Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 95762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko:62 Anadolu Efes:71 | Cumhurbaşkanlığı Kupası
« Yanıtla #135 : 28 Eylül 2022, 22:09:22 »
Hem savunmada hem hücumda takım kötü bir karşılaşma çıkardı.
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #136 : 28 Eylül 2022, 23:11:17 »
Şu primitif oyun anlayışını tercih eden koçlardan, böyle oyuncuları seçen hocalardan bıktım usandım. Ya şu topu potaya atacak, attı mı da sokacak oyuncuları oynatın şu takımda ya. Hayes oynatıyor bana. Napıcam ben Hayes'i. 20 dk Metecan, 20 dk Şehmus kolsuzlarını izliyorum sonra. Hem bu Hayes niye bu takımda? Ponitka filan denirken bu kabiliyetsiz neden geldi?

Kadro kötü değil ama çok keskin bir kadro. Biri şut atamaz, öbürü pas veremez. Jekiri, Hayes filan yabancı sınırını boşa işgal eden adamlar. Guduric'in istikrarsızlığı malum. Bu yabancıların hiçbiri seneye kalmamalı Motley ve Edwards ikilisi hariç. Ama hepsi kalır, bunlar gider; çünkü bunlar yetenekli az biraz. Bize kolsuz lazım.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2022, 23:11:36 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #137 : 28 Eylül 2022, 23:20:51 »
Jekirinin Kazanda yaptıkları ortada yarıda kalmasa Ruslar ilk 8 yapıyordu.Kotu oyuncu değil.Uzun kolları şişeli.Ik 5 her takımda oynar ülkemizde.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2022, 23:23:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #138 : 28 Eylül 2022, 23:39:07 »
Bu kadar kötü olacağımızı hiç tahmin etmezdim. Hırs yapacak diye beklediğimiz Wilbekin pas vereceğim diye topu neredeyse salonun dışına atacaktı birkaç kere. Guduric keza hiç maça giremedi. Motley de oyunun iki yönünde kötü maç çıkardı. Booker gerçekten lazımmış pota altına. Yerlilerin rezilliğine hiç girmiyorum bile.

Calathes'in şut özrü gerçekten çekilmiyormuş be  :D  Başka takımda izleyince pek dikkat etmiyorsun ama kendi takımında izleyince çok göze batıyor, çekilmez oluyormuş hakikaten.

Calathes yerine Edwards oynasaydı farklı olur muydu? Belki, ama daha fazla fark yeme ihtimalimiz de olabilirdi. İşte Wilbekin'in oynadığı periyotlarda farkı eritemezken Calathes varken bir tık daha zorladık diyebiliriz sanırım rakibi. Edwards belki gününde olur 3 6 9 sayardı onu kimse bilemez elbette. Ya da belki o da 1/8 filan atardı.

Takım daha çok yeni, parçalar birbirine kaynaştıkça düzelme olacaktır mutlaka ama Efes kantarda düşündüğümden çok daha fazla ağır bastı. Sezon başı için pek umut veremedi takım ne yazık ki, ilk kupa kaybını da yaşamış olduk.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #139 : 29 Eylül 2022, 00:03:35 »
Jekiri ne olursa olsun Eurolig tecrübesi olan bir isim.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #140 : 29 Eylül 2022, 00:36:41 »
Jekiri ne olursa olsun Eurolig tecrübesi olan bir isim.
Abi valla göndereceğim seni Jekirinin yanına he ;D adama olan inancını oturup ona anlatsan o bile etkilenir oturur ağlar

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #141 : 29 Eylül 2022, 07:30:36 »
https://youtu.be/KQVfh-KeiAo

Mağlubiyeti konuştuk
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #142 : 29 Eylül 2022, 07:31:33 »
Rakip yerlilerden 0 katkı aldı. 5 yabancı ile oynadı ve 3 tanesi yeni gelen oyuncular. Bu dediğin çok doğru bir tespit değil.

