Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 81722 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Burak Benli

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1995 : 02 Mayıs 2025, 13:35:03 »
Burdayım şimdi gördüm, ''şampiyon da olsak Saras defedilmeli'' demiştim zâten:) fikrim aynı. Yaptığımız sâdece üçlük sokmak, başka hiçbir şey değil. F4'te o şutlar girmezse şampiyonluk kaçacak farkında değilsiniz.

Errick bir kumardı, zar attık tuttu. Bu zar tutmasaydı böyle ağzını yaydıra yaydıra, şempanzeden hâllice beyninle dalga geçmeye çalışacak mıydın?

Söylediklerimin arkasındayım. bu takımın temelini atan İtoudis, kaymağını yiyen Saras. Umarım bizi şampiyon yapar ve peşinden de defedilir.

Öyle büyük büyük laflar edilince de kaçınılmaz son her zaman hakaret etmek oluyor zaten. Farklı bir şey beklemiyordum şaşırmadım. Aynen kral kendine yeni başarısızlık beklentileri yaratmaya devam et, F4 da şu saçma sapan oyunumuzla rezil olalım da Saras’ı siktir edelim gitsin dimi. Allah akıl fikir bir de şifa versin. Yanına yörene de bol bol sabır versin

Çevrimiçi Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #1996 : 02 Mayıs 2025, 14:17:45 »
Takım sporlarında “kumar” gibi oyun oynayan hiçbir takım mevcut oyununu uzun süre istikrarlı bir biçimde oynayamaz, rakibini kabul ettiremez ve başarı elde edemez. “Ya sadece asist üzerinden üçlük attırıyor kardeşim bunlar girmediğinde görürüm demek” hem kocaman bir basketbol cehaletidir hem de sadece kendi basketbol görüşünün en iyisi olduğunu zannedip başarısızlık üzerine yersiz ego sonucu “ben demiştim” diyebilme kibri üzerine tatmin sağlama duygusudur.

Sezonluk maratonlarda her zaman iniş çıkışlar olur. Oyuncu performanslarına göre, sakatlıklara göre şekillenen ve değişebilen, rol dağılımları olur. Bir takım kimyası yaratabilmek de öyle kolay iş değildir. Farklı farklı egoları yönetip bir hedef doğrultusunda aynı inançla sahada yer almasını sağlamak antrenör ekibinin işidir. Tabi bizim gibi her boku çok bilmişlerin ülkesinde 3-5 maçla büyük büyük laflar da edilir nice hocalar da anında “siktir edilir”.

Senin takımın normal sezonun ikinci yarısını oyun olarak domine etmiş, farklı rakiplere karşı da bunu ispat etmiş, yetmemiş belki de sezonun en flash, birçok takıma zorluk çıkartmış ve tahmin edilmesi zor bir rakibe karşı da serinin genelini kontrol edip sürklase ettiyse oturup bir özeleştiri yapacaksın. Bunu yapamayıp hala F4 üzerinden dahi olumsuz beklentiler kurmaya çalışıyorsan ilk paragrafta da yazdığım üzere yersiz egodan gözü kör olmuş bireyden öteye gidemezsin. O kadar gözünüz kör olmuş şampiyon olsa dahi hocayı göndermeyi maharet zanneden bir şuursuzluk vuku bulabiliyor egodan dolmuş taşmış zihninde.

Gelelim işin saha içi kısmına değişen ve gelişen basketbolla beraber set dediğin şey temelde 3-4 plandan oluşur ve sonrasındaki saha içi aksiyonlara göre seti neticelendirirsin. Tepe PnR ile başlayabilirsin, bunu forvet üzerinden dirsekten yapabilirsin ya da yüksek tempo handofflar ile seti şekillendirirsin vs. Rakibinin oyuncu portföyüne göre de bu setler bir ağacın dalları gibi evrilir alçak posttan yaratırsın, iso oynatırsın ya da kısa devrilmeler pozisyon bulmaya çalışırsın. Elindeki oyuncu portföyü şuta yetenekli bir takımsa dış şut üzerine de ciddi kafa yorman kadar doğal bir şey yoktur. Eğer ki doğru pozisyonları hazırlıyorsan bu şutların “zorlama” değilse bu bir plandır. Bu takımın sadece bununla yaşadığını iddia etmek ise bir o kadar gülünç ve cahilce bir yorumdur ne yazık ki.. Errick kumarmış başarı varsa kendisine yazarmış! Oldu paşam o oyuncuyu takıma ve sisteme entegre eden de kilimcinin kör oğlu zaten, Saras da bostan korkuluğu görevi yapıyordu o takımda…

Son olarak bu forumda aktif bir yazar değilim genelde okuyorum ve ne yazık ki senin gibi basketbolu çok iyi bildiğini zanneden yanıldığında dahi bunu kabul edemeyen birilerini gördüğüm zaman da yazıyorum. Hakettiğiniz muamele tam olarak bu. Kendinizi her şeyden büyük görüyorsunuz, kibrinizden önünüzü göremiyorsunuz ve her şeyi çok basit zannedip insanların emeklerini yok saymaya bayılıyorsunuz. Bu cehaletin ve yersiz kibrin yok olabilme ihtimaline zerre inancım olsa oturur sabaha kadar basketbol tartışırım da buna değecek bir tarzın yok.

