Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2150225 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10935 : 21 Aralık 2024, 03:18:04 »
@Fbkolik üstat emeğine sağlık, kıymetli analizlerin için teşekkürler. Ben bir şekilde zorlansak da sürekli kazanırken transfer yapılacağını zannetmiyordum bu sığ zihniyetli yönetim anlayışıyla ama içlerinde yegane kalan en sevdiğim yönetici Kemal Bey yine şaşırttı beni açıkçası, siz bekliyordunuz bu dönemde hamle mutlaka, o anlamda da kutluyorum.

Peki benim bu sezon özelinde en çok istediğim Fiebich ihtimali elendiğine göre geride kalan unrivaled de oynamayan kısa ihtimallerinden kim olabilir sizce bizim eksik parça ve yine bir kısa hamlesi de bekliyor musunuz ocağa kadarki son düzlüğe girdiğimiz süreç için? Ayrıca kısa hamlesi gelirse Atkins ile yollar ayrılır mı ya da Avrupalı kısa alınıp Atkins de yine de bir şekilde tutulmalı mı takımda sizce?

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10936 : 21 Aralık 2024, 12:06:58 »
Hayırlı olsun yeni transferimiz. Jones beklemiştik ama en azından Badiane ve Miliç'in süreleri daha da azalacak.

Kısa hamlesi şampiyonluk transferi olacak. Çbk'ta Kayla Thornton u göndermiş yeni yabancı alacaklar. Gelmiyor deniliyor ama bu takıma Caitlin Clark çok yakışır.

• Üye
« Yanıtla #10937 : 21 Aralık 2024, 12:29:11 »
Çbk, Bridget Carleton ve McCowan ile anlaşmış. Sene başında Q transferini hangi aptal bozdu acaba.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #10938 : 21 Aralık 2024, 16:39:22 »
Kelsey Mitchell dediğiniz Bjk de oynayan oyuncumu? Yani?Rusyaya giden Nogic'de iyi değilmiydi?

Indianada Clark ile hücumu sürüklüyor. İyi bir penetreci, kendi şutunu yaratıyor. Bayağı da iyi şutör bununla birlikte, maç başına 6-7 üçlük atmasına rağmen %40larla atıyor. Mcbridedan daha iyi şutör hatta, Mcbride çünkü topsuz koşularla perdeden çıkıp şutunu bulan bir isim genelde. Mitchell öyle değil, gidip el üstü de çok rahat gönderiyor.  Oyunundaki en büyük sıkıntısı top kaybı sadece.

Wnba in en iyi kısalarından biri, neden unrivealed yapmadı bilmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=vlyXzldpIDw&t=730s&ab_channel=IndianaFever

Buradan izleyebilirisiniz.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2024, 16:41:44 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #10939 : 22 Aralık 2024, 15:25:36 »
@Fbkolik üstat emeğine sağlık, kıymetli analizlerin için teşekkürler. Ben bir şekilde zorlansak da sürekli kazanırken transfer yapılacağını zannetmiyordum bu sığ zihniyetli yönetim anlayışıyla ama içlerinde yegane kalan en sevdiğim yönetici Kemal Bey yine şaşırttı beni açıkçası, siz bekliyordunuz bu dönemde hamle mutlaka, o anlamda da kutluyorum.

Peki benim bu sezon özelinde en çok istediğim Fiebich ihtimali elendiğine göre geride kalan unrivaled de oynamayan kısa ihtimallerinden kim olabilir sizce bizim eksik parça ve yine bir kısa hamlesi de bekliyor musunuz ocağa kadarki son düzlüğe girdiğimiz süreç için? Ayrıca kısa hamlesi gelirse Atkins ile yollar ayrılır mı ya da Avrupalı kısa alınıp Atkins de yine de bir şekilde tutulmalı mı takımda sizce?

Unrivaled'ın olmadığı senaryoda bile takıma uyacak, iyi 2 numara sayısı çok azdı, bir de bu durum olunca 1'e 2'ye indi maalesef ihtimal. Kelsey Mitchell ve unrivaled yaptı mı yapmadı mı tam emin değilim ama Alisha Clark sadece geliyor aklıma uyabilecek isimlerden. 2'si de bence uyar takıma, farklı yönlerden birbirine üstünlük sağlayan oyuncular. Skorerlik anlamında kesinlikle Kelsey Mitchell, her türlü skorunu bulabilen bir oyuncu. Mitchell kadar olmasa da belli seviyede skor atsın, hem pasörlüğü de olsun, savunma da yapsın fizikli bir 2 numara alalım diyorlarsa Alisha Clark. Tabi unrivaled durumundan emin değilim Clark'ın, yapmışsa zaten elde takıma uyabilecek sadece Mitchell kalıyor.  Unrivaled durumu olmasa bile şu takıma dünyada en iyi uyacak 2 numara Kayla Mcbride'tı, büyük kayıp oldu yokluğu. Normal şartlarda bir hamle daha bekliyorum ama Kelsey Mitchell ya da Alisha Clark olmazsa eğer zaten pek alınabilecek isim de kalmıyor piyasada.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2024, 15:30:34 Gönderen: Fbkolik »

