Maç esnasında sinirlenip sayıp sövüyoruz. Koçun ve oyuncuların maç öncesinde söylediklerinden anladığım kadarıyla yolculuk uzun sürmüş. Kötü oyunun bir nedeni de bu olsa gerek. Gerçi Emma da aynı yolculuğu yaptı ama bazı oyuncular özel, Emma'yı Emma yapan bu. Keşke bizde bıraksa basketbolu.
Antrenörlerin oyuncu kayirmasindan nefret ediyorum. Marina da 2 tane hiç bir işe yaramayan Sırp almıştı takima. Badiane hadi neyse ama iki amerikali yedek bekleyemez hocam. Ligde de dedim ki önemli maclarda meesseman, allemand, badiane, gabby oynatir bu kadın dedim, öyle de oldu. Müneccim değiliz ama akıl okuyabiliyoruz. Kac yıldır takip ettiğimiz bir spor. Avrupada da neticede villeneuve deplasmanından daha sert geçeceği belli olan bir takıma karşı yine badiane ve sevgi ile başladı maca. Sevgi tüm yerliler içinde en verimlisi ama atkinsi kesebilecek bir isim değil.
3.ceyrek 18-2 seri yakaladık. Gitti yine Alperi ve badianei aldi maca. Anında 14-2 seri verdik. Son çeyrek ideal kadroya döndü derken 2 dk geçti yine bozdu kadroyu. Mac esnasındaki adrenalinle soyledigim şeyler değil. En azından kendi adıma öyle olmadığını söyleyebilirim. Dun son anda şansa kazandik ama daha onemli, zorlu, telafisi olmayan maclarda bu tercihlerin bedeli ağır olur.