Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 105859 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Partizan-Fenerbahçe Beko | EL 7. Hafta
« Yanıtla #510 : 10 Kasım 2023, 01:01:19 »
Bu adam büyük koç olamaz. Maçın kritik anlarında nutku tutuluyor sağlıklı düşünemiyor doğru karar alamıyor. Mola dönüşlerinde sayiyla dönsek dişimi kuracağım. Boşuna mola almasın Yunan Ergin'i bu adam.

Koç olsun da büyük koç olmasın razıyım ben ya. Efsane hamleler yapmasına gerek maç içinde. İyi koç, iyi takım yapar. Eksiktik filan diyoruz ama inanılmaz defolu bir takımız. Tavanı TOP8 olan, en etkili guardı şut özürlü, diğeri çaylak olan, pivotlarının biri Hanya diğerinin ise Konya olduğu, forvetlerinin ise tam papatya palı misali top oynadığı bir takımız. Skorerleri bir maç her şeyi sokar, diğer maç 7'de 1 atar.

Bu takımdan büyük şeyler beklemek zaten abes, çünkü kötü yapılmış, kötü kurulmuş bir takım. Bu takımın yarısı, koç dahil, bizim kalibremizde değiller.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #511 : 10 Kasım 2023, 01:02:12 »
Laubalilik görmedim Ertan Bey.Hayes savunma yapmaya çalışıyor dirsek hop düdük.Papa ile rakibi onların sahasında yere beraber düşüyor hop düdük.Kasti faül verilmedi Kaminsky alakası yok.

3 sayılık atış esnasında faülde biri faul deği Papa değmiyor bile.Anlıyorum saha içinde kalmaya çalışıyorsunuz bugün doğrandık.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 01:03:24 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #512 : 10 Kasım 2023, 01:04:07 »
Obradovic'in o kolunu sikeyim ayrıca. Anasını siktik sanki.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #513 : 10 Kasım 2023, 01:07:50 »

Benim de dikkatimi cekti. Bu adam için olumlu hislerim Atasehir'deki ilk maçındaki tavırlarıyla bitmişti.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #514 : 10 Kasım 2023, 01:09:30 »
Ben bu takıma güveniyorum ne olursa olsun.Takviye şart ne olursa olsun.Bunuda belirteyim.Kısa kısa kısa.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 01:13:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #515 : 10 Kasım 2023, 01:10:40 »
Benim de dikkatimi cekti. Bu adam için olumlu hislerim Atasehir'deki ilk maçındaki tavırlarıyla bitmişti.

Fener'den gittikten sonra umurumda bile değildi de umarım tüm rezaletler onun olur kariyerinde, hiçbir başarı da elde edemez. Anca bizi yendikten sonra yumruk şov yapar bu saatten sonra.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #516 : 10 Kasım 2023, 01:10:55 »
Herif azılı fener düşmanı. Cok net. Gecen seneden beri hem obra hem partizan en nefret ettiğim isimler. Baska hiç bir takima takinmadigi tavırları bize takıniyor herif. Niye bu kadar kollandiklarini da çokça yazdim. Yoksa 5 para etmez bir takim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #517 : 10 Kasım 2023, 01:12:02 »
Ben bu takıma güveniyorum ne olursa olsun.Takviye şart ne olursa olsun.Bunuda belireteyim.Kısa kısa kısa.
1500 kez yazdın. Her kim mesaj yazarsa ardından aynı mesajı yazıp duruyorsun. Biraz daha yaz. Forumdakiler gerizekali. Anlamıyordur

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #518 : 10 Kasım 2023, 01:13:38 »
Laubalilik görmedim Ertan Bey.Hayes savunma yapmaya çalışıyor dirsek hop düdük.Papa ile rakibi onların sahasında yere beraber düşüyor hop düdük.Kasti faül verilmedi Kaminsky alakası yok.

3 sayılık atış esnasında faülde biri faul deği Papa değmiyor bile.Anlıyorum saha içinde kalmaya çalışıyorsunuz bugün doğrandık.

