Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2150217 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10725 : 29 Ağustos 2024, 21:00:58 »
Eurolague women yeni sezonda 9 ekimde ilk maçımız geçen yıl finalde yendiğimiz villeneuve takımı ile deplasmanda.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #10726 : 02 Eylül 2024, 13:58:10 »
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 19.00'da Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #10727 : 02 Eylül 2024, 14:29:19 »
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 19.00'da Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak.
kadın erkek cumhurbaşkanlağı kupaları da burada oynanacak. yeni abdi ipekçi.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10728 : 02 Eylül 2024, 18:27:24 »
kadın erkek cumhurbaşkanlağı kupaları da burada oynanacak. yeni abdi ipekçi.

Artık Ankara'da oluyordu, belki bu seneye özeldir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10729 : 02 Eylül 2024, 19:31:07 »
Süper Kupa maçı yarı yarıya olursa gidilesi maç, bileti çıkar çıkmaz almak lazım

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #10730 : 03 Eylül 2024, 16:23:26 »
Lekovic neden duruyor takımda anlayabilmiş değilim. Genç yerliler gibi fark 30 olunca son 2 dakika oyuna giriyor, kontenjan sınırı da var, çoğu lig maçında hiç süre alamayacak. Bir de yabancı statusünde. Madem potansiyel var, kiralayın bir takıma da kız oynasın, kendisini geliştirsin. Olcay ve allemand sonrası zaten gereksiz kalıyor takımda.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10731 : 05 Eylül 2024, 21:12:11 »
Lekovic neden duruyor takımda anlayabilmiş değilim. Genç yerliler gibi fark 30 olunca son 2 dakika oyuna giriyor, kontenjan sınırı da var, çoğu lig maçında hiç süre alamayacak. Bir de yabancı statusünde. Madem potansiyel var, kiralayın bir takıma da kız oynasın, kendisini geliştirsin. Olcay ve allemand sonrası zaten gereksiz kalıyor takımda.
Bunu kimse anlıyamaz ki, anlaşılacak birşey yok, seyrettiğim kadarıyla ondan kat kat üstün yerli oyuncular var, artı yabancı sınırlaması olmasıda dezavantaj. Yönetime girenlerle, gidenlerle, her branşta yaptığı ve yapmadığı transferlerle, seçimleriyle, hal ve davranışlarıyla bu yönetimle taraftarın işi zor, Danabaş'ın yedek olarak gösterildiği ama hala kadın futbol ve kadın basketbolda gizli sorumlu olmasınada şaşıyorum,

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10732 : 05 Eylül 2024, 23:58:06 »
Lekoviç kaldı iyi oldu ama kiralanması lazım oynayıp pişsin. Bize skorer biri daha lazım. Dewanna Bonner mesela.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10733 : 06 Eylül 2024, 20:34:47 »
Lekoviç kaldı iyi oldu ama kiralanması lazım oynayıp pişsin. Bize skorer biri daha lazım. Dewanna Bonner mesela.
'Lekovic kaldı iyi oldu' bunu demekle bitmiyor, tamam ben sizin kadar anlamıyorum ama anlıyan İloturoda yazmış, anlatmış, en azından tecrübeni gördüklerini bize anlat, neden? Niçin? Kiralanıp pişse ne olacak? O Potansiyeli gördüysen anlat, zaten kiralanmazsa oynayamayacakki? Kotayı neden dolduruyorsun? Lekovic'in içinde - Taurasi- Vandersloot - Maya More-gördünde bizmi göremedik.

• Üye
« Yanıtla #10734 : 06 Eylül 2024, 20:43:47 »
'Lekovic kaldı iyi oldu' bunu demekle bitmiyor, tamam ben sizin kadar anlamıyorum ama anlıyan İloturoda yazmış, anlatmış, en azından tecrübeni gördüklerini bize anlat, neden? Niçin? Kiralanıp pişse ne olacak? O Potansiyeli gördüysen anlat, zaten kiralanmazsa oynayamayacakki? Kotayı neden dolduruyorsun? Lekovic'in içinde - Taurasi- Vandersloot - Maya More-gördünde bizmi göremedik.

Dede döveydin bi de. Bu kız gelirken de potansiyelli diye geldi. Eu oyuncu. On tane ABD'li alamayacağına göre eu oyuncu da alacaksın. Senin bildiğin Vandersloot gelmiş 40 ına, varsa ona yakın biri gidip alsınlar. Eskisi gibi ne abdli ne eu oyuncu havuzu var. Al kirala, gelişirse ne âlâ. Gelişmezse yollarsın olur biter. Kiralanıp pişerse 10 sene oynatırsın. Kiralanmazsa antrenman oyuncusu olur.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10735 : 06 Eylül 2024, 22:56:58 »
Allemand FBTV'ye konuk olmuş. Sakatlığı geçmiş mi acaba?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10736 : 07 Eylül 2024, 01:47:01 »
Dede döveydin bi de. Bu kız gelirken de potansiyelli diye geldi. Eu oyuncu. On tane ABD'li alamayacağına göre eu oyuncu da alacaksın. Senin bildiğin Vandersloot gelmiş 40 ına, varsa ona yakın biri gidip alsınlar. Eskisi gibi ne abdli ne eu oyuncu havuzu var. Al kirala, gelişirse ne âlâ. Gelişmezse yollarsın olur biter. Kiralanıp pişerse 10 sene oynatırsın. Kiralanmazsa antrenman oyuncusu olur.

Haşa, ne haddime, bu formun samimiyetine güvenmesem anlamadığım konularda susar otururum,
Neden alındığını bende biliyorum, ama bunu ben gibi bir çok kişide göremedi.
Yanlış hatırlamıyorsam Fatheuxe için seneler önce İloturo'da bu kızı alın alt yapısı iyi, senelerce kullanırız demişti, kimse dikkate almadı, yine yanılmıyorsam ispanya milli takımındada fena oynamadı, sonunda ÇBK ya gitti.
Vandersloot u söylerken gelsin oynasın diye değil, ben bişi göremedim bu kızda acaba sen Vandersloot - Taurasi-More'nin ışığınımı gördün, diye sormak istedim. Neyse anlatımımın yetersizliğinden yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10737 : 07 Eylül 2024, 02:41:44 »
Allemand FBTV'ye konuk olmuş. Sakatlığı geçmiş mi acaba?
Sakatlığının geçtiği ve antremanlara başladığını anladım,
https://youtu.be/zIIZITzMtbM?si=ERqYKBoLsNodKiY6

• Üye
« Yanıtla #10738 : 07 Eylül 2024, 13:37:16 »
Tina Charles, dün gece Dallas'ı yendikleri maçta 39:36 dakikada 20 sayı, 13 ribaunt, 4 asist, 2 blokla oynadı. Chicago ile kıran kırana 8.olma yarışı var. Umarım Chicago play-off yapar ve Charles, BJK maçında sahada olur.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10739 : 07 Eylül 2024, 16:31:24 »
Tina Charles, dün gece Dallas'ı yendikleri maçta 39:36 dakikada 20 sayı, 13 ribaunt, 4 asist, 2 blokla oynadı. Chicago ile kıran kırana 8.olma yarışı var. Umarım Chicago play-off yapar ve Charles, BJK maçında sahada olur.
Tina Charles de şuan formda, geçen internette gezerken en başarılı 10 kadın arasında adı var, inşallah bu formunu bizdede sürdürür.
Dajah Renee Daniel Fenerbahçe Gelişimle anlaşmış.