bizde kutlama olmuyor genelde bu sene. saras mimlenmiş bi kere herkesin kafada. en ufak şeyde yollansın deniyor, kazanmış olsa bile. olur da euroleague kazandırırsa beeeelki biter bu. şampiyon olursak, ki bence yarın olucaz, 2 kupa+final fourla bitecek sezon. obranın 7 sezonunun 5’inden iyi bu sonuç. ama anket yapsak başarılı mı değil mi diye iddia ediyorum çok yakın çıkar. biri ergine yenildik berbat bi sezon der, biri rakipler zayıftı şansa oldu hepsi der. sert eleştiri tabiki olacak ben de yapıyorum bunu ama iş mağlubiyetlerde çok tuhaf yerlere gidiyor.
Şampiyon olsun olmasın, Saras çok başarılıydı bu sene. Bana göre favori olduğumuz tek kupayı da aldı, Efes bizden iyi takım kalite olarak. F4'da ise zaten hiçbir beklentim yoktu, bu kadronun F4 yapması büyük bir başarı.
Saras oldu, iyi hoca, asla gitmesin filan demem için seneye yapacağı kadroyu görmem lazım. IToudis gibi saçma sapan bir takım yaparsa, takımın yetenek çıtasını yükseltmek yerine bizi Bolmaro, Jokubaitis ile filan uğraştırırsa... En ufak başarısızlığında ana avrat düz giderim. Baştan söylüyorum.
Benim artık varlık içinde yokluk çekmeye tahammülüm kalmadı. Başarının nasıl geldiği, Ergin'in sağı solu nasıl tokatladığı ortadayken, halen kendi kabız basketbollarında ısrar eden Pesic, Messina ve kısmen de olsa Obradovic gibi fosillerin arasına katılmak istemiyorsa Saras, umarım bazı takıntılarını bırakır. İyi takım yaparsa, rotasyonda batırsa da bir şey demem. Çünkü hocalığın sadece yüzde 10'u filandır rotasyon.