Gönderen Konu: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)  (Okunma sayısı 25504 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)
« Yanıtla #75 : 01 Eylül 2023, 14:12:52 »
zaten kadro 30 kisi senin gonlun olsun cikardim 5 kisiyi... sen kac kisiyle cikiyorsun sahaya ...

Senin begenmedigin 3-4 oyuncu var diye mi kotu bu kadro?

Tamam işte, ilk 11'de filan benim en az 4-5 tane yetersiz bulduğum oyuncu var. Siz bu kadroya favori diyorsunuz, ben böyle favori olmaz diyorum. Kötü kadro manasında değil, zannettiğiniz kadar iyi ve favori değiliz diyorum.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 14:21:19 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #76 : 01 Eylül 2023, 14:21:01 »
ben de cengizi geçmişte daha çok beğenirdim de, yukarda bizden önde gördüğün marsilya’da 2 yılda 93 maça çıkmış adam. bunlar kim dediğin topçular da cengiz dışında rotasyon oyuncusu. emre mor maça bile çıkmayacak belki de. elinde tadicle müthiş bi uyum sağlayan ferdi var hala sol bek istiyorsun, irfan ve cengiz var sağ kanat istiyorsun. bahsettiğimiz lig konferans ligi ya. zagreb falan diyosun adamlar prag’dan 4 yedi dün. yani git bütün takımların kadrosuna bak sonra bizim kadroya bak. sivas falan son 16 oynadı bu kupada. max çeyrek yapar diyorsun bi de.

Twente'ye de altı tane gol attık ama dün bir dört tane de yiyorduk, siz eleme maçlarında böyle takımlara karşı bu şekilde top oynayarak kazanabileceğini mi sanıyorsunuz? Lille, Marsilya, Zagreb, hatta PAOK filan, Kupa 2'den gelen takımlar bu takımı çok zorlar. Avrupa'da her takım belirli bir disiplinle, planla oynuyor. Zorluyorlar herkesi o seviyelerde.

Osterwolde yerine eli yüzü düzgün bir sol bekin olsa, Ferdi'yi sağa koyarsın, sol bekin iyi oldu mu o da anlaşır Tadic'le merak etme sen orasını. Mert Müldür'le, kanser eden Osayi ile filan bu maçlara çıkmak bende anksiyete yaratıyor.

Ben bu takımın ilk 11'ini eksik buluyorum. Yukarıda yazdım. Osterwolde yetersiz. Osayi yetersiz. Stoperleri geçiyorum. İsmail yetersiz. Fred tamam. Szymek, eh hadi tamam ama hoca MHY oynatıyor. Tadic tamam. Dzeko tamam. Cengiz ve İrfan'ın yerine orada skorer bir oyuncu isterdim. Kent'i kimse oynatmıyor ki görelim, King'i koysan ikinci maç sakatlanacak.

Ha bak Cengiz çıkar 10 tane gol atar, üç beş de attırır, sakatlanmaz etmez, İsmail'in yerine iyi bir transfer yapılır, Kent iyi çıkar, Szymek oynatılır, Osayi ve Osterwolde'nin yerinde Ferdi ve eli yüzü düzgün bir sol bek olur elimizde, o zaman bu takım favoriler konumuna gelir derim. Ama şimdi diyemem. Veya bu oyuncular toparlarlar ve beni utandırırlar, bilmiyorum. Yeterli görmüyorum ben bu adamları. Osayi'yi 4 yıldır izliyoruz abi nesi var bu adamın?

Ben böyle düşünüyorum. Bu takımın verdiği bütün pozisyonlar beklerin saçmalamasından geliyor mütemadiyen, orta sahanın delinmesinden geliyor. Buralara düzgün takviyeler lazım. Yoksa favori filan değil bu takım, ilk 11'inde 4 oyuncusu soru işareti olan bir takımın yapabilecekleri sınırlıdır.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 14:22:55 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #77 : 01 Eylül 2023, 14:35:14 »
Twente'ye de altı tane gol attık ama dün bir dört tane de yiyorduk, siz eleme maçlarında böyle takımlara karşı bu şekilde top oynayarak kazanabileceğini mi sanıyorsunuz? Lille, Marsilya, Zagreb, hatta PAOK filan, Kupa 2'den gelen takımlar bu takımı çok zorlar. Avrupa'da her takım belirli bir disiplinle, planla oynuyor. Zorluyorlar herkesi o seviyelerde.
abi bak hala oyunu tartışıyoruz. bunları zaten ben de yazdım dün de geçen hafta da maçtan sonra bu oyun soru işareti diye. mevzu oynadığımız oyun. bu kadro şu an bu oyunu oynuyorsa bence hocadan kaynaklanıyor. rotasyonlar veya genel oyun planı her neyse. bence biraz da bu durum senin kadroyu yetersiz görmene neden oluyor.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #78 : 01 Eylül 2023, 15:34:00 »
abi bak hala oyunu tartışıyoruz. bunları zaten ben de yazdım dün de geçen hafta da maçtan sonra bu oyun soru işareti diye. mevzu oynadığımız oyun. bu kadro şu an bu oyunu oynuyorsa bence hocadan kaynaklanıyor. rotasyonlar veya genel oyun planı her neyse. bence biraz da bu durum senin kadroyu yetersiz görmene neden oluyor.

ya birde bu mac ozelinde de bir durum var. Adamlar cok sert oynadi, ve zaten 5-1 yenmissin onceki maci... o kafayda kimse kendini riske etmedi. 5 yemeyelim yeter kafasiyla oynadilar.

