dağlar kadar fark olan Itoudis'i niye öveyim şimdi ben?

Gelsinler, şampiyon yapsınlar, doğru şey yapsınlar, hakaret işitmesinler. İki yabancılı GS'ye o kadro ile şampiyonluk veren Zico da hoca filan değildi evet. Onu da es geçmeyeyim.

Aga meşgul etmeyin bu transfer sayfasını boş muhabbetle. Millet oyuncu mu geldi diye bakıyor.

Boş muhabbeti sen yapmışsın. Maşallah hakaret etmediğin bir tane hoca kalmamış. Hakaret etmeden de her hoca hakkında düşünceni belirtebilirsin. Sen bence harcanıyorsun buralarda. Yaşın da uygun gir antranörlük kursuna .Alt seviye takımlardan başla nasıl olsa her şeyi biliyorsun. Senin gibi sadece başarıya odaklı seviyesi düşük kişiler biraz da sana saydırsın. Tabi sen de kendine eşek, geri zekalı, çöp denmesini kaldıramazsın. İnsanlar da yeterli ahlak olmadığı, empati yapmayı bilmediği sürece sevgi, saygı, tevazu olmaz. Yazdıklarım  seni inşallah kırmamıştır. İyi yönde değişim ve gelişim iyidir.