Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi Şampiyonu FENERBAHÇE BEKO (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 44241 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Anadolu Efes:0 Fenerbahçe Beko:2 | BSL Playoff 2024 Final Serisi
« Yanıtla #645 : 11 Haziran 2024, 13:39:50 »
avrupada hoca kalmadı hala o gitsin bu gelsin..... eleştiriyi yapıp geçemiyo musunuz siz illa yollamak mı lazım?
Katılıyorum. O yüzden her ne kadar bazen beceremesem de, sıcağı sıcağına yazı yazmamaya özen gösteriyorum uzun bir süredir.

İlave olarak; Bence bunun adına taraftarlık deniyor. Seyirci, maçın bitiş düdüğüyle birlikte hayatına dönüp gider. Taraftar, sevinci de hüznü de yaşamaya devam eder. Final four' a kalışımızı kaç gün kutladık? Kaç tane video izledik, yorumcuların allı ballı konuşmalarını izledik vs.vs. Bu malubiyeti de çarşambaya kadar yaşayacağız. Ama sadece çarşambaya kadar...

« Son Düzenleme: 11 Haziran 2024, 13:41:14 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Ynt: Anadolu Efes:1 Fenerbahçe Beko:2 | BSL Playoff 2024 Final Serisi
« Yanıtla #646 : 11 Haziran 2024, 13:46:46 »
Wilbekinin hunharca harcadığı ve airball attığı o pozisyonda hepimiz biliyoruz ki, Koç o pozisyon için Gudurici oyuna alırdı. O kadar adam 5 faul almışken ve rakibin faul hakkı dolmuşken, potaya giderdi.

Kim bilir belki de 4.maçda Wilbekin out => Guduric in olur. Eğer öyle bir şey olursa, Wilbekin de seneye rotasyonda geriye düştüğünü bilsin...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #647 : 11 Haziran 2024, 14:00:10 »
Adamların molası varken son topta süre bırakmak ahmaklık oldu, en azından uzatmayı cebe koymalı son saniyede sallamalıydık.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #648 : 11 Haziran 2024, 14:09:22 »
Adamların molası varken son topta süre bırakmak ahmaklık oldu, en azından uzatmayı cebe koymalı son saniyede sallamalıydık.
Hayes ilkini atıp ikinciyi bilerek kaçırsa bile avantaj bizde olacaktı, hem ribaunt almak için zaman kaybı oluşacak hem tam sahadan topu taşımaları bile zor olacaktı. Bazen arka arkaya o kadar hatalar yapılıyor ki söyleyecek söz kalmıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #649 : 11 Haziran 2024, 14:24:06 »
24 saniyeyi eritip uzatmada olurdu.2 eksik oyuncusu vardı.Çok zor maç yarın.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #650 : 11 Haziran 2024, 14:29:36 »
Katılıyorum. O yüzden her ne kadar bazen beceremesem de, sıcağı sıcağına yazı yazmamaya özen gösteriyorum uzun bir süredir.

İlave olarak; Bence bunun adına taraftarlık deniyor. Seyirci, maçın bitiş düdüğüyle birlikte hayatına dönüp gider. Taraftar, sevinci de hüznü de yaşamaya devam eder. Final four' a kalışımızı kaç gün kutladık? Kaç tane video izledik, yorumcuların allı ballı konuşmalarını izledik vs.vs. Bu malubiyeti de çarşambaya kadar yaşayacağız. Ama sadece çarşambaya kadar...
bizde kutlama olmuyor genelde bu sene. saras mimlenmiş bi kere herkesin kafada. en ufak şeyde yollansın deniyor, kazanmış olsa bile. olur da euroleague kazandırırsa beeeelki biter bu. şampiyon olursak, ki bence yarın olucaz, 2 kupa+final fourla bitecek sezon. obranın 7 sezonunun 5’inden iyi bu sonuç. ama anket yapsak başarılı mı değil mi diye iddia ediyorum çok yakın çıkar. biri ergine yenildik berbat bi sezon der, biri rakipler zayıftı şansa oldu hepsi der. sert eleştiri tabiki olacak ben de yapıyorum bunu ama iş mağlubiyetlerde çok tuhaf yerlere gidiyor.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #651 : 11 Haziran 2024, 14:45:46 »
bizde kutlama olmuyor genelde bu sene. saras mimlenmiş bi kere herkesin kafada. en ufak şeyde yollansın deniyor, kazanmış olsa bile. olur da euroleague kazandırırsa beeeelki biter bu. şampiyon olursak, ki bence yarın olucaz, 2 kupa+final fourla bitecek sezon. obranın 7 sezonunun 5’inden iyi bu sonuç. ama anket yapsak başarılı mı değil mi diye iddia ediyorum çok yakın çıkar. biri ergine yenildik berbat bi sezon der, biri rakipler zayıftı şansa oldu hepsi der. sert eleştiri tabiki olacak ben de yapıyorum bunu ama iş mağlubiyetlerde çok tuhaf yerlere gidiyor.
Seni anlıyorum.
X de takip ettiğim bir arkadaş var. Sarası o kadar gömüyordu ki, sanırsın düşmanı. Final Four garantilendikten sonra, youtube ta program yaptıkları bir akşam hiç adetim olmamasına rağmen girdim yayına. Saras hakkında söyledikleri yüzünden biraz da ben ona giydirdim. Beni gören, yayında başladı o arkadaşa giydirmeye. Meğer içten içe bilenmişiz :)