Yine de almamiz gereken dersler var. (ki zaten bunu da hepimiz yazdik)

Bunun kadroya takviye ile cozulmesi de mumkun ama garantisi yok bunun. Mantikli olani oyun icerisinde cozulmesi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #79 : 01 Eylül 2023, 16:06:22 »
ludogorets, spartak trnava ve nordsjaelland
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 16:06:32 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #80 : 01 Eylül 2023, 17:03:03 »
ludogorets, spartak trnava ve nordsjaelland

Sırasıyla 40, 7, 27 milyon Euro değerleri.

Önemli olan ilk sırada tamamlamak grubu. Son 16'dan itibaren kura şansına kalıyoruz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #81 : 01 Eylül 2023, 18:15:39 »
bu turda beğenmedim takımı. ilk maç 10 kişi kalmasalar işimiz çok zordu. avrupa’da zirveye oynaması hatta kupayı alması lazım bu kadronun. bu sezonun en büyük hedefi bu olmalı. umarım hoca, başkan, taraftar 10 yıldır şampiyonluk yok boşverelim avrupayı gibi vizyonsuz anadolu takımı mantığından uzak durur. aston villa dışında bizi zorlayacak çok takım yok.
Yalnız daha Avrupa ligi ve şampiyonlar liginden de takımlar düşecek.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #82 : 01 Eylül 2023, 18:24:47 »
Yalnız daha Avrupa ligi ve şampiyonlar liginden de takımlar düşecek.
şampiyonlar ligi’nden düşmeyecek. avrupa ligi’nde de 3. olan takımlar bizim gibi takımlar olur.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #83 : 02 Eylül 2023, 00:05:53 »
yine basladi ....
Sezon resmi olarak başladı diyebiliriz😄

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #84 : 04 Eylül 2023, 19:51:17 »
optaya göre aston villa’dan sonra 2. favoriyiz. %11 şampiyonluk şansı verilmiş, villa %23.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #85 : 21 Eylül 2023, 19:02:11 »
Garip bir 11 ile maca çıkıyoruz. Bakalim neler olacak.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #86 : 21 Eylül 2023, 20:43:26 »
King Kentten daha önde performans olarak ilk yarı bunu gösterdi.
Livakovic güzel bir kurtarışla ilk gelen topun gol olma kabusuna son verdi.
Djiku kesinlikle oynamalı takımı çok rahatlatıyor.
Oosterwolde enteresan bir kumaş bu adama biraz oyun bilgisi aşılansın ortaya bölüm sonu canavarı çıkabilir.
Osayi idare ediyor bu maç.
FRED İNANILMAZ! Gerçekten müthiş oynuyor ve iyi ki alınmış.
Crespo idare eder ama gol atması çok değerli mental açıdan.
Mert Hakan arıyor pozisyonları ama kalitesi yetmiyor.
Kent tutuk.
King çok dinamik fiziksel olarak da çok iyi durumda ama son kararları kötü maalesef.
Batshuayi’nin mental açıdan hazır olmasına çok sevindim defansa bile yardım ediyor ve gol bulması çok değerli oldu.
Bu oyuncuların hepsine ihtiyacımız olacak. Geniş bir kadro var kaliteli oyuncular mevcut gerisi hocaya kalıyor.
Beğendim takımın dinamizmini bu maç

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #87 : 21 Eylül 2023, 20:53:28 »
3 oldu takım motivasyonu açısından önemli.
Bu Nordsjelland Kopenhag’ı yenemese bile ezmişti hafta sonu

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #88 : 21 Eylül 2023, 21:15:58 »
3 oldu takım motivasyonu açısından önemli.
Bu Nordsjelland Kopenhag’ı yenemese bile ezmişti hafta sonu
Yedik.Gollü maç oluyor.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #89 : 21 Eylül 2023, 21:57:45 »
İsmail oyuncu psikolojisinden anlamıyor. 70'te gol de atmışken Bats'ı çıkartıp Umut Nayır'i almanın mantığı nedir? Adamı ligde oynatmıyorsun Dzeko var diye, adam gol atmış morallenmiş, 70'te yerine üçüncü forvetini sokuyorsun. Adam küse küse kenara geldi. Dzeko sakatlansa Umut mu şampiyon yapacak seni, 20 dakika oynasa ne olacak, o dakikadan sonra 8 tane gol atsa ne yazar ikinci klas forvetin sana küstükten sonra.

Ezbere oyuncu değiştiriyor. Oyuncu değiştirmek zorundasın diye bir kaide mi var.