Gönderen Konu: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 9319 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #135 : 31 Ocak 2025, 02:03:51 »
Yalnız eşleşmede de şans yüzümüze gülmüş oldu. Kazansaydık kesinlikle bundan daha zor eşleşme olacaktı. Şuan Bodo veya Anderlecht ile eşleşiyoruz. Kesinlikle ikisi de o sırayı kura şansıyla aldı.

Bu takım karşısına Kasımpaşa çıksa eler mi bilemem, bırakın Bodo'yu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #136 : 31 Ocak 2025, 09:13:00 »
Braga - Lazio maçında yaşananlar:

• 90+3'te Braga skoru 2-0'a getirdi ve Fenerbahçe'yi averaj farkıyla play-off potasından düşürdü.
• 90+4'te gol iptal oldu ve Fenerbahçe play-off potasında kaldı.

Eğer gol iptal olmasaydı, Fenerbahçe Avrupa Ligi'nden elenecekti.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #137 : 31 Ocak 2025, 09:16:03 »
Alıntı
Bugün turu atladık ve bizim için en önemlisi buydu ama turu atlamasaydık bile ben oyuncularımla gurur duyardım. Taraftarlarımızın da gurur duyması gerekiyor, çünkü çok zor şartlarda buraya geldik

Tam kadro olunca, eksiğin filan olmayınca sanki top oynatıyorsun. Yabancı antrenör yüzsüzlüğü, arsızlığı inanılmaz bir şey.

Köy takımıyla berabere kalabildi diye gurur duyacakmışız. Kalamasa da gurur duymamız gerekiyormuş. Utanmıyor da.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 09:16:43 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #138 : 31 Ocak 2025, 09:26:29 »
Tam kadro olunca, eksiğin filan olmayınca sanki top oynatıyorsun. Yabancı antrenör yüzsüzlüğü, arsızlığı inanılmaz bir şey.

Köy takımıyla berabere kalabildi diye gurur duyacakmışız. Kalamasa da gurur duymamız gerekiyormuş. Utanmıyor da.
kral şu saldırganlığın suyunu çıkarmadın mı iyice ya. tutturdun türk türk diye. yok işte fenerli hoca yeter. bu gitse başka yabancı gelecek. fenerli olan tek hocan irana gidip rekorlar kırdım yarı finalde elendim ardayı ferdiyi ben çıkardım diye anlatıyor işte. görev yapabilecek tek türk adam irana kendi reklamını yapıyor düşün.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #139 : 31 Ocak 2025, 09:45:15 »
kral şu saldırganlığın suyunu çıkarmadın mı iyice ya. tutturdun türk türk diye. yok işte fenerli hoca yeter. bu gitse başka yabancı gelecek. fenerli olan tek hocan irana gidip rekorlar kırdım yarı finalde elendim ardayı ferdiyi ben çıkardım diye anlatıyor işte. görev yapabilecek tek türk adam irana kendi reklamını yapıyor düşün.

E ne yapalım, bu adamın abuk subuk hareketlerine bir şey demeyelim mi... İrrite oluyorum bu yabancı hocaların şu tarz açıklamalarından. Yerli hoca getirmek isteyene bol: Emre bile bu adamdan daha başarılı olur ve daha pozitif futbol oynatır, bir de camiaya liderlik edip kenetler kritik anlarda, öyle içeride dışarıda GS'lerden üçer tane de yemez.

İsmail Hocanın söylediklerinde de bir hata göremedim. Bir tık abartmış olabilir... Haksızlığa uğrayan insanlar böyle konuşur, normal.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #140 : 31 Ocak 2025, 10:04:27 »
E ne yapalım, bu adamın abuk subuk hareketlerine bir şey demeyelim mi... İrrite oluyorum bu yabancı hocaların şu tarz açıklamalarından. Yerli hoca getirmek isteyene bol: Emre bile bu adamdan daha başarılı olur ve daha pozitif futbol oynatır, bir de camiaya liderlik edip kenetler kritik anlarda, öyle içeride dışarıda GS'lerden üçer tane de yemez.

