Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 119172 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko - Panathinaikos | Euroleague 5. Hafta
« Yanıtla #315 : 25 Ekim 2024, 22:56:37 »
Kendi pota altimizdan yaptığımız o hata maça mal oldu onca emeğe savunma gayretine yazik oldu. Nefes aldirmadik sonlara doğru doğru 5'i de bulmustuk. Halâ 5 transferi yapmamak en hafif tabirle ihanet içerisine girmek demektir şu güzelim takima yapmayin caydirici siyahi biraz akliyla oynayabilecek bir uzun.

Ve smaç aşkı ile heba ettiğimiz 6 sayı. 3 pozisyondan ikisi net faul ama çalmıyorlar işte, çalmadıklarını bile bile körü körüne zorlarsan böyle oluyor...

Yazık...

Bize de yazık, uyku yok yine...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #316 : 25 Ekim 2024, 22:59:18 »
Çok bisiy yazmaya gerek yok. Ne futbolcularda ne basketbolcularda gs ve erginin takımlarıyla oynanan maclarin önemine sahip hic kimse yok. Son 10 yılın en kötü kadro planlaması.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #317 : 25 Ekim 2024, 22:59:40 »
Tarık tamam da benim için Melli çok başka oynuyor. Oyuna koyduğu akıl, rakip kısaları durduruşu, saha görüşü çok başka..ne yazık ki böyle bir adam aynı zamanda rakip 5 numaralarla boğuşmak zorunda kalıyor.

Melli acaba ''ulan 33-34 yaşıma geldim, artık bundan sonra yatarak ve idare ederek kariyerimi geçirmem gerekirken şu aldığım sorumluluğa bak. Her deliği kapatıyorum ve canımı dişime takıyorum, ne bok yemeye geri döndüm ben'' diye düşünüyor mudur:)

Tarık'a gelelim. NBA'e gider bu böyle giderse. Gidinceye kadar maksimum verim almamız gerekli. En çok süre vermemiz gereken oyuncu şu an. Ben çok utandırdı yalan yok.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #318 : 25 Ekim 2024, 23:03:25 »
2 boş smaç ve tarıkın elden verdiği topta gitti maç. djordjevic zamanında aldığımız gururlu mağlubiyetlerden farkı yok.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #319 : 25 Ekim 2024, 23:06:16 »
Derya mıdır nedir tv ye çıkıyor, bu takım çok iyi, zamana ihtiyacımız var, transfere şimdilik gerek yok ama gerek duyarsakda yapaılır merak etmeyin,
Çok iyiyiz, Zagars- Pierre - yi oyuna alma Boban takıma girmesiyle çıkması bir oldu Hayes sonra oyuna bile girmedi, kısacası bu takımda bir şeyler yanlış gidiyor, Derya bütün transferler iyi diyorsa önce onu yollamak lazım, pierre'yi kullanamıyorsan onuda yolla, bu takıma önce Vessely - Udoh tarzı biri şart  Motleyi aradık vallaha Bobanı alan yada Saras istediyse onuda yollayın, zaten bu kadroyu kim kurduysa Chatles i kim gönderdiyse suçlu
Melliden - Tarıkdan utanın ya, madem 5 sayı öne geçtin bu maçı alacakdın,
Hakemler çok kötüydü belkide benim gördüğüm en kötü hakemler, sanki biz deplasmandaydık, birde adamların elini sıkıyorsunuz ya,
Ha bu arada Erginin takımını kendi sahanızda yenemiyorsanız benim için yoksunuz Olimpiyakos'u Reali yensen ne yazar taraftarı anlayın artık
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2024, 23:09:52 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #320 : 25 Ekim 2024, 23:07:35 »
Sen ciddi misin hocam ya? Sezonun başı yeni oyuncular var pota alti yok düşe kalka ogrenerek yavaş yavaş form yakalayarak ilerlemek en sağlıklısı. Sezonun baslarinda mukemmel basketbol oynamaya karsiyim. Erken form tutan erken ölür.

saras, şampiyon takım yapılandıracak kapasitede bir coach değil maalesef.
underdog takımın, beklentilerin üzerine çıkan antrenörü olarak devam eder bundan sonraki kariyeri.
ama kendi elleriyle şampiyon takım inşaa edecek kadro mühendisliği becerisi yok.
haliyle saras ile boşa vakit kaybetmeye gerek de yok.

