Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 36570 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Epoupa muhtemelen fenerbahce tarihinin en kotu oyuncusudur. Hızlı koşuyormus,  o zaman gitsin atletizme katilsin. Orada belki ise yarar hızı. Olcayla da alperi ile de yada herhangi bir isimle de kıyaslanamaz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Prag maçı kritik maçı Epoupa enerjisiyle alındığını unutmayalım.Evet çok eksiği var ama iyi yaptığı şeylerde var.Evet basketbolde atletizm önemli.Efes nasil 2 kere şampiyon oldu zayıf zayıf uzunlara rağmen.Bende tutmuyorum ama iyi yaptıği şeyler var asist yapsın baskı yapsın kafi.Grsyi durdurabilirdi fena değil.savunmada.Mcbride attı ama eleştiri alıyor çünkü savunmada kara delik.Tutamadi Grayi.Spor komplre oyun artık.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2022, 08:30:57 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Epopudan daha kötüsü Babkinadaydı.Faciaydi.Birde dişlek Amerikalı vardı kısa oda kötüydü ismini unuttum.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2022, 08:25:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Atletizm sporun her alanında olması gereken şey bu bildiğimiz atlet değil.Novak niye hala kupa topluyor fit adam atlet kondüsyon yüklü.Misal isimsiz gelen yada az isim yapan Motley gem.atletizm hemde yeteneğiyle kısa sürede vazgeçilmez oyuncu oldu.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2022, 09:24:38 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Epopudan daha kötüsü Babkinadaydı.Faciaydi.Birde dişlek Amerikalı vardı kısa oda kötüydü ismini unuttum.
Babkina 10 tane epoupa sıçar. Epoupa ile kıyaslanacak oyuncu yok. Alt liglerde yada avrupanın 2.sınıf ülkelerinin liglerinde vardır ancak. Asist yapsın, baskı yapsın kafi diye eurolague şampiyonu adayı takımın oyuncusu mu olur. Son 2 avrupa maçında toplam 5 dakika falan süre aldı. Gelişim ligindeki oyuncular daha çok faydalı olur ondan. Boşa muhabbete ve muhalefete gerek yok. Taktik, teknik, sistem, sonuçlardan falan bağımsız ben epoupayı transfer eden koçu daha o dakika kovardım takımdan. Sen burayı ne sanıyorsun diye?

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Babkina mı? Şaka herhalde Epoupa'yı top diye oynar. Epoupa ile kıyaslanacak kadar kötü oyuncu 2014-2015'te forma giyen Miljana Bojovic'tir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Atletizm sporun her alanında olması gereken şey bu bildiğimiz atlet değil.Novak niye hala kupa topluyor fit adam atlet kondüsyon yüklü.Misal isimsiz gelen yada az isim yapan Motley gem.atletizm hemde yeteneğiyle kısa sürede vazgeçilmez oyuncu oldu.