Taraftar maalesef başarısızlık olduğunda resmin bütününe bakamıyor, sonuçta tarafız, duygusalız ve tahammülümüz hiç yok. Yönetici olsak belki resmin bütünü önemli olacak ama. Taraftarlık öyle bir şey değil işte. Bu konuda en güzel şeyi aslında Mourinho söyledi; "Taraftar baskı kuracak, bizden talepkar olacak. Eğer baskı altında yapamıyorsanız, o zaman Fenerbahçeyi haketmiyorsunuz" gibi bişeylerdi sanırım...
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2024, 14:47:30 Gönderen: friend-chip »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #652 : 11 Haziran 2024, 14:52:56 »

Şampiyon olsun olmasın, Saras çok başarılıydı bu sene. Bana göre favori olduğumuz tek kupayı da aldı, Efes bizden iyi takım kalite olarak. F4'da ise zaten hiçbir beklentim yoktu, bu kadronun F4 yapması büyük bir başarı.

Saras oldu, iyi hoca, asla gitmesin filan demem için seneye yapacağı kadroyu görmem lazım. IToudis gibi saçma sapan bir takım yaparsa, takımın yetenek çıtasını yükseltmek yerine bizi Bolmaro, Jokubaitis ile filan uğraştırırsa... En ufak başarısızlığında ana avrat düz giderim. Baştan söylüyorum.

Benim artık varlık içinde yokluk çekmeye tahammülüm kalmadı. Başarının nasıl geldiği, Ergin'in sağı solu nasıl tokatladığı ortadayken, halen kendi kabız basketbollarında ısrar eden Pesic, Messina ve kısmen de olsa Obradovic gibi fosillerin arasına katılmak istemiyorsa Saras, umarım bazı takıntılarını bırakır. İyi takım yaparsa, rotasyonda batırsa da bir şey demem. Çünkü hocalığın sadece yüzde 10'u filandır rotasyon.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #653 : 11 Haziran 2024, 15:00:33 »
Arkadaşlar, dostlar. Başarısız olursa dünyanın en iyi hocası da olsa gönderilir. Alın size maurinho. Tazminat rekoru kırıyor adam. Başarısızlığın ölçütü ise kişiden kişiye değişir. Bu takım üst üste efes 3 maç verip kupayı verirse saras basarisizdir bence. Eurolaguein kendi sahasında en başarılı ekibi olarak efese 4 maç üst üste kaybeden bir hoca sorgulanır. Kusura bakmayın. Haaa ben şimdiye kadar hiç bir yerde saras gitsin demedim. Onu da belirteyim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #654 : 11 Haziran 2024, 15:02:03 »
Gecen twitter odasında futboldaki başarısızlığı basketbole bağlıyorlardı.Buraya yatırım yapılmasın yada lig için yapılsın düşüncesinde çok taraftar var.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2024, 15:02:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #655 : 11 Haziran 2024, 15:56:43 »
Gecen twitter odasında futboldaki başarısızlığı basketbole bağlıyorlardı.Buraya yatırım yapılmasın yada lig için yapılsın düşüncesinde çok taraftar var.

Sen yine üfledin mi...

Biz bayram havası anlatıyoruz, sen hala mangal tahtasındasın.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2024, 15:57:02 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #656 : 11 Haziran 2024, 16:22:14 »
Serbest atışı attığında kesin kaybettik dedim ;D
Umarım Monaco maçı gibi son maça gitmez :P

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #657 : 11 Haziran 2024, 19:56:19 »
Yarın bitiririz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #658 : 11 Haziran 2024, 21:06:33 »
umarim orda sampiyon oluruz, cok kucuk bir azinlik haric atasehir de, bir cok taraftar da hak etmiyor bu sampiyonlugu. 5. mac hevesi ile gelecek fenersizler kudursunlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #659 : 11 Haziran 2024, 21:29:18 »
Son maça kalırsa geçmiş olsun.