Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2312836 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2175 : 29 Mayıs 2014, 15:12:29 »
Gürol abi planlamanı ona göre yaparsın yerli 2 numara gitti diye yerli 2 numara bakmak zorunluluğumu var alternatif yok tamam o zaman 34 yaşındaki kadını alalım. Ben bu takımın alt yapısında 2 numara oynasam sn durmam yeminle. Her yaş kategorisinde şampiyon ol alt yapı yaşın geçince seni bu takıma kazandırmak yerine gidip 34 yaşındaki oyuncuyu transfer etsnler.
Artı o kadar da kötü oyuncu abi rakip gözüyle değil bizde oynarken görürüz, keşke ben yanılsam

Abicim birincisi, canavar gibi altyapımız var bir sürü yetenekli genç oyuncumuz
var oradan aldığımız oyuncular oynasın,onlarla Şampiyonluklar kazanalım ben de isterim
ama olmuyor işte.Aşağıda istatistikleri vereceğim genç oyuncularımız zaten kaç tane var
ne kadar süre almışlar.
 İkincisi ; Evet Kadro mühendisliği sorunu olduğu çok açık.

FENERBAHÇE TKBL 2013-2014 LİG İSTATİSTİKLERİ

FENERBAHÇE 2013 - 2014  EUROLEAGUE İSTATİSTİKLERİ

Burada asıl EL F8 İstatistikleri önemli.Onlar da şöyle ;

1.Maç : KASKİ Maçı

2.Maç : gs Maçı

3.Maç : Spartak Maçı

Yarı Final Bourges Maçı

Final gs Maçı

Görüldüğü gibi eldeki tek ümit bağladığımız genç oyuncumuz Olcay F8'de 10 kişilik kadroya giremedi
ve süre alamadı.Grup maçlarında 8 maç 10,5 dakika süresi var.
 Burada tamamen suçu Roberto İniguez'e atarsak kolaycılık olur.Roberto'nun Olcay'a gıcıklığı yok
herhalde faydalanmasın demek ki yeterli görmedi.
 Ben artık Lig Şampiyonluklarını önemsemiyorum 8 kez üst üste kazanmışın önemli olan
EL Şampiyonluğu o yüzden ''benim ölçüm EL F8 seneye F4 olacakmış galiba buraları ''
 Hepinizin istediği Hülya'lar,Cansu'lar,Melis'ler,Melisa'lar önceki sene Beşiktaş,geçen sezon
Homend Antakya'ya kiraya verdiğimiz Özge Kavurmacıoğlu (25 maç 15.54 dk.2.4 sayı,2.4
 ribaunt,0,7 asist ortalamaları ile oynamış)'lar ve transferini istediğiniz gençler bu
seviyelerde nasıl oynasın bir düşünün.
İşte Olcay süre alamadı Kaptan Birsel'in halini görüyoruz 2 senedir.
 O yüzden yazması kolay gençler niye yok,altyapıyı kapatalım o zaman v.s.
Ha Tuba mı kurtaracak bizi.Değil elbette ama ''buraları gençlerle oynayamazsın''
 Gençleri oynat lig'te eyvallah ama işte bu sezon lig'te kaybettiğin ekstra maçlar
yüzünden saha avantajını ve Şampiyonluğu kaybettik.Ki ben dediğim gibi
artık Lig Şampiyonluklarını önemsemiyorum '' benim ölçüm EL''
  Ha geçen yazdığım gibi bir planlama yaparsın getirirsin Alt yapıcı gerekirse Şampiyon
olan Genç takım Antrenörü Ümit Dahar'ı veya Beşiktaş'ye giden Ömer Buharalı'yı
veya gene ismi geçen olmayan Aziz Akkaya'yı (Altyapıcıdır) 3 yıl gençlerle ve takviyeli
yabancılarla oynarsın 3 yıl sonra EL Şampiyonluğu hedefi koyarsın eyvallah.
 Hem gençler oynasın hem EL Şampiyonu olalım ikisi birlikte olmuyor işte  :)
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2014, 15:14:38 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2176 : 29 Mayıs 2014, 15:24:52 »
Tuğba Palozoğlunu almışken Nilay Kartaltepeyide alalım Hatta Şaziyeyide alalım süper veteran teami oluşturalım

Çevrimdışı lawbreaker

• Üye
« Yanıtla #2177 : 29 Mayıs 2014, 15:37:07 »
  Abicim birincisi, canavar gibi altyapımız var bir sürü yetenekli genç oyuncumuz
var oradan aldığımız oyuncular oynasın,onlarla Şampiyonluklar kazanalım ben de isterim
ama olmuyor işte.Aşağıda istatistikleri vereceğim genç oyuncularımız zaten kaç tane var
ne kadar süre almışlar.
 İkincisi ; Evet Kadro mühendisliği sorunu olduğu çok açık.

