Gürol abi planlamanı ona göre yaparsın yerli 2 numara gitti diye yerli 2 numara bakmak zorunluluğumu var alternatif yok tamam o zaman 34 yaşındaki kadını alalım. Ben bu takımın alt yapısında 2 numara oynasam sn durmam yeminle. Her yaş kategorisinde şampiyon ol alt yapı yaşın geçince seni bu takıma kazandırmak yerine gidip 34 yaşındaki oyuncuyu transfer etsnler.
Artı o kadar da kötü oyuncu abi rakip gözüyle değil bizde oynarken görürüz, keşke ben yanılsam
Abicim birincisi, canavar gibi altyapımız var bir sürü yetenekli genç oyuncumuz
var oradan aldığımız oyuncular oynasın,onlarla Şampiyonluklar kazanalım ben de isterim
ama olmuyor işte.Aşağıda istatistikleri vereceğim genç oyuncularımız zaten kaç tane var
ne kadar süre almışlar.
İkincisi ; Evet Kadro mühendisliği sorunu olduğu çok açık.
FENERBAHÇE TKBL 2013-2014 LİG İSTATİSTİKLERİ
FENERBAHÇE 2013 - 2014 EUROLEAGUE İSTATİSTİKLERİ
Burada asıl EL F8 İstatistikleri önemli.Onlar da şöyle ;
1.Maç : KASKİ Maçı

2.Maç : gs Maçı

3.Maç : Spartak Maçı

Yarı Final Bourges Maçı

Final gs Maçı

Görüldüğü gibi eldeki tek ümit bağladığımız genç oyuncumuz Olcay F8'de 10 kişilik kadroya giremedi
ve süre alamadı.Grup maçlarında 8 maç 10,5 dakika süresi var.
Burada tamamen suçu Roberto İniguez'e atarsak kolaycılık olur.Roberto'nun Olcay'a gıcıklığı yok
herhalde faydalanmasın demek ki yeterli görmedi.
Ben artık Lig Şampiyonluklarını önemsemiyorum 8 kez üst üste kazanmışın önemli olan
EL Şampiyonluğu o yüzden ''benim ölçüm EL F8 seneye F4 olacakmış galiba buraları ''
Hepinizin istediği Hülya'lar,Cansu'lar,Melis'ler,Melisa'lar önceki sene Beşiktaş,geçen sezon
Homend Antakya'ya kiraya verdiğimiz Özge Kavurmacıoğlu (25 maç 15.54 dk.2.4 sayı,2.4
ribaunt,0,7 asist ortalamaları ile oynamış)'lar ve transferini istediğiniz gençler bu
seviyelerde nasıl oynasın bir düşünün.
İşte Olcay süre alamadı Kaptan Birsel'in halini görüyoruz 2 senedir.
O yüzden yazması kolay gençler niye yok,altyapıyı kapatalım o zaman v.s.
Ha Tuba mı kurtaracak bizi.Değil elbette ama ''buraları gençlerle oynayamazsın''
Gençleri oynat lig'te eyvallah ama işte bu sezon lig'te kaybettiğin ekstra maçlar
yüzünden saha avantajını ve Şampiyonluğu kaybettik.Ki ben dediğim gibi
artık Lig Şampiyonluklarını önemsemiyorum '' benim ölçüm EL''
Ha geçen yazdığım gibi bir planlama yaparsın getirirsin Alt yapıcı gerekirse Şampiyon
olan Genç takım Antrenörü Ümit Dahar'ı veya Beşiktaş'ye giden Ömer Buharalı'yı
veya gene ismi geçen olmayan Aziz Akkaya'yı (Altyapıcıdır) 3 yıl gençlerle ve takviyeli
yabancılarla oynarsın 3 yıl sonra EL Şampiyonluğu hedefi koyarsın eyvallah.
Hem gençler oynasın hem EL Şampiyonu olalım ikisi birlikte olmuyor işte