Gönderen Konu: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)  (Okunma sayısı 25502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)
« Yanıtla #60 : 01 Eylül 2023, 10:38:50 »
yine basladi ....
Yeterlimi ben görmüyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #61 : 01 Eylül 2023, 10:56:21 »
Bu takımın tam olarak nesi yeterli? Üç dört iyi oyuncu aldık evet ama diğer aldığımız adamlar yok yabancı kuralı, yok alternatif cart curt diye alınmış boş beleş adamlar. Mert Müldür ve Cengiz'e 18 milyon Euro para verildi. Bu paraya dünyanın sayılı ön liberolarını alıp koyarsın. Şimdi de top çıkaramıyorsun işte defanstan. İsmail oynuyor. MHY oynuyor. Orta saha yol geçen hanı. Defanstan top çıkmıyor. Bir stoper aldık, herif topa vurmasını bilmiyor. Yedek santraforun 3.5 milyon, yedek stoperin Peres 2.5 milyon para alıyor. Garip, saçma sapan bir kadro. Gidecek denilen King oynuyor, Kent oynamıyor. Sonra da kimse gitmiyor.

Bu kadro Konferans Ligi için filan kurulmadı. Ligde şampiyonluk için kuruldu. Ondan hoca Kent oynatmıyor da Cengiz oynatıyor, çünkü ligde o oynayacak. Bizim vizyon bu kadar. Hedef de bu. Son 16'da Dinamo Zagreb'e filan elenince göreceğim ben bu kadroyu filan. Önde Fenere bas, stoperlere nefes aldırma, Feneri bozarsın çok rahat.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 10:57:58 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #62 : 01 Eylül 2023, 11:01:53 »
Bos konusuyorsunuz ikinizde... 6 numara zaten alincak.

kaleci mi yetersiz? forvet mi? ortasaha mi? defans mi?

5-1 yendigimiz takima karsi MHY'i de oynatir, beni de koyar hoca takima .... Bizim kadromuzda 6 numara disinda su oyuncu gelmeliydi diyeceginiz kim var?
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 11:02:17 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #63 : 01 Eylül 2023, 11:12:19 »
İnşallah dediğiniz gibi olur da ben boş konuşuyor olurum. Savunmadan top çıkarmak sadece savunma önündeki oyuncunun işi değil. Pasla çıkamıyorsan dribling ile çıkarsın. Uzun vurup indirirsin. Topu rakibe atar, basıp almaya çalışırsın. Bir bok yaptığı yok takımın kaç haftadır. Maribor filan yenip havaya giriyorsunuz.

Neyse, inşallah yanılırım. Nedeni ister oyuncular isterse de hocanın vasatlığı olsun, bu takım Avrupa'da hiçbir şey yapamaz diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 11:12:39 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #64 : 01 Eylül 2023, 11:18:02 »
İnşallah dediğiniz gibi olur da ben boş konuşuyor olurum. Savunmadan top çıkarmak sadece savunma önündeki oyuncunun işi değil. Pasla çıkamıyorsan dribling ile çıkarsın. Uzun vurup indirirsin. Topu rakibe atar, basıp almaya çalışırsın. Bir bok yaptığı yok takımın kaç haftadır. Maribor filan yenip havaya giriyorsunuz.

Neyse, inşallah yanılırım. Nedeni ister oyuncular isterse de hocanın vasatlığı olsun, bu takım Avrupa'da hiçbir şey yapamaz diye düşünüyorum.
kadronun yetersiz olduğunu söylemeye çalışıyosun da verdiğin örnekler sürekli taktiksel konular. kendin demişsin topu geriden çıkarmak orta sahayla bitmiyor diye. brighton’ın kadrosu çok mu iyi? ya da 2 gün önceki molde? bu iş organizasyon işi, kadro yetmez ve hocanın halletmesi gerekir. oyun olarak mükemmel olduğumuzu söyleyen yok, ama kadro gayet iyi bu da ortada. ilk maçta stoper olmayan oosterwolde, dünkü maçta da djiku yerine iki tane ayağı kötü stoper koyarsan geriden çıkmak için bir şablonun yoksa zorlanırsın. bunların hepsi taktiksel konular. biz kadro iyi diyoruz, manchester city gibi futbol oynuyoruz demiyoruz.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 11:18:32 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #65 : 01 Eylül 2023, 11:34:08 »
Sen de haklısın. Ama ben sana bir şey diyeyim: Osayi'yi beğenmiyorum, topa vuramaz, hücuma çıktığında geri koşamaz, 80'lerde kendini bir yere atar, kalkamaz, sakatlanır. Fiziği bek olmaya müsait değil, çok kalın. Çabuk değil. Bir Boey'ın fiziğe bak bir de Osayi'nin, adam savunmaya hızlı bile gelse beli dönene kadar mevsim geçiyor. Cengiz'i son senelerde hiç beğenmiyorum, sürekli sakatlanan, çok da bir meziyeti olmayan bir oyuncuya dönüştü. Mert, dünyanın en anlamsız transferi, yerli olduğu için alındı. Becao'yu pek beğenmedim şu vakte kadar. Szymanski, bir şekilde skor yapıyor ama topsuz oyunda pek yok, karşı pres dışında. Biraz da zor maçlarda izlemek lazım. Tadic, maçın yarısında adamın adını duymuyorsun bile, statta da izledim, oyunda kayboluyor uzun süreler. Anca sürekli sağa sola el kol. İş yapmasına yapıyor ama bunun yetmediği takımlar da gelecek. İsmail'in durumu zaten malum, yerine oyuncu bakılıyor. King, zaten King. Kent'i hoca bile oynatmıyor. İrfancan, bu sene en beğendiğim oyuncumuz, o da istikrarlı değil. Livakovic, aslında biraz kapalı kutu bizim için, Dünya Kupasında filan iyi oynadı evet de lig performansını bilen yok. Diğer stoperimiz Djiku, iyi olsun kötü olsun oynadığı en büyük kulüp Strasbourg. Zajc-Crespo filan muhteşem oyuncular mı? Göndermeye çalışıyoruz.

