Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2354361 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1860 : 23 Mayıs 2014, 17:29:53 »
Şu kadın basketbolcuların Angel, şu, bu, hangisi olursa olsun; yaşattıkları bütün rezilliklere rağmen halen el üstünde tutulmalarıyla yüzde 44 arasında sosyolojik bir bağlantı gören tek kişi ben miyim? Toplumsal bir mazoşizm yaşadığımızı ve "deveye diken" durumunun tabii bir hal aldığını düşünen... Bende bu şube özelinde "müstehaksınız" desem beni de hedef gösterir misiniz?

Yok abi bu yorum hiç olmadı. Yaşadığın hayal kırıklığı duygusu şube özelinde zihnine perde çekiyor.
Her duyguyu uçlarda yaşayan bir aksiyon adamının durumu seninkisi :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1861 : 23 Mayıs 2014, 17:33:28 »
Fenerbahçe'ye tarihin en büyük hezimetini yaşatanların el üstünde tutulmasını, onlara bir bedel ödetilmemesini eleştirmek her Fenerbahçe'li kadar benim de HADDİMDİR; herkesin haddidir. Bilakis ortada bir haddini bilmemek varsa, bizim bunu sineye çekmemizi, yaşanan rezilliği unutmamızı, görmememizi istemektir. İlla bir hadsizlik aranacaksa... Ama hayır; ben bunun da bir hadsizlik olduğunu düşünmem. Kişisel bir tercih. Bir Fenerbahçe'linin Guiza'yı ve Aragones'i sevme hakkı kadar tabii bir hak. Ama onların seviliyor olmasına dair yapılan tesbitlere tahammül etmek kaydıyla...

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
    • serdarrsirin
« Yanıtla #1862 : 23 Mayıs 2014, 17:33:49 »
Angel demek biresellik demek.Angel takım demek takım olmamak demek.

Penny Taylor ne durumda bilmiyorum.Sakatlık sıkıntısı yoksa.Acilen alınmalı.Elena-Penny.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1863 : 23 Mayıs 2014, 17:38:39 »
Haaaa, bir hadsizlik de şudur. Ki bence asıl hadsizlik budur: Ben şu oyuncuyu isterim diye yazan birisine "parayı tamamlayacaklarsa" demek. Bu kendini şube yerine koyup taraftar duygularını hiçe sayan yandaş kafa söylemidir. Kimsenin haddi değildir. Ben burada Kevin Durant'i de isterim, LeBron'u da... Hatta kestirsinler ve gelsinler bizim kadın takımına diye de yazarım. Ameliyat masrafını karşılayacaksan demek de kimsenin haddine düşmez. Her taraftarın kendi "transfer temennisini" dile getirme hakkı vardır. İyi artık; oyuncu transfer ücretlerini de taraftarın üstüne yıksınlar; tam olsun. 

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1864 : 23 Mayıs 2014, 17:39:48 »
Mazoşizm bir zeka sorunu değildir; ilgi ve bilgiye arz olunur.

Mesajınızı sonuna kadar filan okumadım %44'le aynı kefeye konmak yetti zaten. Ancak şu klasik onlara oy atanlar şöyle böyledir temalı kafalar yüzünden bu adamlar hala başta o kadarını biliyorum. Sizin kendi kafanızda oluşturduklarınızla beni herhangi bir şeyle itham etme hakkınız yok.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1865 : 23 Mayıs 2014, 17:41:39 »
İnsanların seçme hakkı vardır. Fakat seçimleri ve seçim sonuçlarını eleştirme hakkı da vardır.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1866 : 23 Mayıs 2014, 17:44:07 »
Fenerbahçe'ye tarihin en büyük hezimetini yaşatanların el üstünde tutulmasını, onlara bir bedel ödetilmemesini eleştirmek her Fenerbahçe'li kadar benim de HADDİMDİR; herkesin haddidir. Bilakis ortada bir haddini bilmemek varsa, bizim bunu sineye çekmemizi, yaşanan rezilliği unutmamızı, görmememizi istemektir. İlla bir hadsizlik aranacaksa... Ama hayır; ben bunun da bir hadsizlik olduğunu düşünmem. Kişisel bir tercih. Bir Fenerbahçe'linin Guiza'yı ve Aragones'i sevme hakkı kadar tabii bir hak. Ama onların seviliyor olmasına dair yapılan tesbitlere tahammül etmek kaydıyla...

Kime şubeyi eleştirmeyin denmiş. En çok eleştiren kadar bende eleştirdim a'dan z'ye ama karşı görüşte olduğum kişiler hakkında haddim olmayan değerlendirmelere girmedim. Beni tanımadan karakterim hakkında kimsenin çıkarım yapmasına gerek yok.
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #1867 : 23 Mayıs 2014, 17:45:55 »

Tarihinin en büyük hezimeti derken?
1 sene önce 26 sayı ile yenilmek değil de bu daha büyük hezimet ise, o zaman beslendiğimiz duygu Fenerbahçe sevgisinden çok Galatasaray nefretidir. Bu da bir motivasyundur, kabul, ama bunu Fenerbahçelilik ile eş değer tutmayı kabul etmiyorum

Tabi ki ezeli rakibine avrupa finalinde kaybetmek çok ama çok dokunur, travma yaşarsın. Ama geçer.
Geçmiyorsa, şampiyonluğu kaybettiğini değil; rakibin kazanmasını mesele ediyorsun demektir.
Bana göre bu yanlış bir tutum. Bana göre yanlış olması evrensel bir yanlış olduğu anlamına gelmez

Ayrıca ortada bir hezimet varsa (spor, siyaset, iş, sanat vs), bütün kadroyu değiştirmek de bir metottur, yanlışın sebebi olduğunu düşündüklerini değiştirmek de.

