Fenerbahçe Dergisinin Tuğba Palazoğlu ile yaptığı röportajdan başlıklar;
• Tuğba Palazoğlu: "Büyük hedefleri olan bir takımdayım"Ülkemizde Kadın Basketbol Ligi'ne şöyle bir bakıldığında; sahaya koyduğu performansla, bitmek bilmez enerjisiyle ve sürekli kendini geliştirmesiyle göze çarpan isimlerin başında gelir Tuğba Palazoğlu… Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın 2014-2015 sezonu için kadrosuna kattığı ve basketbol tecrübesiyle izleyenlere güven veren yeni
"Potanın Kraliçesi"Tuğba Palazoğlu ile kariyerini, ailemizin bir parçası oluşunu ve özel hayatına ilişkin konuları konuştuk.
Röportajdan derlenen spotlar şöyle:
01: Büyük hedefleri olan bir takıma geldim ve bu hedeflere ulaşan bir takımın parçası olmak istiyorum. Benim için öncelik beklentilere cevap vermemdir. Hem bireysel hem de takım olarak hedeflere ulaşmayı istiyorum.
02: Boş zamanlarımda fazlasıyla şut çalıştım. Uzun yıllar boyunca bunu yaptım ve hala da yapmaya, çalışmaya devam ediyorum. Savunma anlamında da ben bakıldığında fizik olarak çok boylu poslu değilim. O yüzden tecrübemi ve aklımı kullanarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Buna hırsım da eklenince daha hem sahanın iki tarafını kullanabiliyorum hem de oyun içindeki etkinliğimi arttırıyorum.
03: Bence Türk basketbolu daha iyi yerlerde de olabilir. Biraz geç kaldığımızı bile düşünüyorum. Aslında biz inanmakta zorlanıyoruz. Bir tecrübemiz olmadığı için inandırıcılık çok daha aşağıda. Bu anlamda ben bizden sonraki jenerasyonun daha şanslı olduğunu düşünüyorum, çünkü nereleri hedeflediklerini biliyorlar. Daha iyi olması için çalışıyorlar. Bizlerin, bizden sonraki genç sporculara birer kapı açması çok önemli.