Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 183631 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Panathinaikos:91 Fenerbahçe Beko:87 | Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #315 : 08 Ekim 2021, 14:28:05 »
Geçen sezonu taşıyan De Colo, Vesely, Guduric ve Pierre'i tutmuşsun hepsi de oyun olarak aynı düzeyde görünüyor...

Booker ve Polonora desen geçen sezon hiç katkı alamadığımız oyuncuların yerine gelmiş ve direkt katkı sağlıyorlar...

Henry'de Lorenzo'ya göre daha derli toplu görünüyor ve ondan da katkı alabiliyorsun...

Yerli kalitesi tartışmasız artmış. Euroleague'de oynatılması teklif dahi edilemeyecek oyuncuların yerine doğru ellerde Euroleague oyuncusu olma potansiyeli olan Metecan, İsmet ve Şehmus var.

Zaten maçı izlerken oyuncu kalitesinde bir eksiklik hissetmiyorsun. Garip olan da bu... Ee böyle olunca mağlubiyet tabi hakemden önce hocaya yazıyor.

De Colo dün 16 sayı atarken sahada sadece 16 dakika kaldı. Shayok ile aynı süreyi aldı. Başka bir şey yazıp çizmeye gerek var mı? Koçun vasatlığı tahammül edilebilecek düzeyde değil arkadaşlar. Oyuncular kötü olsa koç belki bu kadar göze batmazdı...

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #316 : 08 Ekim 2021, 14:40:53 »
Birde Melih Mahmutoğlu mevzusu var yazmadan geçemeyeceğim. Oyuna girdi ve fileye asılıp olmayacak pozisyonda rakibe iki sayı yazdırdı sonra da hücumda gitti topu kaybetmemize sebep oldu. Sıfır katkı ve totalde bize zarar yazdı. Çok net söylüyorum Metecan'a 2 numaradan Melih yerine şans verilse daha çok katkı alırız. Madem koçun oyununda rotasyon bu derece önemli en azından böyle denemeler yapsın da bir amaca hizmet etsin...

Çevrimdışı hitmen

• Üye
« Yanıtla #317 : 08 Ekim 2021, 15:32:50 »
Ben şahsen keçiboynuzu yemeyi sevmiyorum. Takımın (Potansiyeli olmasına rağmen) oynadığı oyun keçi boynuzu yemek gibi.
Tatsız tuzsuz bir şey oynanan oyun.
Bu nedenle hocadan cacık olmaz.
Dünyanın neresinde görülmüş şampiyon hocanın gönderildiği.
İtalyanların bir bildiği varmış.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #318 : 08 Ekim 2021, 15:53:17 »
Ortak noktamız:

"elde var hüzün"

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #319 : 08 Ekim 2021, 16:45:23 »
Ben şahsen keçiboynuzu yemeyi sevmiyorum. Takımın (Potansiyeli olmasına rağmen) oynadığı oyun keçi boynuzu yemek gibi.
Tatsız tuzsuz bir şey oynanan oyun.
Bu nedenle hocadan cacık olmaz.
Dünyanın neresinde görülmüş şampiyon hocanın gönderildiği.
İtalyanların bir bildiği varmış.

Biraz gereksiz olacak ama "Keçiboynuzu" deyince kayıtsız kalamadım.

Malum Alanya'da Keçiboynuzu çok bulunur. Tabiri caiz ise dağda taşta yetişir. Normalde ben de fazla aramazdım Keçiboynuzunu. Fakat her ne oldu ise 2 sene önce aşırı şekilde canım keçiboynuzu çekmeye başladı. Bu isteğimi bir arkadaşıma bahsettiğimde "Benim bir tanıdığım var sana ondan alıp getireyim" dedi. Sağ olsun 4-5 kg kadar alıp getirdi. Ama ne getirdiği Keçiboynuzu öyle böyle değil; Ortadan kırdığında adeta içerisinin balı damlama derecesinde akıyor. Tadı desen en kaliteli çikolatadan bile daha güzel ve tatlı. Neyse ben hergün  2 veya en fazla 3 adet Keçiboynuzunu 2-3 ay boyunca bitinceye kadar yedim.

Gelelim söylemek istediğim şeye. Bende 20 yıldır devam eden bir alerji rahatsızlığı vardı ve 19 yıldır 2 güne bir ilaç kullanmam gerekiyordu. İlaç kullanmadığımda özellikle ellerimde, yüzümde aşırı kaşınma oluyordu. İlaç kullanınca geçiyordu. Öyle kızarıklık, şişme, döküntü gibi belirtiler yoktu sadece kuru kaşıntı. Ve bu kaşıntıya sebep olan şeyi bir türlü bulamamıştım...

Keçiboynuzu yedikten sonra ben yılların verdiği alışkanlıkla rutin olarak 2 günde bir ilaç kullanmaya devam ediyordum. Sonra birgün dikkatimi çekti. Önceleri ilaç kullandıktan 2 gün sonra kaşıntı başlardı ama son zamanlarda kaşıntının olmadığını farkettim. Bunun üzerine ilacı bıraktım ve kaşıntı olunca içeyim dedim. Ve o gün bugün derken 1 yıldır ilaç kullanmıyorum ve kaşıntılarım da kayboldu. Bu arada eskisi kadar sık olmasa da yine mevsimi geldiğinde günde 2 kez keçiboynuzu yemeye devam ediyorum.

Benim kaşıntıma keçiboynuzu mu fayda etti, ya da başka bir etkenle mi geçti bilmiyorum. Şimdi bu yazıyı görünce paylaşayım dedim. Benzer rahatsızlıktan müzdarip olan varsa (en azından keçiboynuzu zararlı bir şey değil) deneyebilir. Bakarsın faydası olur.