Motley ile sadece uzun rotasyonunda maça çıkarsan zizic MVP olur böyle. Aylarca neredeyse bekledik. Yok lundberg, yok dorsey yok ponitka dedik, şutör skorer guard olarak Edwards aldık adam kadroda yok. Calathes ve Pierre gibi iki tane şut kabizi adamla maça başladık. Wilbekin de fabrika ayarlarında oynayınca ki bu adamın en büyük sorunu bu mağlubiyet bağıra bağıra geldi. İlk yarı fişi çekip yorulmadan bitirdiler maçı.
Larkin de yoktu ;(
3 4 5 numarası yeni bir takıma ezildik oyun olarak
Oyuncu seçimleri iyi değildi
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #143 : 29 Eylül 2022, 07:53:46 »
Bence dün akşam Efes'te iyi oynamadı. Zicic'in arkasında durabilecek bir tane cüsseli adam olsaydı maçı alırdık. Herşeye rağmen Melih boş turnikeyi atsa son iki dakikaya beş sayı ve momentumla girecektik.

Kadroyu bütçeye göre kötü bulmuyorum ama yeni kurulan kadro,koçun geç katılması ve sakatlık belası yüzünden takımın oturması zaman alacak. 

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #144 : 29 Eylül 2022, 08:48:47 »
Larkin de yoktu ;(
3 4 5 numarası yeni bir takıma ezildik oyun olarak
Oyuncu seçimleri iyi değildi

Ergin bu 5 yabancı yerine tamamen ikinci 5 yabancı ile çıksa maça (Larkin, Dunston, Polonara, Bryant ve Pleiss) maçı yine alırdı. Pleiss MVP olurdu bu sefer. Bizimki de çıkarabileceği en çapsız 5'i çıkarmayı başardı maça. Ben bu koçları anlamıyorum. Yemin ediyorum, kafalarından ne geçiyor anlamıyorum. Dedik ki Calathes ve Pierre ile maça çıkamazsın. İkisi de şut özürlü diye. Adam inadına gibi çıktı. Sonra bir ara 16da 2'ydik. Ya biz bir bok anlamıyoruz yada koç olunca beyin fonksiyonları farklı çalışıyor. Ben de koç olsam herhalde çıkarabileceğim en kabız 5'i sahaya sürerdim.
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2022, 08:49:21 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #145 : 29 Eylül 2022, 09:34:37 »
Size şu kadarını söyleyeyim; Motley’i EL’de maskara yaparlar. Yan rol oyuncusunu aldık pota altında asıl rolü verdik.

Carsen’i de göreceğiz.

Yapılacak şey kadroya takviye.

Her yıl Koç değiştirerek geldiğimiz saçma  sapan noktadan nereye gideceğiz bakalım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #146 : 29 Eylül 2022, 09:40:43 »
Jekiri Booker faul problemine girmediği müddetçe bir arada 35 dakika oynamalı.Motley kenardan farklı pozisyonda 4 no gelince Nemanjanin.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #147 : 29 Eylül 2022, 09:45:25 »
En büyük korkum da Nemanja’da patlamak.

Booker ve Jekiri de asıl rol oyuncusu değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #148 : 29 Eylül 2022, 09:47:39 »
Edwars için Eddie paniği var ancak bu çocuğun oyun zekası var ve sadece 3lukcu değil penetrede ediyor sabir gösterilmeli tabi ki Avrupa farklı ilk bocalamada hurrsh gidilmemeli üstüne.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #149 : 29 Eylül 2022, 11:40:30 »
Size şu kadarını söyleyeyim; Motley’i EL’de maskara yaparlar. Yan rol oyuncusunu aldık pota altında asıl rolü verdik.

Carsen’i de göreceğiz.

Yapılacak şey kadroya takviye.

Her yıl Koç değiştirerek geldiğimiz saçma  sapan noktadan nereye gideceğiz bakalım.

yanindaki oyuncuya bagli ... yanindaki de hareketli 4-5 olacagi icin bence one cikacaktir. Tek basina 5 numara da oynatirsan yanina da hayes koyarsan sadece yazik edersin ...

Sonucta Bjelica nin gelecegi seviyeye bagli olacak Motley den alacagimiz fayda.... Zaten Motley nin yanina akla gelen 3-4 isim varsa biri Bjelica digeri Vesely idi. Geldiginde o zaman neden Vesely gitti dedik ... Ama en azindan planli olmasa da Bjelica geldi, hala bir umut var pota altinin oturmasi ve bizi Top 8 e tasimasi icin.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....