Yahu girmeyen topta senin oyuncun niye elini panyaya vurup basket olmasına sebebiyet verir. 24 saniye süresinin dolmasına 17-18 saniye varken neden ısrarla 3 sayı denenir. Hadi girmedi, aldın ribauntu tekrar üç sayı denemek 2 saniye içinde hangi akla hizmet? Daha say say bitmez. Bir halt anladığımdan değil, görünen köy kılavuz istemez, daha 3 sayı yüzdemiz %80 iken yazdım arkadaşıma bu oynadığımız basketbol falan değil diye. Yahu ilk yarı 21 sayı atmış oyuncuna tek bir set çizilmez mi koskoca 20 dakikada. Ben demiyorum hakem üçlüsü sütten çıkmış ak kaşık, euroleague'in normali bu. Sen fırsat verirsen ağızda düdük bekliyorlar zaten...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #519 : 10 Kasım 2023, 01:17:15 »
Yahu girmeyen topta senin oyuncun niye elini panyaya vurup basket olmasına sebebiyet verir. 24 saniye süresinin dolmasına 17-18 saniye varken neden ısrarla 3 sayı denenir. Hadi girmedi, aldın ribauntu tekrar üç sayı denemek 2 saniye içinde hangi akla hizmet? Daha say say bitmez. Bir halt anladığımdan değil, görünen köy kılavuz istemez, daha 3 sayı yüzdemiz %80 iken yazdım arkadaşıma bu oynadığımız basketbol falan değil diye. Yahu ilk yarı 21 sayı atmış oyuncuna tek bir set çizilmez mi koskoca 20 dakikada. Ben demiyorum hakem üçlüsü sütten çıkmış ak kaşık, euroleague'in normali bu. Sen fırsat verirsen ağızda düdük bekliyorlar zaten...

Panyaya vurma her ekipte yetişeyim derken oluyor.Adrenalinde var.Eksiksiniz 2 pivot.2 uzun yok.Metecan ve Sertaç.Birde günün etkili ismi Motleyde gidince iptal olduk.Çok üzücü mağlubiyet ama desteğe devam.Eyvallah koçu sevmiyorsunuz.Ama oyunculara en azından.

Pivotları korumak için 3 sayılar attık.Doğru hücumlarla attık.Ne demek anlamıyorum olur mu öyle şey.Farklı bakış açıları.

« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 01:19:55 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #520 : 10 Kasım 2023, 01:20:51 »
şöyle bir maçın en kritik noktasında 2 tane bomboş smaç yenmez. 82-79 öne geçmişsin 2 boş smaçla 30 saniye kala geridesin. bunun bir izahı yok. en son son topta kazandığımız maç 5 sene önceki real maçı heralde datomenin attığı. 5 senedir her maç sonunu kaybediyoruz. ne şans var ne plan var ne de lider oyuncu.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #521 : 10 Kasım 2023, 01:22:51 »
Önde olduğumuz bölümde bile maçı kazanacağımıza inanmadım. Bir taraf da oyuncuları vasat olsa da Obra'nın disiplininden ve takım oyunundan kopmayan Partizan diğer taraf da kaliteli oyunculardan kurulu ama basketbolun doğrularını yapamayan ve bunu seyreden bir hoca. İtoudis ile bu takımın başarılı olabileceğine  doğru basketbol oynayabileceğine kesinlikle inanmıyorum.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #522 : 10 Kasım 2023, 01:24:52 »
obrayı böyle sevinirken 4 kere gördüm. biri bizdeki ilk maçı gs’ye karşı, 2’si bize biri de kızılyıldız’a. yani adam derbi gözüyle bakıyor bize ne yaptıysak artık. anladık yönetimi sevmiyosun da bizi her yendiğinde böyle el kol yapmak da yani ergin misin sen ya. hakikaten insanın biraz saygısı olur. zorla hapis tuttuk sanki 7 sene.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #523 : 10 Kasım 2023, 01:32:45 »
şöyle bir maçın en kritik noktasında 2 tane bomboş smaç yenmez. 82-79 öne geçmişsin 2 boş smaçla 30 saniye kala geridesin. bunun bir izahı yok. en son son topta kazandığımız maç 5 sene önceki real maçı heralde datomenin attığı. 5 senedir her maç sonunu kaybediyoruz. ne şans var ne plan var ne de lider oyuncu.

Öyle ucuz faüller çalındı ki bize belli aşamadan sonra oyuncular tedirginlik yaşamaya başladı.Hele Hayese dirsek vurup bize çalınan faüllerde yerdeydim gülmekten.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #524 : 10 Kasım 2023, 01:37:40 »
Panyaya vurma her ekipte yetişeyim derken oluyor.Adrenalinde var.Eksiksiniz 2 pivot.2 uzun yok.Metecan ve Sertaç.Birde günün etkili ismi Motleyde gidince iptal olduk.Çok üzücü mağlubiyet ama desteğe devam.Eyvallah koçu sevmiyorsunuz.Ama oyunculara en azından.

Pivotları korumak için 3 sayılar attık.Doğru hücumlarla attık.Ne demek anlamıyorum olur mu öyle şey.Farklı bakış açıları.

Tamam ağbi...