Penny Taylor benim icin bu takıma gelmis uzak ara "cokyonlu" oyuncudur.Ama o formayı giymesini de bir daha hayatta istemem.O kacıp gittigi zamanı da unutamam.Eger kacıp gitmeseydi Spartak'ı gecer sampiyon olamasak da F4 oynayabilirdik.Kendisini bir daha bu ulkede gormek istemem.Ayrıca kendi adıma Esra,Saziye gibi oyunculardan da hoslanmıyorum.Klube baglılıgı olan oyuncuları daha cok seviyorum.Esra ve Saziye devamlı GS,BJK yapan oyuncular acıkcası Isıl sadece bu yonunden digerlerinden gozume daha sık geliyor.Rakibimizde oynuyor,hareketlerinden hic hoslanmıyorum.Melo,dil cıkarma,Binnaz gibi sacma hareketleri var.Ama devamlı bir sana bir rakiplerine gitmiyor.Nevriye ise FB Kaptanı ve efsanesi olarak Basketbolu bırakma sansı vardı.Ama 3 kurus fazla kazanıcam diye hepsini yok etti.Bugun bıraktıgında misal 10.5m dolar mı kazandı belki 10m dolar kazanırdı.Ama bir FB efsanesi olarak hem sokakta buyuk bir sevgi gorurdu hem de klupte gorev yapabilirdi.Ustelik gecen sene nerdeyse hic oynamadan takır takır parasını almıstı.Sozlesmesi olmasaydı bugun GS taraftarının hic hos anmayacagı bir isim olacakti ki yıllarca o taraftardan aldıgı tepki ortadayken 3 kurus fazla icin oraya gitti.
Acıkcası Taurasi,Penny,Esra,Saziye,Nevriye gibi isimleri hicbir sartta cubuklu forma altında gormek istemiyorum.Kubra'nın gecen sene oynadıgı macları da izledim.Ne turnike ne sut ne pas hicbiri yoktu.Ayrıca bircok airball'u vardı.Kubra'ya en cok annelik yakısır.Keske su takıma Nika Baric,Sonya Petrovic,Belyokova alınmıs olsaydı.Bu sene kilit isimler Bojovic ve Olcay'ın verdigi ya da veremedigi perf. lar olacak.Tugba Palazoglu transferinden de memnun degilim.Herseyin hayırlısı olsun.Ucunda final ve sampiyonluk olsun.