FENERBAHÇE TKBL 2013-2014 LİG İSTATİSTİKLERİ

FENERBAHÇE 2013 - 2014  EUROLEAGUE İSTATİSTİKLERİ

Burada asıl EL F8 İstatistikleri önemli.Onlar da şöyle ;

1.Maç : KASKİ Maçı

2.Maç : gs Maçı

3.Maç : Spartak Maçı

Yarı Final Bourges Maçı

Final gs Maçı

Görüldüğü gibi eldeki tek ümit bağladığımız genç oyuncumuz Olcay F8'de 10 kişilik kadroya giremedi
ve süre alamadı.Grup maçlarında 8 maç 10,5 dakika süresi var.
 Burada tamamen suçu Roberto İniguez'e atarsak kolaycılık olur.Roberto'nun Olcay'a gıcıklığı yok
herhalde faydalanmasın demek ki yeterli görmedi.
 Ben artık Lig Şampiyonluklarını önemsemiyorum 8 kez üst üste kazanmışın önemli olan
EL Şampiyonluğu o yüzden ''benim ölçüm EL F8 seneye F4 olacakmış galiba buraları ''
 Hepinizin istediği Hülya'lar,Cansu'lar,Melis'ler,Melisa'lar önceki sene Beşiktaş,geçen sezon
Homend Antakya'ya kiraya verdiğimiz Özge Kavurmacıoğlu (25 maç 15.54 dk.2.4 sayı,2.4
 ribaunt,0,7 asist ortalamaları ile oynamış)'lar ve transferini istediğiniz gençler bu
seviyelerde nasıl oynasın bir düşünün.
İşte Olcay süre alamadı Kaptan Birsel'in halini görüyoruz 2 senedir.
 O yüzden yazması kolay gençler niye yok,altyapıyı kapatalım o zaman v.s.
Ha Tuba mı kurtaracak bizi.Değil elbette ama ''buraları gençlerle oynayamazsın''
 Gençleri oynat lig'te eyvallah ama işte bu sezon lig'te kaybettiğin ekstra maçlar
yüzünden saha avantajını ve Şampiyonluğu kaybettik.Ki ben dediğim gibi
artık Lig Şampiyonluklarını önemsemiyorum '' benim ölçüm EL''
  Ha geçen yazdığım gibi bir planlama yaparsın getirirsin Alt yapıcı gerekirse Şampiyon
olan Genç takım Antrenörü Ümit Dahar'ı veya Beşiktaş'ye giden Ömer Buharalı'yı
veya gene ismi geçen olmayan Aziz Akkaya'yı (Altyapıcıdır) 3 yıl gençlerle ve takviyeli
yabancılarla oynarsın 3 yıl sonra EL Şampiyonluğu hedefi koyarsın eyvallah.
 Hem gençler oynasın hem EL Şampiyonu olalım ikisi birlikte olmuyor işte  :)

Abi çok detaylı ve uzun uzadıya yazmışsın da Olcayın el tarak kemiği kırıldı f8 öncesi, gençlerle oynayıp maç ve saha avantajı kaybetmek neden olsun ki. Bir maç özgeye 15dk süre versen mutlaka maç kayıpmı olacak. Atıyorum forvette onla başla zayıf bir takıma karşı ilk çeyrek ne yaparsa yapsın çıkartma oyundan ne olur en fazla 4-5 sayı geride bitiriz ilk çeyreği bu kadar milyon € luk takım koskoca 3 çeyrekte o 4-5 sayı farkı kapatamayacaksa zaten o verilen rakamlara yazık. He baktın iyi gidiyor devam et, el de de bizim kadar yatırım yapan takım sayısı çok az, atıyorum novi zagreble oynuyorsun olcayla başla çıksın dabovicin karşısına ilk çeyrekte 20 farkmı yeriz veya çek 2 numaraya daha az risk al vilniusa karşı birsel- olcay başla ilk çeyrek kapatamayacağımız kadar geri mi düşeriz. en fazla 1-2 top kaybı yapar 2 şut kaçırır ama o havayı teneffüs eder, kendine güveni gelir ben sadece kenarda havlu sallamıycam der. Bizim bugün yeterli değil diye yolladığımız begüm istanbulda spartakın yenilgisiz şampiyon olduğu dream team zamanında taurasiye öyle bir savunma yaptı ki taurasi deliye dönüp kıza tekme salladı. demek ki alt yapından çıkarttığın 20 yaşında kızda dünyanın o dönem 1 numarasına canından bezdirecek savunma yapabiliyormuş. Ama sahaya sürmezsen göremezsin bunu. Sir a.fergusonun dediği gibi istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama herşeyi değil

