aziz de defalarca ali koça fetöcü iması yapmadı mı, proje demedi mi? ikisinin de sonuna kadar haksız olduğu durumda hangisi daha haksız tartışmasının hiçbi faydası da mantığı da yok. azizin mourinhoda katkısı olabilir ama adam kendi açıkladı azizden önce brancoyla görüştüm diye. azizin de dürüstlük abidesi olmadığı aşikar. camianın başka aday çıkaramama ayıbının sonucu olarak bu iki boş boğaz adamın masallarını dinleyip duruyoruz.
Kamuya açık bir yerde yapmadı. Kapalı kapılar ardında yapmış, iddialar bunu söylüyor. Ki evet, Ali Koç proje zaten. Proje olmasa bugün de çıkıp Mourinho'ya senin şirketinden birden fazla oyuncu almam dedim gibi saçma sapan bir laf etmezdi. Bilerek yapıyor herif. Bunu görememek artık körlük. Patolojik ve kronik beceriksizlik, artık ihanet demektir.
Camiada başka aday dediğin kimse yok zaten son 20 senede. Ülker, Şahenk, Kiğılı, Hamdi Akın, Aydınlar filan aday olacak değil. Acun, zaten Acun. Liderlik edecek ve gözü kara bu iki adam var işte. Bi de kaslı Ali Koç, Saran var hadi. Her sene çekilip duruyor.
Ben Ali KOÇ'tan açıkça söylüyorum, nefret ediyorum. Kişilik olarak da nefret ediyorum, 3 Temmuz'da bedel ödemiş herkesle yalan yanlış kavga ettiği için. Sportif olarak da ediyorum başarısız olduğu için. Siyasi görüşünden ve Feneri bu çizginin payandası haline getirme çabalarından da nefret ediyorum haydi söyleyeyim. Fakat Aziz de böyleydi, aralarında bir fark yok nezdimde.
Lakin Aziz bu kulübe en azından çivi çaktı. Bunda o da yokken böyle kasıla kasıla konuşması filan... Dünyaları kazandı herhalde de 12 milyon verip bitik Mourinho getirince başımıza Florentino Perez kesildi kibir abidesi adam.
Branco mranco. Jesus döneminde Gustavo Henrique alan Branco.
Neyse aga Ali Koç'un yönetimi daha iyi, parayı verip öküz gibi kadro kursunlar, artık okur herhalde bir şeyler.