Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 14923 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #90 : 05 Haziran 2024, 21:21:00 »
aziz de defalarca ali koça fetöcü iması yapmadı mı, proje demedi mi? ikisinin de sonuna kadar haksız olduğu durumda hangisi daha haksız tartışmasının hiçbi faydası da mantığı da yok. azizin mourinhoda katkısı olabilir ama adam kendi açıkladı azizden önce brancoyla görüştüm diye. azizin de dürüstlük abidesi olmadığı aşikar. camianın başka aday çıkaramama ayıbının sonucu olarak bu iki boş boğaz adamın masallarını dinleyip duruyoruz.

Kamuya açık bir yerde yapmadı. Kapalı kapılar ardında yapmış, iddialar bunu söylüyor. Ki evet, Ali Koç proje zaten. Proje olmasa bugün de çıkıp Mourinho'ya senin şirketinden birden fazla oyuncu almam dedim gibi saçma sapan bir laf etmezdi. Bilerek yapıyor herif. Bunu görememek artık körlük. Patolojik ve kronik beceriksizlik, artık ihanet demektir.

Camiada başka aday dediğin kimse yok zaten son 20 senede. Ülker, Şahenk, Kiğılı, Hamdi Akın, Aydınlar filan aday olacak değil. Acun, zaten Acun. Liderlik edecek ve gözü kara bu iki adam var işte. Bi de kaslı Ali Koç, Saran var hadi. Her sene çekilip duruyor.

Ben Ali KOÇ'tan açıkça söylüyorum, nefret ediyorum. Kişilik olarak da nefret ediyorum, 3 Temmuz'da bedel ödemiş herkesle yalan yanlış kavga ettiği için. Sportif olarak da ediyorum başarısız olduğu için. Siyasi görüşünden ve Feneri bu çizginin payandası haline getirme çabalarından da nefret ediyorum haydi söyleyeyim. Fakat Aziz de böyleydi, aralarında bir fark yok nezdimde.

Lakin Aziz bu kulübe en azından çivi çaktı. Bunda o da yokken böyle kasıla kasıla konuşması filan... Dünyaları kazandı herhalde de 12 milyon verip bitik Mourinho getirince başımıza Florentino Perez kesildi kibir abidesi adam.

Branco mranco. Jesus döneminde Gustavo Henrique alan Branco.

Neyse aga Ali Koç'un yönetimi daha iyi, parayı verip öküz gibi kadro kursunlar, artık okur herhalde bir şeyler.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 21:21:42 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #91 : 05 Haziran 2024, 21:24:51 »
Yine muhalefet diyeceksiniz ama he for she deyip kadın bedeninden nemlanmak az ters bu düşünceye.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #92 : 05 Haziran 2024, 21:59:04 »
Her ikisinin de savunulacak tarafi yok ama balık hafızalı olduğumuzdan aziz Yıldırım'ın özellikle son 5 yıl kendisinden taraflı tarafsız herkesi nefret ettirdiği unutulmuş. Zaten efsane başkan olarak seçimlerde rezil olup gitti. Hangi akla hizmet çıkıp aday oluyor anlamak mümkün değil. Zaten azıcık değişmiş olsa eski saz ekibini toplamazdi etrafına. Ayni tas ayni hamam. Medya önünde ona fetocu, buna gerizekali falan demek de zaten klubu getireceği seviyeyi gösteriyor. İkisinin de savunulacak tarafı yok. Biz mevcutlar içinde daha mantıklı olanı seçiyoruz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #93 : 05 Haziran 2024, 22:10:55 »
Yahu aday oldu da kötü mü oldu. Aziz aday olmasa rüyanda göremezdin bunları. Hangi akla hizmet ediyorsa ediyor, Fenerin işine yarıyor işte.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 22:11:17 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #94 : 06 Haziran 2024, 15:13:44 »
Mahmut Uslu, seçilirse beraber çalışacağı Mourinho ve menajerini suçladı: “Açıktan para verme vs her şey olabilir. Biz o menajeri iyi tanırız herşey olabilir. İnşallah 12'dir! Gelince bakacağız belgelere.

İnsanda azıcık akıl olur. Bir de konuşma aralarında yaşlandım kulağım duymuyor diye espri yapıyor. 76 yaşına gelmişsin. İyice huzur evine çevirdiniz ortalığı. Şu açıklamadan sonra siz seçilseniz Maurinho olsam çeker giderim. Ne dediğiniz, nerelere saracağınız belli değil. Branco olsa zaten bunlar gelirse çalışmam demiş.
Umarım öyle bir ahmaklık yapmaz üyeler. Silbaştan yapmaya gücü yetmez bu camianın artık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #95 : 06 Haziran 2024, 15:28:23 »
Yağız Sabuncuoğlu

@yagosabuncuoglu
·
35m
🚨 Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davası açtı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #96 : 07 Haziran 2024, 02:27:06 »
Ali Koç:Geçen sene gemiyi zor yüzdürdük seneyede daha zor yüzdüreceğiz.

Beklentileri düşürün diyor kısaca bence.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #97 : 07 Haziran 2024, 08:25:47 »
"Gemi yüzmüyor, adeta uöuyor" dese de senin için pek fark etmez.