Bir de meşhur "iyi günde kötü günde" olayı vardı. O nerede yer alıyor burda?  :)
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2014, 17:49:29 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1868 : 23 Mayıs 2014, 17:47:46 »
İnsanların seçme hakkı vardır. Fakat seçimleri ve seçim sonuçlarını eleştirme hakkı da vardır.

Eleştiri yapın ya hakkınız tabi ki ama beni tanımadan hakkımda psikolojik, sosyolojik çıkarımlar yapmayın.

Akp'ye oy vveren herkesi aynı kefeye koyarak bir çıkarım yapacaksınız, beni bunla birlikte bir gruba dahil edeceksiniz bende susacağım yani. Sizin yaptığınız eleştiri değil onu söylemeye çalışıyorum.

« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2014, 17:50:27 Gönderen: phenom_07 »
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1869 : 23 Mayıs 2014, 17:52:38 »
Hiç bir mesajı hiç bir kişinin şahsına yönelik yazmadım. Ben sadece genel bir atmosferden bahsediyorum. "Tanzimat dönemi doğu ile batı arasında apışıp kalmış, ne yardan, ne serden vazgeçebilen şaşkın aydınların ucuz reçetelerle ve dış yüz kopyacılığı ile kurtuluş arama çabalarıdır" dersem bu dönemin genel havasına dair olur. Cevdet Paşa'nın mezarından fırlayıp "ben Mecelle gibi en şahsiyetli hukuk kitaplarından birisine imza attım; sen bana nasıl ucuz kopyacı dersin" diye yakama yapışma hakkı olmaz.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #1870 : 23 Mayıs 2014, 18:01:32 »
Hiç bir mesajı hiç bir kişinin şahsına yönelik yazmadım. Ben sadece genel bir atmosferden bahsediyorum. "Tanzimat dönemi doğu ile batı arasında apışıp kalmış, ne yardan, ne serden vazgeçebilen şaşkın aydınların ucuz reçetelerle ve dış yüz kopyacılığı ile kurtuluş arama çabalarıdır" dersem bu dönemin genel havasına dair olur. Cevdet Paşa'nın mezarından fırlayıp "ben Mecelle gibi en şahsiyetli hukuk kitaplarından birisine imza attım; sen bana nasıl ucuz kopyacı dersin" diye yakama yapışma hakkı olmaz.

Tarihi ve siyasi açıdan yukarıdaki tesbitin doğrudur ama spor arenasına uyarlanırsa çuvallar. İki olguda da insan vardır ve insanın duygu ve davranışları benzerdir doğru fakat bazı olgular zihinlere, bazı olgular gönüllere hitap eder.

Yani takım takım tutar gibi tutulur. Yanlış olan partilerin takım gibi tutulmasıdır. İki olguyu birbiri ile karıştırarak, takımlarını takım tutar gibi tutanlara haksızlık etmeyelim :)

Ayrıca %44 ile mazoşizm benzetmesi %100 yanlış (%44 yanlış değil). Birbirimizin siyasi düşüncelerini biliyoruz ama bu analizin de bence olmamış. O ruh hali mazoşizm değil
Bu şube sende derin travma yaşatmış :)

« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2014, 18:02:29 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1871 : 23 Mayıs 2014, 18:10:32 »
Son dediğin çok doğru. Geçen Cem'e söyledim; benim Kadın basketbol topiğinde yazılanları görmemek gibi bir teknik imkanım var mı diye? O da "yok" dedi. Her sabah acaba kovulan, şutlanan birisi var mı umuduyla giriyorum; çok üzülüyorum her defasında. Maşallah herkesin keyfi yerinde. Sanırım 2013-14 sezonunun tek suçlusu benim.

Bu arada, umarım yönetim kraliçelerimize Euroleague finali oynadıkları için bir prim ödemiştir. Hem ligde, hem Türkiye kupasında ve hem Euroleague'de final oynadılar; yani altında kalmamak gerek.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #1872 : 23 Mayıs 2014, 18:18:12 »
Son dediğin çok doğru. Geçen Cem'e söyledim; benim Kadın basketbol topiğinde yazılanları görmemek gibi bir teknik imkanım var mı diye? O da "yok" dedi. Her sabah acaba kovulan, şutlanan birisi var mı umuduyla giriyorum; çok üzülüyorum her defasında. Maşallah herkesin keyfi yerinde. Sanırım 2013-14 sezonunun tek suçlusu benim.

Bu arada, umarım yönetim kraliçelerimize Euroleague finali oynadıkları için bir prim ödemiştir. Hem ligde, hem Türkiye kupasında ve hem Euroleague'de final oynadılar; yani altında kalmamak gerek.

tüm finalleri kaybeden takım ödüllendirilsin, avrupa kupası kazanan erkek voleybol takımı da bir hakem hatası sebebiyle öksüz bırakılsın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1873 : 23 Mayıs 2014, 18:34:55 »
Tecessus
Cidden çok güzel adamsın

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1874 : 23 Mayıs 2014, 18:36:39 »
Cem Ağrak; seni şiddetle protesto ediyorum. Bana çirkin dedin! Sen benim için böyle bir çıkarım yapamazsın. Benim tartıştığım adama iltifat etmek bana karşı bir tavırdır.