Not: Konuyu dağıttığım için özür.  Sağlıkla ilgili bir sorun olunca es geçmek istemedim.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #320 : 08 Ekim 2021, 16:58:30 »
Biraz gereksiz olacak ama "Keçiboynuzu" deyince kayıtsız kalamadım.

Malum Alanya'da Keçiboynuzu çok bulunur. Tabiri caiz ise dağda taşta yetişir. Normalde ben de fazla aramazdım Keçiboynuzunu. Fakat her ne oldu ise 2 sene önce aşırı şekilde canım keçiboynuzu çekmeye başladı. Bu isteğimi bir arkadaşıma bahsettiğimde "Benim bir tanıdığım var sana ondan alıp getireyim" dedi. Sağ olsun 4-5 kg kadar alıp getirdi. Ama ne getirdiği Keçiboynuzu öyle böyle değil; Ortadan kırdığında adeta içerisinin balı damlama derecesinde akıyor. Tadı desen en kaliteli çikolatadan bile daha güzel ve tatlı. Neyse ben hergün  2 veya en fazla 3 adet Keçiboynuzunu 2-3 ay boyunca bitinceye kadar yedim.

Gelelim söylemek istediğim şeye. Bende 20 yıldır devam eden bir alerji rahatsızlığı vardı ve 19 yıldır 2 güne bir ilaç kullanmam gerekiyordu. İlaç kullanmadığımda özellikle ellerimde, yüzümde aşırı kaşınma oluyordu. İlaç kullanınca geçiyordu. Öyle kızarıklık, şişme, döküntü gibi belirtiler yoktu sadece kuru kaşıntı. Ve bu kaşıntıya sebep olan şeyi bir türlü bulamamıştım...

Keçiboynuzu yedikten sonra ben yılların verdiği alışkanlıkla rutin olarak 2 günde bir ilaç kullanmaya devam ediyordum. Sonra birgün dikkatimi çekti. Önceleri ilaç kullandıktan 2 gün sonra kaşıntı başlardı ama son zamanlarda kaşıntının olmadığını farkettim. Bunun üzerine ilacı bıraktım ve kaşıntı olunca içeyim dedim. Ve o gün bugün derken 1 yıldır ilaç kullanmıyorum ve kaşıntılarım da kayboldu. Bu arada eskisi kadar sık olmasa da yine mevsimi geldiğinde günde 2 kez keçiboynuzu yemeye devam ediyorum.

Benim kaşıntıma keçiboynuzu mu fayda etti, ya da başka bir etkenle mi geçti bilmiyorum. Şimdi bu yazıyı görünce paylaşayım dedim. Benzer rahatsızlıktan müzdarip olan varsa (en azından keçiboynuzu zararlı bir şey değil) deneyebilir. Bakarsın faydası olur.

Not: Konuyu dağıttığım için özür.  Sağlıkla ilgili bir sorun olunca es geçmek istemedim.

Son cümleye kadar basketbola "kıssadan hisse" bağlayacağınızı düşündüm :) Geçmiş olsun.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #321 : 08 Ekim 2021, 17:26:21 »
Son cümleye kadar basketbola "kıssadan hisse" bağlayacağınızı düşündüm :) Geçmiş olsun.

İnanın düşünmedim değil. ama konuyu bağlayacağım derken daha fazla saçmalamak istemedim :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #322 : 08 Ekim 2021, 17:40:45 »
İnanın düşünmedim değil. ama konuyu bağlayacağım derken daha fazla saçmalamak istemedim :)
Estağfirullah, keçiboynuzu bana da "Bir Demet Tiyatro"daki Kudbettin karakterini çağrıştırdı.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #323 : 08 Ekim 2021, 18:26:18 »

Benim de alerjim var. Keçiboynuzu pekmezi bana da iyi gelmişti.

Martin schiller de keçiboynuzu severmiş 😀

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #324 : 08 Ekim 2021, 19:10:08 »
Keçiboynuzu kuşa iyi gelir. Bol bol tüketin.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #325 : 08 Ekim 2021, 21:17:05 »
takım olma açısından bazen mağlubiyetler galibiyetlerden daha iyi gelir :) Sasha konusunda önceden de dediğim gibi önyargım yok ocağa kadar her hocanın desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum, ama Melih ve Barthel başını yakar dikkat etsin :), Her insan yeni bir şansı hak eder belki bir kırılma yaşayıp değişir ne diyelim umut fakirin ekmeği, ha bu arada başarısızlık Sertaç K ve bay Vizyona yazar ona 3 yıl sözleşmeyi verenler bunlar sonuçta.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Alba Berlin:84 Fenerbahçe Beko:70 | Euroleague 3. Hafta
« Yanıtla #326 : 09 Ekim 2021, 23:41:41 »
Çift maç haftasının ilk karşılaşması;
12 Ekim Salı, 21:00
Allah yar ve yardımcımız olsun..
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2021, 23:53:55 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Alba Berlin-Fenerbahçe Beko | Euroleague 3. Hafta
« Yanıtla #327 : 09 Ekim 2021, 23:45:45 »
Kağıt üstünde kolay takımlarla oynuyoruz 2/2 olsun

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #328 : 10 Ekim 2021, 00:00:11 »
Adettendir Alba dedim.Pis çamur takım.Zaten organizasyonda boş takım yok.Umarım kazanırız.Haydi takım.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2021, 00:00:31 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #329 : 10 Ekim 2021, 00:11:19 »
Ligin en kotu takımlarından birisi daha. Geçen sene 25-30 fark yemistik galiba. Yine rakibe bir moral verme maçı olabilir. Ne yazikki gerçek bu.