İsmail Hocanın söylediklerinde de bir hata göremedim. Bir tık abartmış olabilir... Haksızlığa uğrayan insanlar böyle konuşur, normal.
hiçbir şey deme diyen yok. ama salla salla salla salla bi yere kadar yani. eksik kadro muhabbetini diyorsun mesela, dünkü takımın çok daha kötüsünden 6 yedik aynı masalları anlattı ismail de.

emre gelmek istiyorsa ankaragücünü düşürmeyecekti. küme düşen adamı da tutup takımın başına getirecek değiliz ya.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #141 : 31 Ocak 2025, 10:20:14 »
Bugün yediğimiz 2. gol büyük şanssızlık.
Son dakikada İrfan Can’ ın ortasında kale ağzında rakibe çarpan topun gol olmaması 2. büyük şanssızlık.
Braga’ nın maçın son atağında gol atması 3. büyük şanssızlık olacak iken gol ofsayttan döndü ve nihayet şans döndü.
24. olup bu kurada ayrı bir şans.
Her şey klasik Fenerbahçe cenabetliği ile giderken dönen bu şans tamamen Mourinho kaynaklı bir şans,  adamın yıldızı yüksek. ;D

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #142 : 31 Ocak 2025, 10:30:41 »
hiçbir şey deme diyen yok. ama salla salla salla salla bi yere kadar yani. eksik kadro muhabbetini diyorsun mesela, dünkü takımın çok daha kötüsünden 6 yedik aynı masalları anlattı ismail de.

emre gelmek istiyorsa ankaragücünü düşürmeyecekti. küme düşen adamı da tutup takımın başına getirecek değiliz ya.

Niye bir yere kadar? Takıma 40 maçtır bok gibi top oynatıp bir de sürekli sağa sola artistlik yapan şovmen hocamız ne zaman bu işleri bırakıp adam gibi top oynatır ve adam gibi sonuçlar almaya başlarsa ben de sallamayı bırakırım. Mourinho takımın anasını bellerken bi yere kadar diyen yok, biz yazınca bi yere kadar... Oldu.

İsmail Kartal o bahaneleri söyleyebilir, çünkü o eksikleri yokken takıma belli bir seviyede top oynatıyor ve ligde de hemen herkesi yeniyordu. Mourinho tam kadroyken Göztepe'ye bile üçlü çıkıp güç bela yeniyor, neredeyse eksi puana düşecek Adana Demir'i 70'inci dakikada Tadic hamlesiyle filan çözüyor.

Dolayısıyla Mourinho tam kadro iken de berbat bir top oynatıp sonuç alamadığı için bu bahaneleri söylemeye hakkı yok. İsmail hocanın vardı.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #143 : 31 Ocak 2025, 10:57:17 »
Niye bir yere kadar? Takıma 40 maçtır bok gibi top oynatıp bir de sürekli sağa sola artistlik yapan şovmen hocamız ne zaman bu işleri bırakıp adam gibi top oynatır ve adam gibi sonuçlar almaya başlarsa ben de sallamayı bırakırım. Mourinho takımın anasını bellerken bi yere kadar diyen yok, biz yazınca bi yere kadar... Oldu.

İsmail Kartal o bahaneleri söyleyebilir, çünkü o eksikleri yokken takıma belli bir seviyede top oynatıyor ve ligde de hemen herkesi yeniyordu. Mourinho tam kadroyken Göztepe'ye bile üçlü çıkıp güç bela yeniyor, neredeyse eksi puana düşecek Adana Demir'i 70'inci dakikada Tadic hamlesiyle filan çözüyor.

Dolayısıyla Mourinho tam kadro iken de berbat bir top oynatıp sonuç alamadığı için bu bahaneleri söylemeye hakkı yok. İsmail hocanın vardı.
türkiyede böyle şovmenler kazanmıyo mu? maalesef öyle. mourinhodan niye adam gibi futbol bekleniyor ki ayrıca. eleştirilmesi gereken konu atıp skoru tutma peşinde olan bi adamın takımının öne geçtikten sonra güven vermemesi ve şu ana kadar önemli maçlarda puan kaybetmesi.

burda benim söylediğim mevzu sen başka bir yabancı olsa daha iyi futbol oynatsa da benzer şeyler yazacak o hocanın her yaptığını irrite edici bulmayacak mıydın? yerli hoca olmalı demek mantıksız bir tez değil bu konuda haklısın. ama her şeye saldırmak da saçma oluyor.

