Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 126226 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1470 : 11 Haziran 2022, 22:27:22 »
Madem üflesek faul çalıyolar o zaman sağlam faul yapalım her gelen indirsin baltayı, yere yapışsınlar. Rotasyon geniş döne döne vursunlar işte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1471 : 11 Haziran 2022, 22:28:42 »
2 2 risk.Ondan baştan iyi girip orda bitirmeye çalışmalıyız.Grriden gelen avantajlı olur genelde.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1472 : 11 Haziran 2022, 23:04:38 »
Abi aynı şeyi yazdım sildim o kadar isterdim ki mümkün olsa ve bu Efes ile bizim o takım maç yapsa rezil rüsva olurlar. Ama işin kötü tarafı iki oyuncu sırtında salla girsin salla girsin yapan takıma koca kıta kaç yıldır çözüm üretemedi ya yanarım ona yanarım
Ergin yada efesten nefret ettiğimden değil emin ol. Bana göre değil en iyi tam tersi modern Euroleague tarihinin en kötü bir kaç şampiyon takımından birisi efes. Parker ve jasili maccabi, udoh ve bogdanli fener, Dia, spa ve jasili pana, doncicli Real, holden ve langdonli CSKA, navarrolu Barça, tamamı çok daha iyi takım bunlardan.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1473 : 11 Haziran 2022, 23:09:41 »
Tüm maç 13 ikilik atmışlar inanılmaz bir şey ya bu modern basketbol falan ama böyle bir şey yok. Bu kadar az içeri girip  temastan kaçıp 30 tane serbest atış atmaları da ayrı bir olay neresinden tutsan elinde kalıyor

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1474 : 11 Haziran 2022, 23:15:50 »
Ergin yada efesten nefret ettiğimden değil emin ol. Bana göre değil en iyi tam tersi modern Euroleague tarihinin en kötü bir kaç şampiyon takımından birisi efes. Parker ve jasili maccabi, udoh ve bogdanli fener, Dia, spa ve jasili pana, doncicli Real, holden ve langdonli CSKA, navarrolu Barça, tamamı çok daha iyi takım bunlardan.
erginin iyi koç olmadığı gerçeğini yüzlerine vurunca da çekemiyosunuz ondan böyle diyosunuz adam o kadar kupa aldı diyolar.pascual’in 1 kupası var iddiaya girerim 10 kat iyi koç bu erginden.tarihin en iyisi dedikleri takımın 4 yıldır bsl+el rahat kazanabildiği tek bir seri yok.eksik feneri 7.maçta anca yendiler,bi tek malzemecisi nba’e gitmeyen real’i 5 maçta simonun mucize şutuyla geçtiler,geberik milano’ya maç verdiler vs vs. oyun/koç gücü yok oyuncu gücü var bunların,tarihin en kalitesiz final four’unda son topta 2 maç kazanınca tarihin en iyisi ilan ettiler kendilerini.kelli felli adamlar sırf gsli koç kazandı diye tarihin en iyisi diyorlar çünkü ne basketbolu biliyolar ne de euroleague tarihini.ben 22 yaşındayım benim bile bu efesten iyi izlediğim en az 3-4 takım vardır.neymiş sonra biz çekemiyomuşuz.temiz bi hassiktir çekesi geliyor insanların böyle tiplere.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1475 : 11 Haziran 2022, 23:16:28 »
Üst tarafların açılmaması suç.Belki ben bireysel bilet alıp gideceğim.Ulasim.kolay belki.Sen ne hakla ve hangi yetkiyle bunu engellersin.Sic duyurusunda bulunulmalı
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2022, 23:17:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1476 : 11 Haziran 2022, 23:17:06 »
Psikolojik olarak sakin kalmamız elzem. Tahriklere kapılmamak, Ergin'le de fazla uğraşmamak lazım. Ergin'e çölde su vermem ama bu kadar da ona kanalize olmanın anlamı yok, kupayı elinden alınca aklı götüne girer bir süre zaten Ergin'in.

