Yazdığım argümanlara karşı yaptığın tek şeyin dalga geçmek olduğunu düşünüyorum. Ben Beşiktaş'a yenilmemizin tek nedeninin edilen küfür olduğuna dair bir şey yazdım mı? Adamları yok yere motive ettiğimizin altını çizdim. Cidden bunu mu anlıyorsun yazdığımdan çizdiğimden? Her zaman olduğu gibi tek bir sebebe indirgedin. Ve arkasına da yüksek lisans tezini yapıştırdın.
Neyine cevap vereyim abi? Fenerbahçe'nin yıllardır bir toplumsal muhalefet merkezi haline getirilmeye çalışıldığını görmüyor musunuz, göremiyor musunuz merak ediyorum? Ali Koç'un yaptıklarının aynılarını Aziz Yıldırım da yaptı 2013'ten sonra, Fenerbahçe'nin rezil olmadan geçirdiği tek bir gün bile o yok tarihten beri. Yok banka kuracaktım devlet kurdurmadı. Batık AŞ'ye kim banka kurma izni verir? Ali Koç da durdu durdu, durup dururken Fener stadına ATATÜRK ismi verilmesi muhabbeti çıktı. Niye? Hep bu komik algı çalışmasına hizmet ediyor hepsi de ondan. Yönetmelikte malum, bir şehirdeki en büyük stadın ismi Atatürk olabilir. Bu da bunu biliyor da gidiyor yine şansını deniyor, olmazsa çıkıp devlet müsaade etmedi, yıkılmayan son kale Fenerbahçe, yapı var diyecek. İzni alamadı, stadın çatısına Atatürk yazdırıyor. Neden abi? Nereden çıktı şimdi? Herifin her işi sinsilik. Her işi algı. Her işi onu bunu bir sene, iki sene daha idare edebilir miyim kafası.
Acun'lu, Başakşehir-Göksel Gümüşdağ-Erdoğan üçgeninin en önemli ismi olan Ahmet Ketenci'li, eski bağlantıları bilinen Hamdi Akın'lı, Sina Afra'lı yönetimler, anonim şirket yönetim kurulları yapıyorsun, sonra da hükümet bana düşman, ben şampiyon olamıyorum, yapı, FETÖ filan demeye getiriyorsun. Yönetime daha kim girecek, Bilal Erdoğan filan mı? Aziz Yıldırım da aynı haltları bire bir yedi, yıkılmayan son kale cart curt, geçen seçimde çıktı ne dedi? Devlet ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirmeyi bırakın, Erdoğan Fenerbahçeli, Nihat Özdemir filan kıymetli insanlar dedi. Aydınlar'la hükümetin adamı diye uğraşıp sponsorluk anlaşması yaptı her ikisi de sonra. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Sen bunları izah edebiliyor musun?
Fenerbahçe'nin hakkı yeniyor. Herkesten de fazla yeniyor. Bu hep böyleydi, bunla ilgili bir sıkıntım yok. Fakat bugün sürekli bunun söylenmesi, kurumsal olarak devletin, hükümetin ya da artık ne haltsa birilerinin Feneri yok etmeye çalıştığının dillendirilmesi ve bunun üzerinden toplumsal muhalefet yapılması, Feneri muhalefetspor yapmaya yönelik bir çabadır ve o zaman hiçbir başarı kazanamazsın. Kazanamıyorsun da.
Ali Koç da bunun farkında ve süresini uzatmak için sürekli aynı teraneleri yapıyor. Sen saha içinde güçlü olmazsan, saha dışında güçlü olmaya çalışmak rezalettir. FENERBAHÇE, HER ŞEYDEN ÖNCE SAHA İÇİ ARIZALARI VE YÖNETİM YÜZÜNDEN ŞAMPİYON OLAMIYOR. Yapı, sarı kart şikesi yüzünden filan değil. Böyle bir şey varsa bile şu anda tali bir sebeptir.
Fenerbahçe, yapı yüzünden şampiyon olamıyor demek, çok net söyleyeyim, hainliktir. Fenerbahçe'ye ihanettir. Fenerbahçe, bu kamuflaj söylemleri altında yok ediliyor. Şayet devlet Fenerbahçe'ye kumpas kuruyorsa öyle devletin içine sıçayım ben. Ama öyleyse de bunu söyleyip yönetime devletin adamlarını almayacaksın. Alıyorsan da böyle boş boş konuşmayacaksın.
Senin için söylemiyorum, Ali Koç ve şürekası için söylüyorum.