türkiyede böyle şovmenler kazanmıyo mu? maalesef öyle. mourinhodan niye adam gibi futbol bekleniyor ki ayrıca. eleştirilmesi gereken konu atıp skoru tutma peşinde olan bi adamın takımının öne geçtikten sonra güven vermemesi ve şu ana kadar önemli maçlarda puan kaybetmesi.
burda benim söylediğim mevzu sen başka bir yabancı olsa daha iyi futbol oynatsa da benzer şeyler yazacak o hocanın her yaptığını irrite edici bulmayacak mıydın? yerli hoca olmalı demek mantıksız bir tez değil bu konuda haklısın. ama her şeye saldırmak da saçma oluyor.
son olarak saçma sapan bir takımdan 6 yiyince ismailin de hakkı olmaz hiçbir şeye. ismailin elinde bir sürü fırsat vardı, çoğunu da kullanamadı. 99 puan 99 gol yok sayılacak veya tekrarı olacak bir şey değil evet ama ismail kartal kaybeden bi adam. bu kafayla giderse kazanması da zor.
Hayır, bulmazdım. Jesus'u da uzun müddet bulmadım, oynattığı futbolu da beğeniyordum. Onun da üçlü takıntısına, büyük maçlarda sürekli yenilmesine filan laf söyledim ama takımda kalsa, itiraz etmezdim. Ama o da 50 milyon para harcatıp abuk subuk bir takım kurdu mesela. Yabancı hocalar böyle işte. Fakat tatminkar bir futbol oynatıyordu, o takıntılarını bırakıp doğru transferler ile kalmasına itiraz etmezdim. En azından geçen sene Avrupa'da final oynardık öyle olsaydı.
Mourinho'nun da şu vakte kadar bir "kazanan"lığını göremedik. İsmail Kartal mı kaybeden bir adam, Fenerbahçe mi sürekli kaybeden bir takım haline getirildi, bunu konuşmak lazım. Aykut, Cocu, Koeman, Erol, Vitor, Jesus, İsmail Kartal, Ersun Yanal, Mourinho... Bunlar gelip gelip Fenerde kaybediyorsa hatayı başka yerde aramak lazım.