Gönderen Konu: 2025 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe(II)  (Okunma sayısı 123952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Olympiacos Piraeus - Fenerbahçe Beko | Euroleague 23. Hafta Maçı
« Yanıtla #1245 : 25 Ocak 2025, 13:20:55 »
Baldwin bu takıma zarar getirir. Çok şeyi bozar. Ben söyleyeyim.

saras adam olsun, baldwin’e uygun bir görev tanımı yaratıp, adapte etsin takıma onu da.

baldwin gibi takımı 2 seviye yukarı çekecek oyuncuya rol yaratamıyorsan hoca falan değilsin.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1246 : 25 Ocak 2025, 13:25:38 »
Takım şaşırtmaya devam ediyor. Hayır yani yenebiliriz ama maçın başından sonuna kadar oyunun içinde olmak ve zaman ilerledikçe panik olup oyunun hakimiyetini kaybetmek yerine bilakis oyunda kalıp rakibi çaresi bırakmak nedir? Hele bir de rakip Olimpiakos ise. Valla söylenecek tek söz var; Helal olsun. Saras başta olmak üzere oynayan, oynamayan herkesin emeğine, yüreğine sağlık.

kesinlikle katılıyorum hatta ben ara ara stres olmayayım diye maçı kapatım dedim bizimkiler şimdi saçmalamaya başlarlar, ama her defasında çok ciddi mesaj verdiler helal olsun, bu takım uyum rezalet yönetimine rağmen uyum sağladıysa aslan payı Saras'a aittir hepimizin burun kıvırdığı Sertaç Zagars Guduric Hall gibi oyuncularla bu kimyayı sağlayan o ve ekibi ben bu sene Ertuğrul Erdoğan'ın da ekipte olmasını çok değerli buluyorum, ha tabi şu anki form durumu düşüşe geçecek gerekli yerde tempo yaptık ve ilerisi için güzel sinyaller aldık deplasmandaki Zalgiris Kızılyıldız ve bu maç takımın tavanı için güzel referasn oldu, inaşşah tekrar yükselişe geçeceğimiz zaman f4 zamanı olur ve sakatlıksız bir şekilde oraya ulaşırız.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1247 : 25 Ocak 2025, 13:28:23 »
saras adam olsun, baldwin’e uygun bir görev tanımı yaratıp, adapte etsin takıma onu da.

baldwin gibi takımı 2 seviye yukarı çekecek oyuncuya rol yaratamıyorsan hoca falan değilsin.

valla bu baldwine has bir olay değil dorsey ile de aynı sıkıntıyı yaşadık yıllarca bir tek decolo bu rolu tam hakkıyla verdi, düzen dışı skoreri düzen içine almak ve katkı sağlamasını sağlamak zor iş, mccollum çok tecrübeli baldwin de belki 2-3 sene sonra buna adapte olacak ama şu aşamada bu balansı ayarlamak dediğin gibi Saras'ın işi, katkı alamadığında kenara çekmeli

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1248 : 25 Ocak 2025, 14:31:13 »

Saras'a adam olsun mu dedin sen? Ne dediğinin farkında mısın? Bir de hoca falan değilsin demissin? Kafanı bir yere mi vurdun?

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1249 : 25 Ocak 2025, 14:52:21 »
Baldwin bu takıma zarar getirir. Çok şeyi bozar. Ben söyleyeyim.

Düzgün bir görev tanımı lazım. Mesela dün 4. Çeyrekte oyun sıkıştığında ve bizi dışarı ittiklerinde Baldwin işe yarayabilirdi. F8 ve F4’te ihtiyacımız var. Ama yardımcı rol olması lazım - en azından bu sene için

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1250 : 25 Ocak 2025, 14:57:59 »
Saras'a adam olsun mu dedin sen? Ne dediğinin farkında mısın? Bir de hoca falan değilsin demissin? Kafanı bir yere mi vurdun?

saras yerine istediğin ismi yazabilirsin orada.
baldwin’in rolü ana skorer olur da, saras nasıl adapte edecek göreceğiz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1251 : 25 Ocak 2025, 15:12:19 »
Kimsenin hoşlanmadığı Sertaç sene başından beri istikrarlı oynuyor, bitik denilen Birch katkı veriyor, Melli de 5'te bu ikisini tamamlıyor. Tek bir sakatlık bu düzeni tamamiyle yıkar am sakatlık olmazsa da idare ettiğini anladık. Zor bir ikilem.
Bizi şaşırtan çok adam var hakikaten. Mccollum'un gelisi de takima baya bir enerji katmış. Ne zaman girse oyuna müspet katki veriyor. Şimdi tipik fenerbahce sanssizligi mi, loserligi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama aynı yil hem sloukas hem de clyburn'den iki inanilmaz son sn basketi yenis takimiz biz. İyi dediğimiz, ovdugumuz adamlar fazla yaşamıyor. Nazar değmesin  diyelim.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1252 : 25 Ocak 2025, 16:36:10 »
Takım bugün set temposu çok yüksek hücum etti, o statiklik yoktu.. Hücumda o yüzden aktık, yoksa ekstra şut olayı yok. Özellikle Hayesin 30 atmadıgı bir maçta kazanmak daha önemli.