Bu takımın nesine bakıp Avrupa Kupası hayali kuruyorsunuz ki?

Lig için fark yaratacak yerli oyuncularımız var, Cengiz gibi, İrfan gibi. Ama bunları değerli kılan yetenekleri değil, yerli olmaları. Yoksa 18 verip en kral kanat oyuncusunu alırdık Cengiz filan yerine.

Takımda üç beş tane olmuş oyuncu var işte: Tadic, Fred, Dzeko, Ferdi, hadi kaleciyi de say Livakovic. Geri kalanı fasa fiso.

Bir tane çok iyi sol bek, bir tane çok iyi bir 6 numara, bir de skor yapacak iyi bir sağ kanat oyuncusu alırsak, bunlar da iyi çıkarsa, o zaman kadroya iyi derim. Üç tane çok net eksiği olan takıma ben Avrupa'da favori diyemem. Zagreb, Lille, Aston Villa, Kupa 2'den gelecek takımlar, Marsilya filan. Kolay değil.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #66 : 01 Eylül 2023, 11:41:41 »
kadronun yetersiz olduğunu söylemeye çalışıyosun da verdiğin örnekler sürekli taktiksel konular. kendin demişsin topu geriden çıkarmak orta sahayla bitmiyor diye. brighton’ın kadrosu çok mu iyi? ya da 2 gün önceki molde? bu iş organizasyon işi, kadro yetmez ve hocanın halletmesi gerekir. oyun olarak mükemmel olduğumuzu söyleyen yok, ama kadro gayet iyi bu da ortada. ilk maçta stoper olmayan oosterwolde, dünkü maçta da djiku yerine iki tane ayağı kötü stoper koyarsan geriden çıkmak için bir şablonun yoksa zorlanırsın. bunların hepsi taktiksel konular. biz kadro iyi diyoruz, manchester city gibi futbol oynuyoruz demiyoruz.

aynen, efe ye katiliyorum;

Djeko gelebilecek en iyi forvet... Bundan iyisi kim olacak allah askina... Yedek Umut, King ve Bats (morelos)

Ortasaha ya bakiyorum, Fred, Symanzki, Tadic, Cengiz, Kent, Zajc, Irfan, Emre Mor... Bir de 6 gelecek ...

Defansta; Becao, Djiku, Peres, Osterwalde, Ferdi, Mert, Osayi, Serdar....

Kalede; Lijakovic ve irfan

Bu kadro ya daha iyisi gelebilir mi... gelir.. Hatta City nin kadrosunun cok altinda.
Ama TURKIYE de; bu kadroya kotu demek icin cidden kotu niyetli olmak lazim. Bundan sonrasi bu kadar malzeme ile ortaya yemegi cikarmak... Oda hocaya ve ekibe kaliyor.

Bence tek ve en buyuk transferimiz iyi bir medikal ekip olur. Orada hala eksigiz. Yonetim saha icine yapacagini yapti. Artik saha disina konsantre olursa, bu sene o sene olabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #67 : 01 Eylül 2023, 11:50:19 »
Biz neden kupa 2 yani Uefad yokuz o kadar puan aldık.?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #68 : 01 Eylül 2023, 12:23:40 »
aynen, efe ye katiliyorum;

Djeko gelebilecek en iyi forvet... Bundan iyisi kim olacak allah askina... Yedek Umut, King ve Bats (morelos)

Ortasaha ya bakiyorum, Fred, Symanzki, Tadic, Cengiz, Kent, Zajc, Irfan, Emre Mor... Bir de 6 gelecek ...

Defansta; Becao, Djiku, Peres, Osterwalde, Ferdi, Mert, Osayi, Serdar....

Kalede; Lijakovic ve irfan

Bu kadro ya daha iyisi gelebilir mi... gelir.. Hatta City nin kadrosunun cok altinda.
Ama TURKIYE de; bu kadroya kotu demek icin cidden kotu niyetli olmak lazim. Bundan sonrasi bu kadar malzeme ile ortaya yemegi cikarmak... Oda hocaya ve ekibe kaliyor.

