Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2611407 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #11670 : 19 Mayıs 2026, 10:31:03 »
SEVGİ UZUN konusunda aklıma uzun süredir tuhaf bir komplo teorisi geliyor ama yazmak için ayrılığın kesinleşmesini bekledim. Sevgi bildiğiniz gibi Girona karşısında muhteşem bir yarı final maçı oynadıktan sonra, Galatasaray ile oynanan Euroleague finalinde döküldü. Ben o kulübü az buçuk tanıyorsam, bir yolunu bulup, Sevgi'ye final maçından önce transfer teklifi yapmış da olabilirler. En azından kafa karıştırmak, oyuncuyu psikolojik baskı altına almak için. Hatırlayın, henüz 1 ay geçti üstünden. Muhteşem bir yarı final performansından sonra final maçında hiçbir şey oynamadı. Kafaca çoktan gitmişti demek ki. Yanlış anlaşılmasın, asla kasıtlı oynamadı demiyorum, kafa karışıklığı başka bir şey.

Evet, bu bir komplo teorisidir. Ama işin içinde Galatasaray varsa hiçbir komplo teorisini "olmaz" diye kesip attırmayın. 40 yıllık taraftarlığın bana öğrettiği en önemli ülke gerçeği budur. Bu sebeple Sevgi'ye teşekkür filan etmiyorum. Yolunun açık olmasını dilemek de Fenerbahçe'nin tekerine taş koymayı istemek gibi olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #11671 : 19 Mayıs 2026, 10:40:36 »

Tilbe her sene olduğu gibi bu senede en fazla parayı alan türk ben olurum şartını gene şart koştuğu için anlaşması tamamlanmadı kaldı ki sağlıklı dönebileceği soru işaretinden fazlası..

Rakiplerin yatırım yapmadığı dönemde bu şubeyi yönetmek kolay gs ilk para harcadığı senede Arzu hanımın beceriksizlikleri bitmiyor birde  savunuluyor.. Normalde tilbeyi istemiyorlardı Sevgi’yi saçma sapan şekilde kaybedince alalım bari diyip klasik kaprislerine tosladılar.. Sinem’e teklif yapıp onu da alamayınca Manolyayı transfer etme başarısı gösterdi hanımefendi…
Kimse ruperti takip etsin demiyor,
Rupertin hamile olduğunu Işıl Albenden sonra öğrenmesini eleşiriyoruz.

Arzu gayet iyi menajer.Tilbe gözyaşları içindeydi kendi gitmiş.Sinem sıradan oyuncu.Bize oynuyor.Nesibe Emlakta var genç isimler.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #11672 : 19 Mayıs 2026, 17:44:05 »
SEVGİ UZUN konusunda aklıma uzun süredir tuhaf bir komplo teorisi geliyor ama yazmak için ayrılığın kesinleşmesini bekledim. Sevgi bildiğiniz gibi Girona karşısında muhteşem bir yarı final maçı oynadıktan sonra, Galatasaray ile oynanan Euroleague finalinde döküldü. Ben o kulübü az buçuk tanıyorsam, bir yolunu bulup, Sevgi'ye final maçından önce transfer teklifi yapmış da olabilirler. En azından kafa karıştırmak, oyuncuyu psikolojik baskı altına almak için. Hatırlayın, henüz 1 ay geçti üstünden. Muhteşem bir yarı final performansından sonra final maçında hiçbir şey oynamadı. Kafaca çoktan gitmişti demek ki. Yanlış anlaşılmasın, asla kasıtlı oynamadı demiyorum, kafa karışıklığı başka bir şey.

Evet, bu bir komplo teorisidir. Ama işin içinde Galatasaray varsa hiçbir komplo teorisini "olmaz" diye kesip attırmayın. 40 yıllık taraftarlığın bana öğrettiği en önemli ülke gerçeği budur. Bu sebeple Sevgi'ye teşekkür filan etmiyorum. Yolunun açık olmasını dilemek de Fenerbahçe'nin tekerine taş koymayı istemek gibi olur.
Gayette güçlü bir komplo teorisi. Bu ahlaksızlık onların sıkça kullandıkları bir yöntem.
Futbolda sayısız örneğinden biliyoruz.

Çevrimdışı Wolf1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #11673 : 19 Mayıs 2026, 19:53:16 »
Arzu gayet iyi menajer.Tilbe gözyaşları içindeydi kendi gitmiş.Sinem sıradan oyuncu.Bize oynuyor.Nesibe Emlakta var genç isimler.

Evet 1 aydır almaya uğraştığı Ayayi’yi gs ye kaptırmak üzere iş bitirememekte iyi menejer

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #11674 : 19 Mayıs 2026, 19:59:37 »
Ayayi istediğimizi hi. sanmıyorum.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #11675 : 19 Mayıs 2026, 20:19:08 »
Gs salaun'ü almış c.rookie'ye göre. Yılın transferi yazmış korktum Emma mi yoksa diye. Bizim de Ayayi ve Gustafson çekmemiz lazım.

• Üye
« Yanıtla #11676 : 19 Mayıs 2026, 20:51:40 »
ProjectB den kontrat kırdırmışlar. Ulan Rupert tam hamile kalacak seneyi buldun . Bizimde ProjectB den şu J.Jones u bu kez getirebilsek keşke lanet karı 2 maçta olsa gelmedi oynamaya .

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #11677 : 19 Mayıs 2026, 21:08:21 »
Bırakın alsınlar o kadar çok ezdik ki bu branşta her yere saldırıyorlar.Bizde sonsuza denk şampiyonn olamayız belli nadasa bıraktık.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #11678 : 19 Mayıs 2026, 21:56:56 »
Sevginin gitmesi, rupertin hamile kalmasi, emma'nin dinlenmek istemesi falan hepsi bir karmanin sonucu sanki. Cok kasmaya gerek yok gibi. Siramizi savmisiz gibi gozukuyor.

Allemand, johannes, gabby, ayayi, megan, jessica, emma kadrosunu kursak yine tozunu attiririz bunlarin ama zor.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #11679 : 20 Mayıs 2026, 19:23:12 »
Emma'yı tutamazsak (ki tutabilsek bile yetmeyebilir) şaka maka kadro üstünlüğü karşı tarafa geçecek gibi gözüküyor, kabul edemiyorum ben bunu.

• Üye
« Yanıtla #11680 : 20 Mayıs 2026, 19:42:53 »
Leila Lacan ve Valeriane Ayayi için iki takımda bastırıyormuş. İkisini de çekmemiz lazım. Ve Beren Burke için kontrat kırdırıp almak lazım EL i geçtim ligde tehlikede .

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #11681 : 22 Mayıs 2026, 08:35:37 »
Leila Lacan da Project B ile anlaşmış. Unrivaled'dan sonra bir de bu çıktı başımıza.

Çevrimdışı Mertbegüm

• Üye
    • Medurmuss
« Yanıtla #11682 : 24 Mayıs 2026, 01:01:17 »
Jessica Shepard düşünsek keske

• Üye
« Yanıtla #11683 : 26 Mayıs 2026, 17:14:38 »
Hiç haber yok. Umarım iyi oyuncular pesindeyizdir. Gsnin el şampiyonluğunu görmek istemiyoruz.

Çevrimdışı Mertbegüm

• Üye
    • Medurmuss
« Yanıtla #11684 : 29 Mayıs 2026, 10:19:46 »
Jessica Shepard 22-20-10 yapmıs eu pasaportlu