Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249903 defa)

Scorpionur ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10605 : 27 Temmuz 2024, 09:14:12 »
Resmi siteye pek itibar etmemek lazım. Stewart da uzun süre kalmıştı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #10606 : 27 Temmuz 2024, 09:45:32 »
Ancak uzun süre kalanlardan baya kalanda olmuştu Koward Collier gibi.Ya her kupa değerlidir sezon gitmesin.Tabi o kupada değerli ama sezon gitmesin göreceğiz.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #10607 : 27 Temmuz 2024, 11:23:50 »
Kmb, sarı lacivert kalp koyup sonsuz işareti ile the end demiş. Bir daha da gelme zaten

Meesseman + Jones + ABD'li ile bitirelim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #10608 : 27 Temmuz 2024, 11:33:31 »
Sporcuların aldığı kararlara ne zaman saygı duymayı öğreneneceğiz.Kayla hep kampimıza Wnba bitine ilk katılan sporcu oldu.

• Üye
« Yanıtla #10609 : 27 Temmuz 2024, 11:42:45 »
Bedava mı katıldı Allah Allah adama bak. 2022 finalini unutmadık. Gelmeyecekse en baştan deseydi ben gelmiyorum diye.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #10610 : 27 Temmuz 2024, 11:43:51 »
Ne alaka iş ahlakı olduğunu gösterir daha sezona var allahtan.Udohu kimse geçemez.

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #10611 : 27 Temmuz 2024, 12:14:17 »
Jones da Çin’e gidiyormuş…

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10612 : 27 Temmuz 2024, 13:19:22 »
Collier gelmez bu saatten sonra. Bi kıta dışı kısa alıp transferi kapatırız Emma ile birlikte. Yine rakipsiziz.

• Üye
« Yanıtla #10613 : 27 Temmuz 2024, 16:28:56 »
Yvonne mersine gitmiş. Kayla gidecekti madem onu tutsalardı. 2 numarada patladık.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10614 : 27 Temmuz 2024, 16:44:53 »
Resmi siteye pek itibar etmemek lazım. Stewart da uzun süre kalmıştı.
Aynı şeyi ben de düşündüm ama geçen senekiler gibi değil bu sefer ki site sanki daha düzenli, hemen her şeyi sildi temizledi gidenleri sildi gelenleri yazdı yani şu an son güncel haliyle duruyor ama onlar belli değilse o zaman niye Silinmiyor ya da gelmeyecekse Niye silinmiyor O benim kafamı karıştırdı ama geçen seneki duruma bakarsan Doğru O zaman benim de kafamın karıştıran  olay o. Yinede Tina'nın alındığı bir yerde herşey olur
İnşallah yanılmamışımdır,
Bu kadar belirsizliklerin olduğu bir dönemde benim canımı sıkan yine Buradaki bazı arkadaşlarım habire yok Galatasaray'a gidiyor, yok başka takıma gidiyor, yok o burayla anlaşmış ya bunlara yazmasak Emin olmadan olmaz mı lütfen ya rica ediyorum, bizim zaten kafamız yeteri kadar karışık zaten bize yeterli bilgi veren yok kafamıza göre yorumlar yapıyoruz yani bunları niye yapıyorsunuz ya Ben düşünüyorum Mesela ben Emma olsam iki tane kupa almışım iki kere ödül almışım ben gelip de Galatasaray'a niye gideyim ya da başka bir takıma niye gideyim, para mı Her şey ya Yani Fenerbahçe'nin  kaç katını verecek de gidecek.
M. Johannes alınmayacaksa neden Anderson yollandı?2 kez en iyi savunmacı seçilen kişiyi belki rakiplerimiz alacak. Tina alınacaksa J. Jones neden alınmadı? Howard neden yollandı. Kayla ve Emma mutlaka olmalı. İnşallah Kayla'yahata yapılmamıştır yoksa gelmemezlik yapmazdı

• Üye
« Yanıtla #10615 : 27 Temmuz 2024, 16:45:56 »
Kelsey Mitchell da eu pasaportu var mı?

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #10616 : 27 Temmuz 2024, 17:14:51 »
Aynı şeyi ben de düşündüm ama geçen senekiler gibi değil bu sefer ki site sanki daha düzenli, hemen her şeyi sildi temizledi gidenleri sildi gelenleri yazdı yani şu an son güncel haliyle duruyor ama onlar belli değilse o zaman niye Silinmiyor ya da gelmeyecekse Niye silinmiyor O benim kafamı karıştırdı ama geçen seneki duruma bakarsan Doğru O zaman benim de kafamın karıştıran  olay o. Yinede Tina'nın alındığı bir yerde herşey olur
İnşallah yanılmamışımdır,
Bu kadar belirsizliklerin olduğu bir dönemde benim canımı sıkan yine Buradaki bazı arkadaşlarım habire yok Galatasaray'a gidiyor, yok başka takıma gidiyor, yok o burayla anlaşmış ya bunlara yazmasak Emin olmadan olmaz mı lütfen ya rica ediyorum, bizim zaten kafamız yeteri kadar karışık zaten bize yeterli bilgi veren yok kafamıza göre yorumlar yapıyoruz yani bunları niye yapıyorsunuz ya Ben düşünüyorum Mesela ben Emma olsam iki tane kupa almışım iki kere ödül almışım ben gelip de Galatasaray'a niye gideyim ya da başka bir takıma niye gideyim, para mı Her şey ya Yani Fenerbahçe'nin  kaç katını verecek de gidecek.
M. Johannes alınmayacaksa neden Anderson yollandı?2 kez en iyi savunmacı seçilen kişiyi belki rakiplerimiz alacak. Tina alınacaksa J. Jones neden alınmadı? Howard neden yollandı. Kayla ve Emma mutlaka olmalı. İnşallah Kayla'yahata yapılmamıştır yoksa gelmemezlik yapmazdı
Geçen sene de Collier sezon öncesi süper kupayı alıp gitmişti ve kadrodan silinmemisti. Bu nedenle bu oyuncularimizin kadrodan silinmemesini hayra yormak istiyorum. İnşallah ligin ikinci yarısında da olsa katılıp 3. EU şampiyonluguna katkı verecekler diye umuyorum.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10617 : 27 Temmuz 2024, 17:55:38 »
Kelsey Mitchell da eu pasaportu var mı?
Yok, neden ki, gündemimizde var mı? Çok skorer bir kız, Beşiktaş'ta çok iyiydi.

• Üye
« Yanıtla #10618 : 27 Temmuz 2024, 18:15:15 »
Yok, neden ki, gündemimizde var mı? Çok skorer bir kız, Beşiktaş'ta çok iyiydi.

Bugün oturdum WNBA sitesinden oyuncu baktım. Bu Unriavaled ligi tüm iyi oyuncuları topladı. Indiana'da iyi ortalama tutturmuş, Eu pasaportu da varsa olabilir.

Bu arada Mersin Howard, Anderson, Rupert, Magarity açıkladı hala Johannes yok. Mitchell + Johannes e ben okey olurum bunlar daha iyisini getiremezler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #10619 : 27 Temmuz 2024, 18:37:55 »
Gönderdiğimiz kim varsa almış herifler