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2178 : 29 Mayıs 2014, 15:45:45 »
Birsel-Olcay
Zagota-Tuğba
Angel-Biba-Begüm
Tina-Tuğçe-Dubljevic
Quanitra-N'Dour

Tina yerine Tamane, Zagota yerine Whalen da bir seçenek.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2179 : 29 Mayıs 2014, 15:48:14 »
Abi çok detaylı ve uzun uzadıya yazmışsın da Olcayın el tarak kemiği kırıldı f8 öncesi, gençlerle oynayıp maç ve saha avantajı kaybetmek neden olsun ki. Bir maç özgeye 15dk süre versen mutlaka maç kayıpmı olacak. Atıyorum forvette onla başla zayıf bir takıma karşı ilk çeyrek ne yaparsa yapsın çıkartma oyundan ne olur en fazla 4-5 sayı geride bitiriz ilk çeyreği bu kadar milyon € luk takım koskoca 3 çeyrekte o 4-5 sayı farkı kapatamayacaksa zaten o verilen rakamlara yazık. He baktın iyi gidiyor devam et, el de de bizim kadar yatırım yapan takım sayısı çok az, atıyorum novi zagreble oynuyorsun olcayla başla çıksın dabovicin karşısına ilk çeyrekte 20 farkmı yeriz veya çek 2 numaraya daha az risk al vilniusa karşı birsel- olcay başla ilk çeyrek kapatamayacağımız kadar geri mi düşeriz. en fazla 1-2 top kaybı yapar 2 şut kaçırır ama o havayı teneffüs eder, kendine güveni gelir ben sadece kenarda havlu sallamıycam der. Bizim bugün yeterli değil diye yolladığımız begüm istanbulda spartakın yenilgisiz şampiyon olduğu dream team zamanında taurasiye öyle bir savunma yaptı ki taurasi deliye dönüp kıza tekme salladı. demek ki alt yapından çıkarttığın 20 yaşında kızda dünyanın o dönem 1 numarasına canından bezdirecek savunma yapabiliyormuş. Ama sahaya sürmezsen göremezsin bunu. Sir a.fergusonun dediği gibi istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama herşeyi değil

Mesele tam Olcay değildi zaten eldeki tek alt yapı yıldızı olduğu için Onun özelinden gittik.
İyileşmişti diye hatırlıyorum Q bile sezonu kapattı derken yetişti süre bile aldı finalde.Neyse.
 Verdiğin örneklerde haklısın.O zaman Kadro Planlaması/mühendisliğine geliyoruz gene.
Seçtiğin Koç önemli mesela bu Winnicki ne kadar genç oyunculara şans verebilir,bu konuda
ne kadar cesurdur takip edilerek bilerek mi seçildi.
 Yapılan transferler hangi hedefler doğrultusunda yapılıyor v.s.konuları tartışılır.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2180 : 29 Mayıs 2014, 16:00:00 »
Birsel-Olcay
Zagota-Tuğba
Angel-Biba-Begüm
Tina-Tuğçe-Dubljevic
Quanitra-N'Dour

Tina yerine Tamane, Zagota yerine Whalen da bir seçenek.

Biba varken Zagotayı almak yerine Guard meziyetleri olan Eldebrink yada Anna Cruzu almak daha mantıklı..

Ciddi manada sıkıntı var bizim şubede..İşi bildiklerini pek sanmıyorum..Kusura bakmayında bu forumdan yada tanıdığım 3-4 kişiden komite kursak taş gibi takım olurduk...

Tamane NİN orta mesafesi yok..Tamane olmaz artık bu saatten sonra..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı lawbreaker

• Üye
« Yanıtla #2181 : 29 Mayıs 2014, 16:02:21 »
Mesele tam Olcay değildi zaten eldeki tek alt yapı yıldızı olduğu için Onun özelinden gittik.
İyileşmişti diye hatırlıyorum Q bile sezonu kapattı derken yetişti süre bile aldı finalde.Neyse.
 Verdiğin örneklerde haklısın.O zaman Kadro Planlaması/mühendisliğine geliyoruz gene.
Seçtiğin Koç önemli mesela bu Winnicki ne kadar genç oyunculara şans verebilir,bu konuda
ne kadar cesurdur takip edilerek bilerek mi seçildi.
 Yapılan transferler hangi hedefler doğrultusunda yapılıyor v.s.konuları tartışılır.

