Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65373 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Baskonia - Fenerbahçe Beko | Euroleague 13. Hafta Maçı
« Yanıtla #780 : 03 Aralık 2024, 23:21:48 »
Wade Baldwin oyun kurucu gibi oynatılmamalı yoksa daha çok böyle maç yaşarız. Skyler Mays transferi de patladı.

Melli de patladı, zaten beklenen bir şeydi bu yaşında ne kadar yük kaldırabilir ki?

Sertaç Şanlı'nın ana uzun olduğu bir takımdan ne beklenir ki?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #781 : 03 Aralık 2024, 23:23:37 »
Müdhiş basketbol oynuyoruz ama şanssızdık. İstatistiklere baktım 14 üçlüğümüz direkten dönmüş. Yarısı girse başa baş biterdi ilk yarı...

Böyle bir basketbol mu var Allah aşkına. Üç üç üç üç üç... Şut atan bile inanmıyor gireceğine, oturduk ekran başına izliyoruz. Geçtim bizi, bir çok insan gitmiş maça, tribünlerin her yerinde sarı lacivert göze çarpıyor. İnsan onlardan utanır ya...

1 yok 5 yok euroleague'e başlıyorsun. Bunun intihar olduğunu söylemek için basketbol uzmanı olmak gerekmiyor.

Görünen o ki beş maç sonra bir kelle gider. Oyuncu mu olur, koç mu olur bilmiyorum artık... Suratlar öyle söylüyor...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #782 : 03 Aralık 2024, 23:24:04 »
Saban Lee beğenilmedi en azından kendi skorunu yaratırdı yetenekli oyuncu buldun mu kaçırmıycan alıp geliştiricen.

Papa ve Motley satıp tarihin en kötü uzun rotasyonunu kuranlar şu an ne yapıyor acaba? Sosyal bir forum diye yavaş geçmeye çalışıyorum ama küfür etmemek çok zor.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 23:26:36 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #783 : 03 Aralık 2024, 23:32:36 »
salak sürüsü bilinçli taraftarı olduğu sürece, fenerbahçe’den bi yarrak olmaz.
Papa, calathes, motley gönderip zagars, birch ve bobani takima alan adam azılı bir fenerbahce düşmanı yada proje adamıdır. Bunun açıklaması yok. Bunları iyi giderken de söylüyorduk. İki galibiyetle taşaklarını sevmiyorduk sarasin. Bizim gercegimiz bu. Hadi takımdaki eksik ve defoları geçtim. Bariz bir şekilde bir ego savaşı ve huzursuzluk var. Bunda bile dengeyi kuramıyor herif. Barcadan neden kovuldu diye kac defa sordum. Bu zihniyetteki takıntılı adamlarin eurolaguede başarılı olma şansı yok. Çıtası ancak kaunas, Bayern falan olur. Yok yakınken kovulmazsa bu sezon çöpe gider. İki gün sonra bir dayak da realden yicez. Onların da morale ihtiyacı var.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 23:34:12 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #784 : 03 Aralık 2024, 23:40:28 »
4/22 üçlük isabeti. Sözün bittiği yer.

Edit: 4/23
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 23:42:10 Gönderen: BenFener46 »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #785 : 03 Aralık 2024, 23:41:58 »
Papa, calathes, motley gönderip zagars, birch ve bobani takima alan adam azılı bir fenerbahce düşmanı yada proje adamıdır.

tüm bunlar olurken, yanlış yapıldığını söyleyenlere “hocadan daha mı iyi biliyon” diye çemkiren salak sürüsü bilinçli taraftarın suçu daha fazla.

bouknight ismi gündeme geldiğinde ve mays transferi sonrası yazdığım şu 2 mesaj olayın en iyi izahı.

gözlerimi kaparım, potaya sallarım kafasında eleman olduğu belli oluyor. aynen yeni carsen.

bence şubenin böyle saçma sapan işler yapabilmesinin en önemli sebebi taraftar. çünkü idareciler biliyorlar ki 3-5 cılız ses çıksa bile sıvacılar ve paralı/parasız köpekler, o sesleri kısmak için insanları sosyal medyada linç edecekler. aptal aptal sen hocadan daha mı iyi biliyorsun, saras’ın vardır bildiği, saras istemedi gibi bahanelerle insanları sindirecekler ve yapanın yanına yaptığı kâr kalacak.

idarecilerin üzerinde başarılı olma baskısı yok, korktukları kimse yok, çekindikleri hiçbir şey yok. kafalarına göre at koşturabiliyorlar haliyle.

demiyorlar ki taraftar bizi tefe koyar. demiyorlar ki anamıza avradımıza söverler. demiyorlar ki hesap sorarlar.

böyle olunca hiç utanmadan sezona pivotsuz girebiliyorlar. hiç utanmadan birch ve boban getirebiliyorlar. hiç utanmadan çöpün tekini basketbolcu diye bize kakalamaya çalışabiliyorlar.

idarecileri sorgulamadan önce taraftar kendini sorgulasın.

utanmıyorlar, hiçbir şeyden korkmuyor, baskı hissetmiyorlar, 7 sülalelerine sövülür endişesi duymuyorlar diyorum ya.

her şeyin sebebi bu rahatlıkları işte.

bakın skylar mays çok iyi çıkabilir, müthiş katkı da verebilir. çok kötü de çıkabilir. bilmiyoruz, tamamen piyango.