Saçma sapan örnekler verip durma. Novak tüm zamanların muhtemelen en iyi tenisçisi. Atletizmle mi yapıyor bunları. Adam yetenekli. Git amerikanın sokaklarına street ball oynayan bir sürü iri yarı atlet zenci var.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Burda Atletizm olayında dayanıklılık kondisyon.Bojovic vardı Babkina ne yaptı bizde hiç sırf Dikoudisin torpillisi olarak oynadı güzeldi o kadar..Burda klasik atletten bahsetmiyoruz hiçte saçmalamıyorum. Nadal neden sakatlaniyor sürekli atlet değil son dönemlerde kilo verdi toparladi.Novakta gram yağ yok bacaklar 29lik bakın sevmesemde hakkını verdim.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2022, 09:39:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Calatheste bundan eleştiriliyor.Bakın herşey sayı atmak değil bazı oyuncular bazı dallarda iyi.Nickoyu hala beğenmem ama olagünüstü saha görüşü ile asitleri savunmasıyla fark yaratıyor.Epopuya bayılmadigımi söyledim bazı iyi özellikleri var ki oynuyor bizde.26 atmasına rağmen Mcbride niye eleştiri aldı tutamadı Grayi savunmada tembel maalesef.Ondan bu macta Epoupa olmalı dedik.Mcbride severim ama miadı doldurdu.Ligdr Stewart Alına Meesemann oynarız.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2022, 09:45:11 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Varsa iyi kısa gelsin bu saatte.Epopa ile görüşüm arşivde var ama bir sporcunun sayı atamıyor diye bazı iyi yaptığı şeyleri görmemezlikten gelemeyiz.Görev tanımı ayrı bazı oyuncuların.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2022, 09:42:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu konuya son mesaj .Mersin taş gibi kadrosu yerlileri fark yarattı.Bizim tek hedef Avrupa olmalı.Dün izlediğimtakımligide alır zaten federasyon istiyor yerlileri iyi fark yarattılar.3 kuralı bizi durdurmak içindi başardılar.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Kadınlar Genel Haberler
« Yanıtla #161 : 23 Ocak 2023, 20:29:55 »
Türkiye kupası eşleşmeleri belli oldu:

Çanyaka Üniversitesi – ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi
Botaş – Fenerbahçe Alagöz Holding
Emlak Konut – Galatasaray Çağdaş Faktoring
Nesibe Aydın – Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor

Dörtlü Final Eşleşmeleri

(Çanyaka Üniversitesi – ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi) Galibi (Nesibe Aydın – Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor)
(BOTAŞ – Fenerbahçe Alagöz Holding) Galibi (Emlak Konut – Galatasaray Çağdaş Faktoring

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #162 : 24 Ocak 2023, 00:06:25 »
Türkiye kupası eşleşmeleri belli oldu:

Çanyaka Üniversitesi – ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi
Botaş – Fenerbahçe Alagöz Holding
Emlak Konut – Galatasaray Çağdaş Faktoring
Nesibe Aydın – Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor

Dörtlü Final Eşleşmeleri

(Çanyaka Üniversitesi – ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi) Galibi (Nesibe Aydın – Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor)
(BOTAŞ – Fenerbahçe Alagöz Holding) Galibi (Emlak Konut – Galatasaray Çağdaş Faktoring

Nedense Mersin kupa maçlarında bize göre daha rahat rakiplerle oynuyorlar. Gerçi zayıf diye kimseye bakamazsın.Bunu kafamıza vura vura gösterdiler.Ümraniyespor lig sonuncusu ama özellikle ikinci yarı şimdiye kadar bu takım nerdeymiş dedirtti.Kısacası hangi Branş olursa olsun Fenerbahçe'yle oynayan hayatının oyununu oynuyor.Nesibe Aydın'da Mersin'de bizden sonraki zayıf rakiplere ezildi.
İloturo bu maçlardada ligdeki yabancı kuralı geçerli değilmi?Peki biz yerli takviye yapmıyacakmıyız?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #163 : 29 Ocak 2023, 15:26:05 »
Fenerbahçe gelişim maçını seyredeyim dedim.Tarsus seyircisi salonu tıkabasa doldurmuş.Parkede oynanan oyunun içindeler.kuru  kuru oturmuyorlar.Ben yinede bu maçtan ayrı a takım maçımı var bilemem.Değilsede müthiş bence bizim kadınlar Euroleague maçında bile dolduramıyorlar.Herzaman söylediğim gibi bizim gençler iyi değil ama gelişim için çabalarıda yok.Doga en az 5 kez potayakadar gidip boş atış yapıp geliyor.bir dakika tutmam parkede.Hoca kudurmuş vaziyette iyiki saç yok.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2023, 15:30:17 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #164 : 30 Ocak 2023, 10:37:19 »
Ace en sonunda Stokes'tan kurtulup ilk 5'e Candace Parker'ı eklemiş.