Abi sana tek bir cümle yazıcam yeterli olacak muhtemelen , hafızam beni yanıltmıyorsa o lotosun başındayken takımının 1 numaralı sayı ve rib. opsiyonu İvanaydı, yani onun yıldız olmasının dışında oyun onun üstüne kuruluydu. Sen bu adamı alıyorsun, ama onu almadan önce bu eski oyuncusunu yolluyorsun. Yeterli mi planlamamızın nasıl olduğunu açıklamaya. Baştan ona sorsan ilk diyeceği şey matovic kalsın olurdu.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2182 : 29 Mayıs 2014, 16:09:48 »
Abi sana tek bir cümle yazıcam yeterli olacak muhtemelen , hafızam beni yanıltmıyorsa o lotosun başındayken takımının 1 numaralı sayı ve rib. opsiyonu İvanaydı, yani onun yıldız olmasının dışında oyun onun üstüne kuruluydu. Sen bu adamı alıyorsun, ama onu almadan önce bu eski oyuncusunu yolluyorsun. Yeterli mi planlamamızın nasıl olduğunu açıklamaya. Baştan ona sorsan ilk diyeceği şey matovic kalsın olurdu.

Anladım abicim yeterli :)

Bu yazacağım Seninle ilgili değil ;
O zaman bizim tepkilerimizin adresi yanlış değil.
Sevenleri,fan'ları,destekçileri alınıyor,üzülüyor ''Yedirmeyizzzz''
naraları atarak ortaya çıkıyor ama olmuyor işte.
Ezcümle :''Didem Hanım lütfen biraz istirahat buyurunuz.
Biraz da başka şahsiyetlere yol açınız ''
 Bakın kibarca yazdım artık bundan da alınmazlar herhalde :)

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #2183 : 29 Mayıs 2014, 16:21:18 »
şu takıma bakıpta 5  6 yıl öncesindeki oyuncusunu hala aynı potansiyelde hiç yaşlanmadı hiç sakatlanmadı diyerek isteyen bir hoca olmaz galiba vede bizi az bucuk tanıyordur oyuncularımızın durumundan haberdardır her yıl rakip oluyorduk
matoviç ilk geldiginde tek başına bir takım gibiydi yaşı ve sakatlıkları ondan çok şey götürdü ( kötü oyuncumu hayır çok iyi oyuncu ama bize geldigi günki durumunda degil ) ayrıca oynayamayınca cıkardıgı isyanları kadro dışı kalmalarınıda düşününce hocaya sormamışta olabilirler
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2184 : 29 Mayıs 2014, 16:23:45 »
Begümün Kübra yüzünden transfer edilmediğine dair dedikodular var bu konuda bilgisi olan varmı gerçekten böyle bi durum?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2185 : 29 Mayıs 2014, 16:29:08 »
Tuğba ya yaşlı dersek Gürol abi ne yapsın
Kendini balkondan mi atsın :) :).;)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2186 : 29 Mayıs 2014, 16:29:51 »
Biba varken Zagotayı almak yerine Guard meziyetleri olan Eldebrink yada Anna Cruzu almak daha mantıklı..

Ciddi manada sıkıntı var bizim şubede..İşi bildiklerini pek sanmıyorum..Kusura bakmayında bu forumdan yada tanıdığım 3-4 kişiden komite kursak taş gibi takım olurduk...

Tamane NİN orta mesafesi yok..Tamane olmaz artık bu saatten sonra..

Yok kusura bakacak bir durum yok. Bu konuda hemfikiriz.
Kadro kimyasına gelince zaten tek zayıf bölge 1 numara gibi görünüyor. Onda da kapı 7.yabancıya çıkıyor. Whalen+Tamane paket olarak kulağa mantıklı geliyor. Avrupa'da orta mesafe şutu olan üst düzey uzun oyuncu sayısı zaten çok az. Sancho yada Grudayı alamıyorsan geriye çok da seçenek kalmıyor. Endene Miyem de bir alternatif olabilir. En azından atletizm açısından çember altına hareketlilik getirir. Tabi en önemli unsur 2.kıta dışının hangi bölgeye olacağı. Ona göre diğer bölgelerdeki defolar daha net ortaya çıkacaktır.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #2187 : 29 Mayıs 2014, 16:32:29 »
yaş mevzusuna girmeyin özelde kardeşim.spor yaşına bakalım

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2188 : 29 Mayıs 2014, 16:32:52 »
Tuğba ya yaşlı dersek Gürol abi ne yapsın
Kendini balkondan mi atsın :) :).;)

Yaşı geçelim bir zahmet abicim Balkondan atma sırasına girerim ama :)

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2189 : 29 Mayıs 2014, 16:34:35 »
Begümün Kübra yüzünden transfer edilmediğine dair dedikodular var bu konuda bilgisi olan varmı gerçekten böyle bi durum?
O dedikoduyu bilmiyorum ama yukarılarda yazdığım gibi Begüm'e veto özel nedenlerden dolayıdır.