Merak ediyorsan eğer başka bir forumda da uzun yıllardır yöneticilik yapıyorum aynı şekilde orada ise oldukça aktifim …Buraya sadece arada okumak için giriyorum. Sen ve senin gibi profiller hiç değişmiyor tek yapabildiğiniz şey “hakaret etmek”

Şimdi kaldığın yerden büyük büyük sözlerle basketbol yorumlamaya ve olumsuz beklentilere sahip olmaya devam edebilirsin. Selametle

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1997 : 02 Mayıs 2025, 14:18:30 »
Öyle büyük büyük laflar edilince de kaçınılmaz son her zaman hakaret etmek oluyor zaten. Farklı bir şey beklemiyordum şaşırmadım. Aynen kral kendine yeni başarısızlık beklentileri yaratmaya devam et, F4 da şu saçma sapan oyunumuzla rezil olalım da Saras’ı siktir edelim gitsin dimi. Allah akıl fikir bir de şifa versin. Yanına yörene de bol bol sabır versin

Canım kardeşim, güzel kardeşim, sen beni başkalarıyla karıştırıyorsun sanırım. Görüp görebileceğin en ârıza Fenerbahçelilerden birisiyim ben. Yâni ''inşallah kaybederiz de haklı çıkarım'' diyen tayfadan asla değilim, Fenerbahçe tavla maçı yapsa ve yenilse sinirden deliren birisiyim.

Tanımadığın insanlarla ilgili yorum yapıyorsan akıl sağlığı ihtiyacı bana değil, sana gereklidir. Şifânı başka yerde ara.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1998 : 02 Mayıs 2025, 19:56:34 »
Sezon içerisinde zaman zaman Saras'a sallamış, hatta Fenerbahçe'nin ilk 8'e gireceğine inanmayan bir olarak yazıyorum; adamı "yılın koçu" seçtiler. Üzerine çok fazla bir şey demeye gerek yok. Bırakın gömen gömsün yine. Önümüzde F4 var, adrenalinin tadını çıkaralım...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1999 : 02 Mayıs 2025, 21:01:11 »
1-birkaç kez değil, ilk.

2-maymun demedim, doğru okuyalım ne yazdığımı.

3-tehdit etme, devam ederse yap.
Anlaştık.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #2000 : 02 Mayıs 2025, 22:30:32 »
efes tribününün “ergin ataman mola alsana” diye bağırması hayatımda gördüğüm en abes 3 olaydan biri. :)))))))

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2001 : 02 Mayıs 2025, 22:35:54 »
valla kesin fenerliler bağırdı falan diyecektir de gürültüye bakarsak pek de öyle değildi sanki :D

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2002 : 02 Mayıs 2025, 22:36:10 »
efes tribününün “ergin ataman mola alsana” diye bağırması hayatımda gördüğüm en abes 3 olaydan biri. :)))))))

İçimin yağları eridi. Terk etti salonu Gergin maç bitmeden. Troll işi de olabilir, öyleyse çok daha hoş olur...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #2003 : 02 Mayıs 2025, 22:37:12 »
Allahım bu günleride gördük,efes seyircisinin ne kadar salak olduğunu,atamanın ne kadar antipatik olduğunu.Adam bunlara 2 euroleague kupası getirdi,herife küfür etseler daha az acıtırdı.Atamanda giderken küfretti gibi

Çevrimiçi Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #2004 : 02 Mayıs 2025, 22:41:43 »
Gergin neyse yıllar yılı Efes seyircisi ve kültürü onun karakterini aynı oranda aldı. İnsanlar Efes’in yaptıklarını da taraftarlarının yıllar boyu ne oldum delisi söylemlerini de çok çabuk unutuyor bazen Gergin nefretiyle.  İki taraf da dibine kadar kaypak

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2005 : 02 Mayıs 2025, 23:40:08 »
Play-off takimlari can cekiserek takip etmeye devam ederken bizim bu rahatlik şaka mi 😅

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2006 : Bugün, 01:20:25 »
F4’de hakem katliamı yaşamamak için yönetim,şube gerekli çalışmaları yapmalı difallah,belosevic, Javor artık herkesin diline düşmüş durumda.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2007 : Bugün, 03:45:21 »
Kıta dışı hakem istiyoruzun tam zamanidir. Nba hakemleri yönetsin final four maçlarını 😅

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2008 : Bugün, 12:17:23 »
Sanırım bizimkiler trollemiş, sürü de kendini kaptırmış sonra. Çok da güzel olmuş:

https://www.youtube.com/watch?v=9ZIO6weBrgU

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2009 : Bugün, 12:43:25 »
Bu ergin o.ç ne zaman acaba milli takimdan uzaklastirilacak.Ben bu kadar yavsak,saygisiz bir adam görmedim.Bu adam her yerde herkese küfürler yagdiriyor.Böyle saygisiz bir herifin ülke sporunda asla yer almamasi gerekiyor.Sokmuşum onun başarılı antrenorlugune.

Ayrica bir parantezde sloukas a açmak istiyorum ne karaktersiz bir adammışsın sen acayip bir omer faruk takintisi var adamda.Her mac kenara bunu cikartin hareketi yapiyor.Bunu da sözde buyuk koc ergin ataman istisnasiz bunu uyguluyor.Acayip bir rezillik.Götu yermiydi acaba obradovic varken bunlari yapmak acaba.
« Son Düzenleme: Bugün, 12:45:27 Gönderen: Ero1907 »