Bununla birlikte Guduric her sezon böyle dönemler oynuyor. Bakıyorsun Euroleague in en iyi oyuncusuymuş gibi birkaç maç üst üste çok iyi oynuyor. Oynaması gereken en önemli yerler Play off ve final fourda kayıp. O yüzden Guduricin iyi oyunu bana gelecek açısından hiç ümit vaadetmiyor. Birkaç maç sonra sövdürecektir. Houston Rocketsdaki Jalen Green ile yarışır istikrarı var.

Guduric iyi bir yan parça. Efes'in Simon'a biçmiş olduğu rolü biz yıllardır Guduric'e biçemedik. Bütün sorumluluğu ona yıkarsan, bir numara beklentisine girersen olacakları yazmışsın zaten. Defoları belli zaten. Rakipler defolarını öne çıkaracak önlemleri alır, doğru dürüst alternatifi de olmadığı için dımdızlak kalırsın sezonun en kritik maçında. Yıllardır bu kısır döngünün içerisindeyiz. Aidiyetini ve iyi niyetini takdir eden birisi olarak yazıyorum, önümüzdeki yıllarda da bir oyun kurucu alınmayıp direksiyon ona verilecekse gönderilmesinden yanayım. Bu tür beklentilere girilmezse Guduric çok değerli parça. Yokluğunu çok hissederiz, tıpkı şutu olmayan Calathes ve sırık Papa gibi...

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #1253 : 25 Ocak 2025, 16:43:41 »
yalnız maçın 3. hakemi partizan maçında da şov yapan 3. hakemdi. gözümüzün önünde yeni bir javor bir pukl yetişiyor dikkatli olmak lazım.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1254 : 26 Ocak 2025, 13:51:34 »
Bizi şaşırtan çok adam var hakikaten. Mccollum'un gelisi de takima baya bir enerji katmış. Ne zaman girse oyuna müspet katki veriyor. Şimdi tipik fenerbahce sanssizligi mi, loserligi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama aynı yil hem sloukas hem de clyburn'den iki inanilmaz son sn basketi yenis takimiz biz. İyi dediğimiz, ovdugumuz adamlar fazla yaşamıyor. Nazar değmesin  diyelim.
Abi yapacak bişey yok, aklıma gelmesi gayet normal bu şartlarda. En kritik yerde sakatlık yaşamadığımız zaman neredeyse yok. Uzun üçlüsü sağlıklı kalsa bile savunma kısmı sorunlu olacak play-offda. Neyse artık, dua edeceğiz. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko 95-81 Virtus Bologna | Euroleague 24. Hafta Maçı
« Yanıtla #1255 : 27 Ocak 2025, 08:47:23 »
31 Ocak 2025 Cuma günü saat 20:30 da evimizdeyiz. Maçı SSport yayınlayacak.

Ciddiyeti elden bırakmadan, galibiyet için saldırmalıyız.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2025, 09:44:09 Gönderen: friend-chip »
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Virtus Bologna | Euroleague 24. Hafta Maçı
« Yanıtla #1256 : 27 Ocak 2025, 09:30:12 »
Milano maçının benzeri olmaz umarım.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1257 : 27 Ocak 2025, 11:51:11 »
Son zamanlarda gösterdiğimiz savunma direncini gösterirsek maça tutunamazlar, çok kırılgan bi takım. Ama tehlikeli şutörlerini ritme sokarsak boşa stres yaşarız
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1258 : 27 Ocak 2025, 14:24:48 »
23 maçta 7 galibiyetleri şaşırtmasın çünkü son 9 maçta 5 galibiyetleri var ve mağlubiyetleri de genelde yakın skorla aldılar. Deplasmanda bizim zar zor yendiğimiz maçtan sonra kimseye kolay lokma olmadılar.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #1259 : 27 Ocak 2025, 15:43:02 »
büyük galibiyetlerden sonra gelen maçlar hep tehlikelidir. ancak bu toleransı büyükçekmece maçında kullandık diye düşünüyorum. tek ölçü konsantrasyon. eğer yeteri kadar konsantre olursak rahat kazanırız. aksini düşünemiyorum..