"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugünkü mücadele için bari laf etmesek.Maksimunu oynadı takım daha ne oynayalım.Polomara eleştirisi doğru tabi.Güç farkı olan maçta son topa kadar getirmeyi başardık.
Çift farklı önde olduğun ve devreyi önde bitirdiğin Panathinaikos maçını kaybet... Çift farklı önde olduğun ve devreyi önde bitirdiğin Berlin maçını kaybet...Çift farklı önde olduğun ve devreyi önde bitirdiğin R. Madrid maçını kaybet... Mücadele ettik diye övün.
Hakemleremi söveyim yoksa maç sonunda polonarayı 1 saniye bile düşünmeyen koça mı söveyim vallahi şaşırdım artıkya. Hakemlerin gerçekten Fenerbahçe ile bir problemi var ben gerçekten artık bi anlam yükleyemiyorum çok enteresan düdükler çalıyorlar buna artık bir yönetici yada kimse ilgili dur demeli hesap sormalı . Koç sanada tebrikler gerçekten yani 10 şeyden 9 unu iyi yaptığın maçta bile bir şekilde takıma zarar verebiliyosun . Euroleague organizasyonu ciddi manada yormaya başladı artık
tavares tompkins falan yoktu mücadele falan diye kandırmaya gerek yok kendimizi kapasitemiz yetmedi
Geçen twitter da gördüm, ne kadar doğru bilmiyorum da, euroleaguede Bartelemou'yu destekleyen 4 takımdan biriymişiz. Desteklemesek neler olur düşünemiyorum artık...