Gönderen Konu: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)  (Okunma sayısı 25511 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)
« Yanıtla #90 : 21 Eylül 2023, 22:00:26 »
Umutu da kazanmak lazım maç bitmiş zaten 70. Dk batshuai oynasinda umut da biraz oyuna arkadaşlarina alışsın eleştiri olabilir ama ben yaptığını yanlış görmedim michy zaten her şeye trip atıyor

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #91 : 21 Eylül 2023, 22:24:35 »
Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda üst üste 8 maç kazanan ilk Türk takımı oldu!

1-0 Sevilla
 5-0 FC Zimbru
 0-4 FC Zimbru
 3-1 NK Maribor
 0-3 NK Maribor
 5-1 Twente
 0-1 Twente
 3-1 Nordsjaelland

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #92 : 21 Eylül 2023, 22:46:42 »
Umutu da kazanmak lazım maç bitmiş zaten 70. Dk batshuai oynasinda umut da biraz oyuna arkadaşlarina alışsın eleştiri olabilir ama ben yaptığını yanlış görmedim michy zaten her şeye trip atıyor

Kazanacak isek Batsı kazanalım, kıymetli oyuncu.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #93 : 22 Eylül 2023, 02:49:22 »
Livakovic için kapalı kutu dedim hep. Bugünkü maçta ceza sahasına ve çevresine hâkim göründü. Gâyet soğukkanlı ve ne yaptığını bilen görüntüsü var. Yan toplarda da iyi gözüküyor. Karşı karşıya pozisyonlarda açıyı biraz daha iyi kapatırsa, yâni kalede büyürse çok güzel olacak. Yediği gol kaleci hatâsı değil. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.

Crespo 6 numarada bugün orta sahayı rahatlattı, özellikle Fred ona güvenerek ileriye daha rahat gidiyor. Crespo'yu 6 numaraya oturtalım desem bu sefer de Türk oyuncu olarak Serdar Aziz oynamak zorunda. İsmail hocam dönüşümlü ayarlayacak artık bunu.

Djiku'nun çok temiz ayağı var, risksiz ve sâde oynuyor, kademelere iyi giriyor.

Oosterwolde bugün hârikaydı. Rakibin sağdaki pırpır hızlı oyuncusunu sindirip sahadan sildi. Bâzen gereksiz çalıma giriyor, deneyimsizliği orda meydana çıkıyor. Bu çocuğu işlersek bir şeyler çıkacak içinden, özellikle o fizikle o sürate ulaşması müthiş.

Mert Hakan kalitesi ölçüsünde oynadı. En azından oyuna sertlik getiriyor.

King ve Kent benim için Fenerbahçe ilk 11 oyuncusu değil, rotasyon oyuncuları.

Bats'ın gol atmasına çok sevindim. Dzjeko'nun büyük hayranıyım ama 37 yaşındaki adamdan 60 maç aynı seviyede oynamasını bekleyemezsin. Bats'ın formda olması bizim için iyi bir şans. Evvelden 3,2 milyon Euro alan yedek santrafor olmaz derdim, vazgeçtim. Az kalsın Morelos belâsına kalıyorduk.

FRED için söyleyecek söz bulamıyorum. Değil Fenerbahçe, Türkiye'ye uzun yıllardır böyle bir 8 numara gelmemişti. Rakip ceza alanında gol kovalarken 30 saniye sonra kendi ceza sahasından top çıkarıyor. Saha görüşü mükemmel, temposu hârika, deneyimi büyük ve herkesin sevgilisi. Bugün maçın yıldızıydı. Allah nazarlardan korusun.

İsmail hocam gerçekten dersine iyi çalışmış. Kopenhag'ı elinden kaçırmış bir takıma karşı radikal kadro değişikliği ile çıkmak cesaret işiydi, sonuna kadar haklı çıktı.

