sezon başı 10 oyuncuyu ve Robertoyu gönderip 4 oyuncuyla tarnsferi kapamaları çözemediğim bir olay.Arkasından Arka arkaya len galibiyetler özellikle alınan iki kupa Winnicki,İsfendiyar başkan ve ekibinin Taraftara karşı kulakları tıkama politikasına gitti.sonuçta bu güne kadar 10 mağlubiyet alındı.Önce Angel'i çıban başı gösterdiler şimdide Olcay'ı kurban etmeye hazırlanıyorlar sonrada başkası gelirmi?Biz insanoğlunun hata yaptım demesi kadar zor birşey yok.Zaten diyebilsek kendi eksiklerimizi görüp düzeltebilsek olumsuzluklarda ortadan kalkardı.Winnicki've Bojovic Bu takımın bir bireyi olmayı hakketmemesi ve taraftarın bu konuda didem hanım ve isfendiyar başkanı eleştirmesi sonucu şuan yüzlerce taraftar ban listelerinde bulunuyor.Eğer bir görevi üsleniyorsanız sevabıyla günahıyla bunu kaldırabilmeniz gerekmektedir.İnsanları engellemek,susturmaya kalkmak,onları muhattab bile kabul etmemek kendi acizliğinizdir.Hadi Angel size baş kaldırdı gönderdiniz,Bojovic'in bu takıma zarardan başka yararı olmadığı halde sözleşmesinden dolayımı bilmiyorum hala bu takımda tutuyorsunuz ve en kritik maçlarda hala oyuna dahil ediyorsunuz.Benç te bekliyen Olcay,Cansu,Ndour,Hülya,bazende Tuğçe 'ye bir bojovic gibi şans tanınmadı zaten rotasyonun dar iyi bir hocaysan kısa sürelerde olsa sıksık yer verip onları hazır durumuna getirebilirdin.Tugba kaç maçtır kötü onun yerine bile olcay veya cansuyu o mevkidede oynatabilirdin,ama Winnicki hep bildiğini yaptı baktı işler kötü gidince ben söylüyorum yapmıyorlar demeye getirdi.Bir idareci çıkıpta Winnecki'yi karşısına alıp hocam sen ne yapıyorsun diyemedi.sizde.Winnicki'de bu oyuncularda gelip gidici ama Fenerbahçe ve sizi eleştirdi diye banladığınız itip kalktığınız bu Taraftarlar hiç gitmeyecek,eksilmeyecek,hep yaşıyacak sizlerde bu kara lekeyle anılacaksınız.Bu takım son 15 senenin en kötü takımıdır bütün kupaları alsanız bile bunu kimse değiştiremez.