Sakin kalırsak, en kötü Ülker Arena'da işi bitiririz. Ama hoplar, zıplar, sinirlenir ise Ülker Arena'yı ikinci çeyrekten itibaren boşalttırdıklarını ve kupayı verdiğimizi görür gibiyim. Sakin olduğumuzda bunlar bizi asla üç kez yenemez.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1477 : 11 Haziran 2022, 23:24:56 »
Ya bi şey değil yurtdışında Javoru, Lamonicası, yurtiçinde Moğolkoçu, Erşanı boku püsürü nefret ettirdi artık şu spordan. Artık tiksinmeye başladım iyice. İzlemiycem diyorum, nasıl yediysek zehiri oturuyorum başına yine. Dünyada çok temiz değil de memleket özelinde takım sporları içinde voleyboldan başka bir şey izlememeli. Görece en temizi o. Cidden kenef kokuyor artık futbol sahası da basketbol parkesi de...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1478 : 11 Haziran 2022, 23:25:51 »
Ya bi şey değil yurtdışında Javoru, Lamonicası, yurtiçinde Moğolkoçu, Erşanı boku püsürü nefret ettirdi artık şu spordan. Artık tiksinmeye başladım iyice. İzlemiycem diyorum, nasıl yediysek zehiri oturuyorum başına yine. Dünyada çok temiz değil de memleket özelinde takım sporları içinde voleyboldan başka bir şey izlememeli. Görece en temizi o. Cidden kenef kokuyor artık futbol sahası da basketbol parkesi de...

Egonu'nun Aslı Kalaç'ın yarım metre üzerinden vuracağı smaçları izlemeyi reddediyorum...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1479 : 11 Haziran 2022, 23:35:23 »
Obra sonrasi iyi koc geliyor.Ben iyi takım kurulacagina ınanıyorum.Umarim şampiyon ekip teslim alır.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1480 : 11 Haziran 2022, 23:46:43 »
Pis oynamak lazım.

Bunlar ancak bundan anlar.Larkin itinin milli takımda da böyle oynamasını umuyorum.
Milli takımda sinip bıraktığını görür gibiyim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1481 : 11 Haziran 2022, 23:59:56 »
Pis oynamak lazım.

Bunlar ancak bundan anlar.Larkin itinin milli takımda da böyle oynamasını umuyorum.
Milli takımda sinip bıraktığını görür gibiyim.
sana söylemiyorum ama bu herifin yönettiği milli takımın amk inşallah rezil olur

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1482 : 12 Haziran 2022, 00:17:38 »
sana söylemiyorum ama bu herifin yönettiği milli takımın amk inşallah rezil olur
Zaten bir şey olmaz.
Buğrahan 20 tane üçlük atamaz Micic gibi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1483 : 12 Haziran 2022, 00:36:28 »
Egonu'nun Aslı Kalaç'ın yarım metre üzerinden vuracağı smaçları izlemeyi reddediyorum...

Ne diyim şimdi ben buna? Ne bileyim önce bir şans verseydiniz kıza. Olduktan sonra izlemeyiverirdiniz. Hem o zaman daha okkalı gömülebilir... Ne zaman bitecek bu henüz süre almamış, geçtim süre almayı formayı dahi terletmemiş insanları önyargı ile aşağılamak, hakir görmek? Bu forumda henüz tek maç oynamamış Udohlara, Kaliniclere, Anticlere, Datomelere sallayanları da gördük.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1484 : 12 Haziran 2022, 00:39:00 »

Fatih Terim'in, Şenol Güneş'in ve bu ahlaksızın yönettiği milli takımları desteklemek zorunda değiliz. Ve bu bizim suçumuz değil. Takımın başına getirenler düşünsün. Ben en azından nötr kalacağım. Yıllardır futbol milli takımının maçlarını izlemiyorum, basketbolu da izlemem.