orda mola almadı, şurda şunu kenara aldık, burda falancayı sahada tuttu eleştirisi yapmıyorum ben.
yapısal eleştiri yapıyorum, o yüzden vakit kaybetmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

10 kişilik rotasyonla oynadığın ilk yarıda kepaze oluyor;
rotasyonu 8 kişiye düşürdüğün ikinci yarıda geri geliyorsan,
kurduğun kadroya sokayım deyip, kovarım o hocayı hiç vakit kaybetmeden.
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2024, 23:08:21 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #321 : 25 Ekim 2024, 23:31:29 »
Pana'yı ve hakemleri yendik ama Sloukas'a yenildik. Muazzam maç sonu performansı. F4 ü kazandırdıktan sonra arşa ulaşmış özgüven ve rahatlık.

1 sayı öndeyken topu oyuna sokamadık, peşine ribaundu alamadık ve maçı kaybettik.

Mays az süre aldı ama bence iyi işler yapabileceğini gösterdi. Potaya gidişleri sağlam.

Boban büyük bir transferin ön ödemesi filan değilse onu bu kulübe sokanların acilen kapı dışarı edilmesi gerekli.

Uzun ihtiyacı kesinlikle devam ediyor ama sanki  en büyük problemimiz kendisini aşmasını ve büyük oyuncu olmasını beklediğimiz guard oyuncularımız.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #322 : 25 Ekim 2024, 23:38:06 »
Sen ciddi misin hocam ya? Sezonun başı yeni oyuncular var pota alti yok düşe kalka ogrenerek yavaş yavaş form yakalayarak ilerlemek en sağlıklısı. Sezonun baslarinda mukemmel basketbol oynamaya karsiyim. Erken form tutan erken ölür.
Bir ara Derya konuşuyormuş gibi geldi. Bazı doğrulukların var ama yanlış transferler yada yetersiz kadro planlaması var, Boban - Birch Veselley - Udoh değil senin dediğin gibi sonlardada açılamazlar Zagars genç ilerde daha iyi olabilir ama as oyun kurucuların eksik bir Chatles bir Kostas'ın yok, bizim kurtarıcı diye sonlarda aldığımız oyuncular bile Panathinaikos da yedekte oturuyorlar, Birilerini kazanacam diye Hayes'i kaybettin
Bu takım takım değil, bireysele dönmüş ha bu belki senin dediğin gibi gelişebilir ama Bobanla değil
Obradovic olmazsa Sarası ençok istiyen  bendim ama şuan hayal kırıklığı bende
Pierre yi kullanmayacaksan yolla ozaman bu adam okadar faul problemine karşı bile hiç oynatılmayacak addammı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #323 : 25 Ekim 2024, 23:46:08 »
Tarık tamam da benim için Melli çok başka oynuyor. Oyuna koyduğu akıl, rakip kısaları durduruşu, saha görüşü çok başka..ne yazık ki böyle bir adam aynı zamanda rakip 5 numaralarla boğuşmak zorunda kalıyor.

Melli acaba ''ulan 33-34 yaşıma geldim, artık bundan sonra yatarak ve idare ederek kariyerimi geçirmem gerekirken şu aldığım sorumluluğa bak. Her deliği kapatıyorum ve canımı dişime takıyorum, ne bok yemeye geri döndüm ben'' diye düşünüyor mudur:)

Tarık'a gelelim. NBA'e gider bu böyle giderse. Gidinceye kadar maksimum verim almamız gerekli. En çok süre vermemiz gereken oyuncu şu an. Ben çok utandırdı yalan yok.

Melli: düşünüyordur...

Tarık: O sene bu seneydi. Maalesef saçma sapan bir kadro mühendisliği ile sıçtık sıvadık ve fırsatı kaçırdık. Seneye Tarık gider, fena olmayan bir play-maker alırız, Tarık'ın yerini dolduramayız...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #324 : 25 Ekim 2024, 23:49:50 »
Pana'yı ve hakemleri yendik ama Sloukas'a yenildik. Muazzam maç sonu performansı. F4 ü kazandırdıktan sonra arşa ulaşmış özgüven ve rahatlık.

1 sayı öndeyken topu oyuna sokamadık, peşine ribaundu alamadık ve maçı kaybettik.

