Resmi siteye pek itibar etmemek lazım. Stewart da uzun süre kalmıştı.
Aynı şeyi ben de düşündüm ama geçen senekiler gibi değil bu sefer ki site sanki daha düzenli, hemen her şeyi sildi temizledi gidenleri sildi gelenleri yazdı yani şu an son güncel haliyle duruyor ama onlar belli değilse o zaman niye Silinmiyor ya da gelmeyecekse Niye silinmiyor O benim kafamı karıştırdı ama geçen seneki duruma bakarsan Doğru O zaman benim de kafamın karıştıran olay o. Yinede Tina'nın alındığı bir yerde herşey olur
İnşallah yanılmamışımdır,
Bu kadar belirsizliklerin olduğu bir dönemde benim canımı sıkan yine Buradaki bazı arkadaşlarım habire yok Galatasaray'a gidiyor, yok başka takıma gidiyor, yok o burayla anlaşmış ya bunlara yazmasak Emin olmadan olmaz mı lütfen ya rica ediyorum, bizim zaten kafamız yeteri kadar karışık zaten bize yeterli bilgi veren yok kafamıza göre yorumlar yapıyoruz yani bunları niye yapıyorsunuz ya Ben düşünüyorum Mesela ben Emma olsam iki tane kupa almışım iki kere ödül almışım ben gelip de Galatasaray'a niye gideyim ya da başka bir takıma niye gideyim, para mı Her şey ya Yani Fenerbahçe'nin kaç katını verecek de gidecek.
M. Johannes alınmayacaksa neden Anderson yollandı?2 kez en iyi savunmacı seçilen kişiyi belki rakiplerimiz alacak. Tina alınacaksa J. Jones neden alınmadı? Howard neden yollandı. Kayla ve Emma mutlaka olmalı. İnşallah Kayla'yahata yapılmamıştır yoksa gelmemezlik yapmazdı