Gelelim Alanya deplasmanına;

Yine hayvan gibi önde basacaklardır Ankaragücü ve Antalya gibi ama maç onların sahasında olacağı için öküz gibiede savunma yapmazlar herhâlde. Bize karşı kapanmayıp biraz açık oynayan her takımı her stadta zorlanmadan yeneriz diye düşünüyorum. Bir de şu var, skoru 60'lara kadar alabilirsek Tadic/King ya da Kent değişikliği gerekiyor. Skoru aldıktan sonra sprinter oyuncu sokmak bizim ligin geleneği çünkü. King ve Kent'i bu şekilde kullanmak gerek.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #94 : 22 Eylül 2023, 02:59:59 »
ismail kartal rotasyonu eğer rakip analizlerine göre topu bırakıp kaleye direkt gitmek için yaptıysa büyük bir takdiri, ligi düşünüp avrupa maçını rotasyona gitmek için fırsat olarak görerek yaptıysa da büyük bir eleştiriyi hak ediyor bence. iyi düşünüp ilkine inanmak istiyorum, tebrikler hocam.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #95 : 22 Eylül 2023, 09:54:27 »
Lig için yapıldı.Başta gözümde büyüttüm amabu kupa bir zamanların intertotosu.Hedef lig olmalı.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #96 : 22 Eylül 2023, 10:29:20 »
Belki komşunun tavuğu komşuya kaz gibi olacak ama ben rakibi çok beğendim. Hızlı pas, alan daraltma, yardımlaşma ne ararsan vardı. Belki biraz daha dikkatli ve şanslı olsak 5-6 da atabilirdik ama yine de rakip hakkında düşüncem değişmezdi.

Bize gelecek olursak maça çok hızlı başladık. Mert Hakan'ın ilk saniyelerde kaptığı topun gol olmaması şanssızlıktı. Kaçan golün ardından maça asılan ve oyuna hakim olan yine bizdik. Birçok pozisyon bulmamıza karşılık küçük zamanlama ve karar hataları ile pozisyonları harcadık. Sonradan rakibin de oyunda kalmaya çalışması ve mücadelesi ile maç dengelendi. Fakat yine de skor üstünlüğünü bulacak takım hep Fenerbahçe olarak göründü.

Birçok kişinin dikkatini çektiği gibi Kent'in tutukluğu benim de dikkatimden kaçmadı. Bazen bu tutukluk olabilir sorun değil ama benim dikkatimi çeken en büyük handikabımız gereksiz çalım ve zorlamalar yapıyor olmamız. Özellikle riskli bölgelerde yapılan bu çalım ve riskli hareketlerden uzak durmak lazım.

Oyunda kaldığı zamana kadar Fred gerek mücadelesi, gerek olumlu pasları ve oyundaki varlığı ile olumlu puan topladı. Fakat gördüğü sarı kart ta gereksizdi. Birkaç dakika sonra bir ikili mücadelede 2.sarıdan kırmızı görmesi her şeyi berbat edebilirdi. Bu kart görme konusunda bütün futbolculara ayrı bir eğitim verilmesi şart.

Son söz de İrfan Can Kahveci'ye. Oyuna girdikten sonra takımı çok rahatlattı. Bence bu senenin en iyi transferlerinde birisi. Bu oyun ve mücadelesini sürdürürse kendi adına yeni bir sayfa açmış olur.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2023, 10:30:51 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #97 : 22 Eylül 2023, 11:56:56 »
Top bizdeyken dünkü rakibimiz kadar organize bir takım olabilsek,mevcut oyuncu grubuyla ligde 34 maçtan aşağı kazanmayız. Koşular, genişleyip daralmalar, gerçekten çok iyiydi. Biz de umarım bu seviye organizasyona sahip oluruz ilerde.