Ali Beyin açıklamalarını izledim. Net bir şekilde kadronun daha da güçleneceğini söylüyor. Temkinli yaklaşıyor olaya sadece. Mourinho gelince çıta yükseldi, malum.

Aziz Yıldırım diyor ki: "Borç var da yapılan taşınmazlar neden söylenmiyor? Bir çivi çakmadılar". Burası inşaat firması mı sürekli bina yapsın? Mevcut taşınmazlar belli ki yeterli. Çabaları için de teşekkürler.

Ali Koç açıkca "UEFA belgesi var, kulüp batmak üzere, en riskli kulüp durumundayız" diyor. Kulübün ekonomik yapısını toparlayıp tüm amatör branşları desteklemekten vaz geçmeden bunu yapmak önemli.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #98 : 07 Haziran 2024, 12:32:15 »
Buülkede 3 büyük kulüp zora düşşede batmaz ama dikaatli olunmalı.Kendimize ait 6000-7500 kişilik voleybol salonumuz olsa çok güzel olur.Umutla bekliyoruz tek bu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #99 : 07 Haziran 2024, 12:34:01 »
Aziz Yıldırım: "Galatasaray, İrfan Can için 5.5M€ verdi bizimkiler 10.5M€'luk kağıda imza attı ve gelip 7M€'ya aldık dediler!"

Hala ne diyor ya. Velevki öyle olsun, kamuoyuna Ali Koç'u mu Fenerbahçe'yi mi şikayet ediyorsun. Adamlar Hasan Şaş'ı falan asgari ücrete oynatıyorlardı zamanında. Tek bir gsli çıkıp yönetime bir şey dedi mi? Milyonlarca orospu çocuğuna malzeme veriyorsun. Ne birliği beraberliğinden bahsediyoruz biz. Oy için ne diyeceğini şaşırdı. Bu zihniyet tekrar gelirse yandık biz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #100 : 07 Haziran 2024, 14:22:45 »
"Gemi yüzmüyor, adeta uöuyor" dese de senin için pek fark etmez.

Ali Beyin açıklamalarını izledim. Net bir şekilde kadronun daha da güçleneceğini söylüyor. Temkinli yaklaşıyor olaya sadece. Mourinho gelince çıta yükseldi, malum.

Aziz Yıldırım diyor ki: "Borç var da yapılan taşınmazlar neden söylenmiyor? Bir çivi çakmadılar". Burası inşaat firması mı sürekli bina yapsın? Mevcut taşınmazlar belli ki yeterli. Çabaları için de teşekkürler.

Ali Koç açıkca "UEFA belgesi var, kulüp batmak üzere, en riskli kulüp durumundayız" diyor. Kulübün ekonomik yapısını toparlayıp tüm amatör branşları desteklemekten vaz geçmeden bunu yapmak önemli.

Dostum borçtan kurtulmanın en büyük yolu arazi geliştirmek. Kenan Evren arazisi diye bu kulüp 15 sene kıçını yırttı. Fenere verileli 4 sene oldu. Ali Koç ne yaptı? En azından satıp bankalar birliğinden çıksaydı bari. O bile yok. Atıl duruyor hepsi. Fenerbahçe ne yaptı de maddi olarak düzlüğe çıktı? Oyuncu satıyoruz, yarısı bankalara gidiyor, bir o kadar da oyuncu alıyoruz yine her sene. Yönetime girmiş adamların hepsinin şirketi Fenere sponsor, tek fark bu. Token yaptık, sermaye arttırımı yaptık, sponsor aldık. Hepsi tek seferlik şeyler.

Bu kulübe sürekli gelir akışı yaratmanın tek yolu arazi. Geçen Aziz Yıldırım söyledi, Ülker grubu bize kolej yapacak, kolej arazisini de inşaat yapıp gelir elde edeceğiz, yine Ülker salonunun arazisine ofis, rezidans dikecek ülker, gelirleri de pay edeceğiz diye.

Şimdi şunu yapmak çok mu zor. Bunu zaten kulüp yapmıyor, Ülker grubu yapıyor.

Ali koç diyor ki, stadın isim hakkı geliri ile bankalar birliği anlaşmasından çıkacağız.

Peki o zaman aziz yıldırıma yaptığı gibi, bunları sonraki senelerde borç olarak gösterecek mi? Azizi tenkit ettiği şeyi aynen yapacak.

Aralarında hiçbir fark yok. Sadece aziz yıldırım, büyük başkan. Diğeri değil. Bu kadar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #101 : 07 Haziran 2024, 15:15:03 »
O arazi salon değil otopark olarakta kullanılan yer.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #102 : 07 Haziran 2024, 17:41:14 »
Hükümet seçimlerini geçtik yemin ediyorum. Her an bir yerlerde canlı yayınlarda başkan adayları, yöneticiler var.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #103 : 07 Haziran 2024, 18:25:19 »
O arazi salon değil otopark olarakta kullanılan yer.

Yaw salonun yerine mi dedim. Yanında arazi var salonun orası da bizim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #104 : 07 Haziran 2024, 18:29:16 »
Arka taraf evet.Şu an geçiçi park olarak kullanılıyor.