"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baldwin bu takıma zarar getirir. Çok şeyi bozar. Ben söyleyeyim.
Takım şaşırtmaya devam ediyor. Hayır yani yenebiliriz ama maçın başından sonuna kadar oyunun içinde olmak ve zaman ilerledikçe panik olup oyunun hakimiyetini kaybetmek yerine bilakis oyunda kalıp rakibi çaresi bırakmak nedir? Hele bir de rakip Olimpiakos ise. Valla söylenecek tek söz var; Helal olsun. Saras başta olmak üzere oynayan, oynamayan herkesin emeğine, yüreğine sağlık.
saras adam olsun, baldwin’e uygun bir görev tanımı yaratıp, adapte etsin takıma onu da.baldwin gibi takımı 2 seviye yukarı çekecek oyuncuya rol yaratamıyorsan hoca falan değilsin.
Saras'a adam olsun mu dedin sen? Ne dediğinin farkında mısın? Bir de hoca falan değilsin demissin? Kafanı bir yere mi vurdun?
Kimsenin hoşlanmadığı Sertaç sene başından beri istikrarlı oynuyor, bitik denilen Birch katkı veriyor, Melli de 5'te bu ikisini tamamlıyor. Tek bir sakatlık bu düzeni tamamiyle yıkar am sakatlık olmazsa da idare ettiğini anladık. Zor bir ikilem.
Takım bugün set temposu çok yüksek hücum etti, o statiklik yoktu.. Hücumda o yüzden aktık, yoksa ekstra şut olayı yok. Özellikle Hayesin 30 atmadıgı bir maçta kazanmak daha önemli.Bununla birlikte Guduric her sezon böyle dönemler oynuyor. Bakıyorsun Euroleague in en iyi oyuncusuymuş gibi birkaç maç üst üste çok iyi oynuyor. Oynaması gereken en önemli yerler Play off ve final fourda kayıp. O yüzden Guduricin iyi oyunu bana gelecek açısından hiç ümit vaadetmiyor. Birkaç maç sonra sövdürecektir. Houston Rocketsdaki Jalen Green ile yarışır istikrarı var.
Bizi şaşırtan çok adam var hakikaten. Mccollum'un gelisi de takima baya bir enerji katmış. Ne zaman girse oyuna müspet katki veriyor. Şimdi tipik fenerbahce sanssizligi mi, loserligi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama aynı yil hem sloukas hem de clyburn'den iki inanilmaz son sn basketi yenis takimiz biz. İyi dediğimiz, ovdugumuz adamlar fazla yaşamıyor. Nazar değmesin diyelim.