sen fenerbahçe hocası olarak, fenerbahçe idarecisi olarak mays kumarını oynayamazsın kardeşim.

ben bu adamın potansiyeline inanıyorum, katkı vereceğine inanıyorum diye deneme yapamazsın fenerbahçe’de.

normal şartlarda hoca olarak, idareci olarak böyle bir deneme yapmayı aklının ucundan dahi geçiremiyor olman lazım. hesap sorarlar korkusu taşıman lazım. anamıza avradımıza sövdürürüz utancı hissetmen lazım.

ama yok. çünkü ne tepki gösteren var, ne hesap soran var, ne ses çıkaran var.

utanmadan, sıkılmadan kumar oynayabiliyorlar işte onlar da…
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 23:42:22 Gönderen: pikenrol »

Çevrimiçi agha

• Üye
« Yanıtla #786 : 03 Aralık 2024, 23:49:27 »
Nitelik ve nicelik arasında gidip geliyoruz. Takımda 2 oyun kurucu ve pivot var, ama sıfır katkı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #787 : 03 Aralık 2024, 23:52:53 »
Papa, calathes, motley gönderip zagars, birch ve bobani takima alan adam azılı bir fenerbahce düşmanı yada proje adamıdır. Bunun açıklaması yok. Bunları iyi giderken de söylüyorduk. İki galibiyetle taşaklarını sevmiyorduk sarasin. Bizim gercegimiz bu. Hadi takımdaki eksik ve defoları geçtim. Bariz bir şekilde bir ego savaşı ve huzursuzluk var. Bunda bile dengeyi kuramıyor herif. Barcadan neden kovuldu diye kac defa sordum. Bu zihniyetteki takıntılı adamlarin eurolaguede başarılı olma şansı yok. Çıtası ancak kaunas, Bayern falan olur. Yok yakınken kovulmazsa bu sezon çöpe gider. İki gün sonra bir dayak da realden yicez. Onların da morale ihtiyacı var.

Lyon'a da kaybettiler bu akşam ki, eyvahlar olsun...

Çevrimdışı mrsmile

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #788 : 04 Aralık 2024, 00:10:23 »
Gecen hafta istatistiklerde ne kadar vasat oldugumuzu soyleyip tepetaklak gidebiliriz demistim ama bu kadar hizli bir dusus ongormemistim.

Bundan sonra Madrid (D), Monaco, Barcelona (D), Paris (D), Partizan (D), Efes fiksturunu dusunursek 8-9 bandina inis olacak gibi duruyor.
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2024, 00:10:58 Gönderen: mrsmile »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #789 : 04 Aralık 2024, 00:15:24 »
Kendrick Nunn'un bu akşam Damir Javor'a attığı bakış, euroleague'in son 10-12 yılının özeti adeta...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #790 : 04 Aralık 2024, 00:29:52 »
Artık sadece kendimi psikolojik bağlamda kötü hissettiğim için değil bedenimin de kötü reaksiyon vermesi hasebiyle bu akşamki gibi buram buram ego ve laubalilik kokan maçların geri kalan kısmını izlemiyorum. İkinci yarıda  Pana - Barcelona maçını açtım. Kendrick Nunn giden maçı aldı. Bizde olsa diycem ama adım gibi eminim kesin problem yaşar başımızdaki ile. Gram sevmiyorum ama Gergin denilen mahluk oyuncu idare etmeyi iyi beceriyor...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #791 : 04 Aralık 2024, 00:30:35 »
Gecen hafta istatistiklerde ne kadar vasat oldugumuzu soyleyip tepetaklak gidebiliriz demistim ama bu kadar hizli bir dusus ongormemistim.

Bundan sonra Madrid (D), Monaco, Barcelona (D), Paris (D), Partizan (D), Efes fiksturunu dusunursek 8-9 bandina inis olacak gibi duruyor.
Sonraki fikstür böyleyse muhtemelen 5te 5 maglubiyet alırız.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #792 : 04 Aralık 2024, 00:38:18 »
Oysa yapacağımız hamle o kadar basitti ki. 1 numaraya Lorenzo Brown'u çekip 5 numarada da Motley'yi tuttuktan sonra Ömer'i alacaktık, tamamdı her şey. Mays kumarı olmayacaktı, Boban ve Birch yer işgal etmemiş olacaktı.

Çok mu zordu şunu düşünüp yapmak. Şu kadro mühendisliğiyle sene başından beri bağırıyoruz millet form tuttuğunda patlayacağız diye. Rakiplerin form tutmasına gerek kalmadan patladık.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #793 : 04 Aralık 2024, 00:40:26 »
Kendrick Nunn'un bu akşam Damir Javor'a attığı bakış, euroleague'in son 10-12 yılının özeti adeta...

Nunn ile Lonny Walker'ı izlemek çok keyifli. Çok fazlalar buralara.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #794 : 04 Aralık 2024, 00:59:53 »
Nunn ile Lonny Walker'ı izlemek çok keyifli. Çok fazlalar buralara.

Tabirimi mazur gör, çıkardı koydu masaya bu akşam. Giden maçı aldı. Bayılıyorum egosunu verime dönüştürebilen oyuncuya. Gözleri ego bende diye bağırıyor ama takıma zarar vermiyor. Yanında da Sloukas, tadından yenmiyor...