son olarak saçma sapan bir takımdan 6 yiyince ismailin de hakkı olmaz hiçbir şeye. ismailin elinde bir sürü fırsat vardı, çoğunu da kullanamadı. 99 puan 99 gol yok sayılacak veya tekrarı olacak bir şey değil evet ama ismail kartal kaybeden bi adam. bu kafayla giderse kazanması da zor.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #144 : 31 Ocak 2025, 11:09:08 »
türkiyede böyle şovmenler kazanmıyo mu? maalesef öyle. mourinhodan niye adam gibi futbol bekleniyor ki ayrıca. eleştirilmesi gereken konu atıp skoru tutma peşinde olan bi adamın takımının öne geçtikten sonra güven vermemesi ve şu ana kadar önemli maçlarda puan kaybetmesi.

burda benim söylediğim mevzu sen başka bir yabancı olsa daha iyi futbol oynatsa da benzer şeyler yazacak o hocanın her yaptığını irrite edici bulmayacak mıydın? yerli hoca olmalı demek mantıksız bir tez değil bu konuda haklısın. ama her şeye saldırmak da saçma oluyor.

son olarak saçma sapan bir takımdan 6 yiyince ismailin de hakkı olmaz hiçbir şeye. ismailin elinde bir sürü fırsat vardı, çoğunu da kullanamadı. 99 puan 99 gol yok sayılacak veya tekrarı olacak bir şey değil evet ama ismail kartal kaybeden bi adam. bu kafayla giderse kazanması da zor.

Hayır, bulmazdım. Jesus'u da uzun müddet bulmadım, oynattığı futbolu da beğeniyordum. Onun da üçlü takıntısına, büyük maçlarda sürekli yenilmesine filan laf söyledim ama takımda kalsa, itiraz etmezdim. Ama o da 50 milyon para harcatıp abuk subuk bir takım kurdu mesela. Yabancı hocalar böyle işte. Fakat tatminkar bir futbol oynatıyordu, o takıntılarını bırakıp doğru transferler ile kalmasına itiraz etmezdim. En azından geçen sene Avrupa'da final oynardık öyle olsaydı.

Mourinho'nun da şu vakte kadar bir "kazanan"lığını göremedik. İsmail Kartal mı kaybeden bir adam, Fenerbahçe mi sürekli kaybeden bir takım haline getirildi, bunu konuşmak lazım. Aykut, Cocu, Koeman, Erol, Vitor, Jesus, İsmail Kartal, Ersun Yanal, Mourinho... Bunlar gelip gelip Fenerde kaybediyorsa hatayı başka yerde aramak lazım.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #145 : 31 Ocak 2025, 13:31:36 »
Braga'nın iptal edilen gol ilahi adalet oldu diyecem ama üstünden 9 sene geçti bizim mevzunun. Yine de ekstra sevinç kaynağı oldu bana.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #146 : 31 Ocak 2025, 13:36:40 »
Uefa kadrosu ve genel kadro planlamasında sıkıntı var ama 5 sakat, 2 de cezalı vardı dün gece. Yani buldu mu da buluyor. 7 eksiğin 6 sı kaleci ve defans oyuncuları. Amrabat'ı da buraya dahil ettim.

3 değişiklik hakkını nasıl yapacaklar acaba? Djiku-Çağlar-Yusuf varken yeni gelen 2 stoperden biri yazılır tahminim. Osayi'nin durumuna göre Mimovic de 2.isim olabilir. Gitmezse de 3.isim Kostic olur.

Aslında Kostic yerine Oğuz da yazılabilir. Szymanski de Kostic kadar oynuyor orayı zaten +Mert Müldür de var. Oğuz'un atletizmine ihtiyaç var.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #147 : 31 Ocak 2025, 13:39:54 »
Acayip güzel bir kura sansimiz var. 24.siradan girip lokum gibi kura çekmişiz. Yeni transferlerle bir hava yakalayıp avrupa ligini ve Türkiye ligini kazansak gslilerin çoğu kafayı siyirir. Ne Okan kalır ortada, ne başkan. Darmaduman olurlar.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #148 : 31 Ocak 2025, 14:22:37 »
Avrupa Ligini kazansak ben bile kafayı sıyırırım, bırak GS'lileri. Nerede o günler, ömrüm yeter mi acaba.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #149 : 31 Ocak 2025, 15:44:10 »
anderlecht geldi ilk maç içerde. temiz kura.