Mays az süre aldı ama bence iyi işler yapabileceğini gösterdi. Potaya gidişleri sağlam.

Boban büyük bir transferin ön ödemesi filan değilse onu bu kulübe sokanların acilen kapı dışarı edilmesi gerekli.

Uzun ihtiyacı kesinlikle devam ediyor ama sanki  en büyük problemimiz kendisini aşmasını ve büyük oyuncu olmasını beklediğimiz guard oyuncularımız.

Olur mu hocam, çöptü o, vasattı, loserdı...

Calathes de Erdal Koşan seviyesinde bir oyuncu idi...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #325 : 26 Ekim 2024, 00:05:23 »
Geçen hafta 32 sayı atan Edwards, bugün de Oly'yi 30 çakarak yıktı ve sayı krallığında ilk sıraya yükseldi. Biz de Hall-Zagars falan işte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #326 : 26 Ekim 2024, 00:10:18 »
melli playoff bile yapamayan takımdan final four takımına geldi ne işim var burda niye desin

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #327 : 26 Ekim 2024, 00:24:20 »
Abiler öncelikle pota altı eksikliği konusunda çok haklısınız. Ben maç bitiminde evde oldum ve tekrarını izledim vakti olan sakin kafa ile izlesin ilk çeyrekten itibaren iki tarafa çalınan çalınmayan düdükler ile maç gasp edildi.

Çevrimdışı kumral26

• Üye
  • Yer: eskişehir
« Yanıtla #328 : 26 Ekim 2024, 00:32:41 »
İki gun once kadin takimi yenilmek icin baya ugrasti ama rakip tirt olunca yenilmedi, bugun de erkek takimi ugrasti rakip iyi oldunca affetmedi yendi gecti.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #329 : 26 Ekim 2024, 03:17:58 »
Abiler öncelikle pota altı eksikliği konusunda çok haklısınız. Ben maç bitiminde evde oldum ve tekrarını izledim vakti olan sakin kafa ile izlesin ilk çeyrekten itibaren iki tarafa çalınan çalınmayan düdükler ile maç gasp edildi.

Ağbi ona ne şüphe de artık normalimiz haline geldi bu. DOĞRADILAR bildiğin.

Sıkıntı şu ki bu yeni bir şey değil. Onlarca maç sıralanır buraya da en bariz beş altı tanesini  yazayım:

2016 finali (alanen)

2018 finali (sinsice)

Kokoshkov dönemindeki CSKA Play off serisi, resmen dövdüler Moskova'daki iki maçta, De Colo'nun burnundan kan geliyordu bir ara.

Djordovic'in görev aldığı yıl  Real Madrid, Panathinakos ve Asvel deplasmanları. Real Madrid maçındaki düdüdklerden sonra bilgisayarı kırıyordum az kalsın. Aynı yıl Rus takımlarına karşı aldığımız 3 galibiyeti sildiler ki bu toplamda 6 galibiyetimizin gasp edildiği anlamına gelir. Djordovic'in de kaderini belirlemişti o 6 maç. Yerine aslan parçası Itoudis'i getirmiştik.

Bunlar bende en çok iz bırakanlar. Mevcut yönetimimizin son seçimde mevcut euroleague yönetimini desteklediğini de ayrıca hatırlatmak gerekir. Vaziyet bu iken kime ne diyebiliriz ki?

1) Türkiye futbol ligi
2) Euroleague

Her ikisinde de figüran olduğumuz tescillenmiş... Biz de çırpınıyoruz işte, olacakları bile bile oturuyoruz ekran başına saç baş yolmaya. Normalde içkiyi bırakmıştım. Euroleague maç akşamları anti-depresan niyetine atıyorum bir iki shot.

Yunan basketbolu 80'ler ve 90'lar gibi lobisini tekrar sağlama almış gibi görünüyor. Euroleague'in kurulma nedenlerinden birisi de Pana - Barcelona finalinde yaşanan maç sonu topudur. Skandal bir karar verilmişti. Euroleague Yunan ve Sırp lobisine büyük bir darbe vurdu ama bu sefer de İspanyol ve Rus lobisi çıktı ortaya...

« Son Düzenleme: 26 Ekim 2024, 03:26:47 Gönderen: Ertan Ürkmez »