Bir de Kent ile ilgili dikkatimi çekiyor oyuncu kayda değer hiçbir şey yapmadan bir anda üst seviye oyuncu muamelesi görmeye başladı. Tutuk falan deniyor ama gerçekten dünkü performansına hiç şaşırmadım. Tavanı yüksek bir oyuncu değil ama çok iyi bir takım oyuncusu. Çok çalışkan, güçlü, takım için oynayan bir oyuncu.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #98 : 22 Eylül 2023, 12:07:51 »
Serdar Aziz dün akşam patlattı yine bir tane. Adam gol yedirme makinası maşallah.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #99 : 23 Eylül 2023, 07:14:04 »
İsmail oyuncu psikolojisinden anlamıyor. 70'te gol de atmışken Bats'ı çıkartıp Umut Nayır'i almanın mantığı nedir? Adamı ligde oynatmıyorsun Dzeko var diye, adam gol atmış morallenmiş, 70'te yerine üçüncü forvetini sokuyorsun. Adam küse küse kenara geldi. Dzeko sakatlansa Umut mu şampiyon yapacak seni, 20 dakika oynasa ne olacak, o dakikadan sonra 8 tane gol atsa ne yazar ikinci klas forvetin sana küstükten sonra.

Ezbere oyuncu değiştiriyor. Oyuncu değiştirmek zorundasın diye bir kaide mi var.
Bence artık eleştirmeye kim hocayı. Her durumda bir kusur bulmak zorunda değiliz. Bakın Galatasaraya, adamlar nasıl destek oluyor takımlarına.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #100 : 23 Eylül 2023, 07:15:46 »
Kazanacak isek Batsı kazanalım, kıymetli oyuncu.
İkisini de kzanalım.
Bats yavşaklık etmesin, iyi oynamışsın, gol atmışsın, 2 farkla da öndesin, son 20 dakika arkadaşın oynasa ne olacak ?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #101 : 23 Eylül 2023, 08:04:33 »
İkisini de kzanalım.
Bats yavşaklık etmesin, iyi oynamışsın, gol atmışsın, 2 farkla da öndesin, son 20 dakika arkadaşın oynasa ne olacak ?

Abi adam hiç oynamıyor ligde. Bırakın Avrupa'da umut nayır ile de rekabet etmeden 90 dakika oynayıversin. Geçen sene 20 tane atmış adam ligde 10 dk, Avrupa'da 60 dk oynuyor max.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #102 : 23 Eylül 2023, 08:05:31 »
Top bizdeyken dünkü rakibimiz kadar organize bir takım olabilsek,mevcut oyuncu grubuyla ligde 34 maçtan aşağı kazanmayız. Koşular, genişleyip daralmalar, gerçekten çok iyiydi. Biz de umarım bu seviye organizasyona sahip oluruz ilerde.

Bir de Kent ile ilgili dikkatimi çekiyor oyuncu kayda değer hiçbir şey yapmadan bir anda üst seviye oyuncu muamelesi görmeye başladı. Tutuk falan deniyor ama gerçekten dünkü performansına hiç şaşırmadım. Tavanı yüksek bir oyuncu değil ama çok iyi bir takım oyuncusu. Çok çalışkan, güçlü, takım için oynayan bir oyuncu.

Kent sol kanat oyuncusu, sağda etkisiz. Hoca bunu ne zaman görür bilmiyorum, içe kat etmedikçe sıradan bir oyuncu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #103 : 02 Ekim 2023, 21:35:56 »
Çek ekolü futbolu bilirler iyi oyuncular çıkmıştır.Dikkat edilmeli.Slovak ekibi ama benzer çoğrafya.Ummadık taş baş yarmasın.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #104 : 02 Ekim 2023, 21:56:23 »
Çek ekolü futbolu bilirler iyi oyuncular çıkmıştır.Dikkat edilmeli.Slovak ekibi ama benzer çoğrafya.Ummadık taş baş yarmasın.

Aynen. Ben Sİgma Olumug'u da hatırlatırsın diye düşünüyordum :)