SEVGİ UZUN konusunda aklıma uzun süredir tuhaf bir komplo teorisi geliyor ama yazmak için ayrılığın kesinleşmesini bekledim. Sevgi bildiğiniz gibi Girona karşısında muhteşem bir yarı final maçı oynadıktan sonra, Galatasaray ile oynanan Euroleague finalinde döküldü. Ben o kulübü az buçuk tanıyorsam, bir yolunu bulup, Sevgi'ye final maçından önce transfer teklifi yapmış da olabilirler. En azından kafa karıştırmak, oyuncuyu psikolojik baskı altına almak için. Hatırlayın, henüz 1 ay geçti üstünden. Muhteşem bir yarı final performansından sonra final maçında hiçbir şey oynamadı. Kafaca çoktan gitmişti demek ki. Yanlış anlaşılmasın, asla kasıtlı oynamadı demiyorum, kafa karışıklığı başka bir şey.
Evet, bu bir komplo teorisidir. Ama işin içinde Galatasaray varsa hiçbir komplo teorisini "olmaz" diye kesip attırmayın. 40 yıllık taraftarlığın bana öğrettiği en önemli ülke gerçeği budur. Bu sebeple Sevgi'ye teşekkür filan etmiyorum. Yolunun açık olmasını dilemek de Fenerbahçe'nin tekerine taş koymayı istemek gibi olur.