Bence tek ve en buyuk transferimiz iyi bir medikal ekip olur. Orada hala eksigiz. Yonetim saha icine yapacagini yapti. Artik saha disina konsantre olursa, bu sene o sene olabilir.

Cengiz kim, Zajc kim, Mert kim, Osterwolde kim, Emre Mor kim aga ya. Şu saydıkların içinde beş tane eli yüzü düzgün oyuncu var sadece. Kalanları faso fiso. Cengiz'i star mı sanıyorsunuz, Cengiz max bu ligde fark yaratır, onda da senenin yarısı olmaz zaten, hazırlayın kendinizi şimdiden. Cengiz'in son yılları felaket. Oradan oraya gitti durdu, yerli kuralından ötürü de bize çaktılar.

Bu kadro lig için yeterli zaten ama Konferans Ligini geçtim, Balkan Kupası olsa ben bu takımı favori filan görmem. Siz görüyorsanız iyi uykular aga, kışın görüşürüz. Keşke Mayıs'ta kupayı götüme soksanız ama olmayacak, biliyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #69 : 01 Eylül 2023, 12:29:04 »
Cengiz kim, Zajc kim, Mert kim, Osterwolde kim, Emre Mor kim aga ya. Şu saydıkların içinde beş tane eli yüzü düzgün oyuncu var sadece. Kalanları faso fiso. Cengiz'i star mı sanıyorsunuz, Cengiz max bu ligde fark yaratır, onda da senenin yarısı olmaz zaten, hazırlayın kendinizi şimdiden. Cengiz'in son yılları felaket. Oradan oraya gitti durdu, yerli kuralından ötürü de bize çaktılar.

Bu kadro lig için yeterli zaten ama Konferans Ligini geçtim, Balkan Kupası olsa ben bu takımı favori filan görmem. Siz görüyorsanız iyi uykular aga, kışın görüşürüz. Keşke Mayıs'ta kupayı götüme soksanız ama olmayacak, biliyorum.

zaten kadro 30 kisi senin gonlun olsun cikardim 5 kisiyi... sen kac kisiyle cikiyorsun sahaya ...

Senin begenmedigin 3-4 oyuncu var diye mi kotu bu kadro?

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #70 : 01 Eylül 2023, 12:36:10 »
ben de cengizi geçmişte daha çok beğenirdim de, yukarda bizden önde gördüğün marsilya’da 2 yılda 93 maça çıkmış adam. bunlar kim dediğin topçular da cengiz dışında rotasyon oyuncusu. emre mor maça bile çıkmayacak belki de. elinde tadicle müthiş bi uyum sağlayan ferdi var hala sol bek istiyorsun, irfan ve cengiz var sağ kanat istiyorsun. bahsettiğimiz lig konferans ligi ya. zagreb falan diyosun adamlar prag’dan 4 yedi dün. yani git bütün takımların kadrosuna bak sonra bizim kadroya bak. sivas falan son 16 oynadı bu kupada. max çeyrek yapar diyorsun bi de.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #71 : 01 Eylül 2023, 12:39:02 »
yine basladi ....
2 ay yazmayacaktı. Dayanamadı geldi, az yazacağım dedi, yine tam gaz gidiyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #72 : 01 Eylül 2023, 12:44:13 »
Cengizin kalibresi var.Bence toparlar iyi sayılabilecel isimlerden.Biraz antreman yemesi lazım.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #73 : 01 Eylül 2023, 12:52:51 »
Şu anki performanslarına bakınca Cengiz yerine her halükarda İrfan Can'ı tercih ederim. Cengiz topla oynamayı seviyor ve çoğu ataklarda çalım ve adam geçme sevdası yüzünden top kaybı yapıyor. Bence biraz daha kontrollü ve kafasını kaldırarak oynamalı. Bu çalım sevdası  sadece Cengiz'de değil, Emre Mor, İsmail gibi bazı oyuncularımızda da var. Yani 2 çalım fazla atınca ellerine ne geçiyor bilmem. Ha yeri gelir yaparsın ayrı konu ama bunlar adeta 2 çalım atmadan pas verirlerse günaha gireceklerini filan sanıyor sanırım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #74 : 01 Eylül 2023, 13:54:08 »
Şu anki performanslarına bakınca Cengiz yerine her halükarda İrfan Can'ı tercih ederim....

Abi bence macina gore ikiside ise yarar.

Cengiz daha hizli ve daha cok cizgiye iniyor, ve soldan baslayan ortalarda ceza sahasinda ikinci forvet gibi kosuyor.
Irfan daha yavas ama daha teknik. Ve daha iyi pas yapiyor.

Bende senin gibi Irfan Can bu formundayken kesilmez diyorum. Ozellikle arkasinda Osayi varken.
Ama arkada Mert varken (yada Ferdi), onde Cengiz-yada Kent daha iyi katki verebilir. ... Karsimizdaki takima gore karar verebiliriz.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 13:56:36 Gönderen: ETIRYAK »