• Üye
« Yanıtla #10940 : 22 Aralık 2024, 16:16:10 »
Kendisini pek sevmesem de Kelsey Plum Unrilaved den ayrılmış. Sevimsiz ama işe yarayabilir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10941 : 22 Aralık 2024, 17:22:08 »
Kendisini pek sevmesem de Kelsey Plum Unrilaved den ayrılmış. Sevimsiz ama işe yarayabilir.
Muazzam transfer olur

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #10942 : 22 Aralık 2024, 18:11:57 »
Kadin dinlenmek için ayrıldığını soyluyor. Sebep buysa avrupada çok daha fazla yorulur. Haa olsa keşke hem atkins hem tina'dan çıkıp plum + mitchel paketi yapardim.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10943 : 22 Aralık 2024, 18:40:14 »
Plum
Kelsey
Williams
Emma
Sabally(Milic-Badiane)

Avrupa şampiyonluğu garanti olur bu beşle

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #10944 : 22 Aralık 2024, 18:59:38 »
Plum
Kelsey
Williams
Emma
Sabally(Milic-Badiane)

Avrupa şampiyonluğu garanti olur bu beşle

Plum Plum’sa Kelsey kim?   ::)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10945 : 22 Aralık 2024, 19:36:35 »
Plum Plum’sa Kelsey kim?   ::)
Kelsey Mitchel, ikisi de Kelsey doğru:)

• Üye
« Yanıtla #10946 : 22 Aralık 2024, 19:45:52 »
Tina Charles'in gideceğini sanmam. Yaşı geçse de hücum yeteneği bambaşka. Sabally'den sonra onun da dakikaları düşecektir. Sezonun ikinci yarısı savunma ve ribaundlarda daha gayretli olması yönünde uyarılmalı.
Meesseman (30) , Sabally (20 ) , Charles (17 ) , Badiane (7) ve Miliç (6 ) paylaşsınlar.

Kelsey Plum'da EL şampiyonluğu yok. Gelsin Şubat'ta 2,5 ay takılsın.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10947 : 22 Aralık 2024, 20:24:49 »
Tina Charles'in gideceğini sanmam. Yaşı geçse de hücum yeteneği bambaşka. Sabally'den sonra onun da dakikaları düşecektir. Sezonun ikinci yarısı savunma ve ribaundlarda daha gayretli olması yönünde uyarılmalı.
Meesseman (30) , Sabally (20 ) , Charles (17 ) , Badiane (7) ve Miliç (6 ) paylaşsınlar.

Kelsey Plum'da EL şampiyonluğu yok. Gelsin Şubat'ta 2,5 ay takılsın.

Milic'i oynatmam ben şu saatten sonra, dakikalarını Sabally'e veririm, Charles ise az bile oynuyor, 20 dakikadan az oynamaması lazım.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #10948 : Bugün, 05:23:37 »
Neyseki takımın antrenörü Garnier :)

Tina neden 8 maçın 4 ünde çizgiye bile gidememiş
Tina neden 8 maçın 5 inde top kaybı yapmamış
Tina neden 8 maçın 5 ini 0 hücum ribaundıyla kapatmış
Tina 8 maçın 7sinde neden 0 top çalmayla oynamış
Tinanın neden asist ortalaması 0.5 ve 8 maçın 4ünü 0 asist ile kapatmış

Basketbolu sadece atılan sayı odaklı bakmayıp buralara dikkat ederek izlerseniz Tina neden takımdan gönderilmeli, kazanmamız için neden Tinanın sürelerinin kısıtlı olması gerektiğini anlarsınız.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10949 : Bugün, 08:59:25 »
Tina'yı ben de çok tenkit ediyorum ama 15 dakikalık bir oyuncu değil şu uzun rotasyonunda. Tina'ya 15 dakika verirsen, kendini göstermek için her aldığını atar.