Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025  (Okunma sayısı 5538 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025
« Yanıtla #120 : 18 Aralık 2024, 22:20:10 »
Reyer deplasmanından sonra 3 haftalık bir ara var. Valencia maçı öncesi nasıl bir takviye yada takviyeler yapılacaksa yapılsın bir zahmet. Unrivaled olmayan isimleri daha önce söylemiştim. Bunlardan en az 1 tanesi ve ilave bir takviye bize seviye atlatır. Avrupa için mersinin, lig içinse gsnin de takviye yapacağı konuşuluyor. Her yerde namağlup gidiyoruz diye Cüneyt Arkın'lık yapmazlar umarım.

Bu türden bir fırsat bir daha nasip olur mu bilemiyorum. 3 yıl üst üste Avrupa Şampiyonu yazacak... Bütün şubelerde ayyuka çıkan bu kumar oynama alışkanlığı korkutuyor beni. Takviye yapmazlarsa cidden yazık olacak...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #121 : 18 Aralık 2024, 22:43:38 »
Bu türden bir fırsat bir daha nasip olur mu bilemiyorum. 3 yıl üst üste Avrupa Şampiyonu yazacak... Bütün şubelerde ayyuka çıkan bu kumar oynama alışkanlığı korkutuyor beni. Takviye yapmazlarsa cidden yazık olacak...
İşte sizdeki hassasiyet malesef ne yönetimde nede Danabaş da var. Güzel demişin kumar oynuyoruz, senin elinde Collier ve Mc Bride gibi iki önemli silahın yok, kadro her sene ufak ufak maliyet düşürüyor, Laksa nın yeri boş, Lekovic sadece Bencde var, okadarda sponsor topladın, bu lig değil Euroleague  , Sopronu 2 maçta farklı yendik ama finalde  yenildik, yani bu kadro yeter diyen garantiye gitmeyen zihniyetten kurtulamıyoruz

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #122 : 18 Aralık 2024, 22:47:21 »
Bu tembel pas işi cidden sıkıntı. Nereye geldi maç...

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #123 : 18 Aralık 2024, 22:49:03 »
Emma kenara geldiğindeki takım çok net EuroCup'ta bile şampiyon olamaz. Amerikalı oyuncusu olmayan ve en iyi ikinci oyuncusu verimsiz Gabby olan bir takım böyle orta sıra EL takımlarına karşı bile zorluk yaşıyor.
Ali Koç gitmediği sürece hiçbir şubede başarılı olma şansımız yok.
Badiane çok ama çok kötü bir oyuncu. Fenerbahçe forması altında en fazla 4-5 dakika süre alacak oyuncu bazı maçlarda ilk 5 başlıyor ya da bazı maçlarda 20-25 dakika süre alıyor. Fenerbahçe büyüklüğünü yerle bir eden Ali Koç'u da gelecek seçimde göndermezsek, komple kulübü kapatalım biz.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #124 : 18 Aralık 2024, 22:49:33 »
14 sayı fark da 5 sayıya düşürdük yine fitil ateşleyen İlk çeyrekdeki gibi Olcay. iş işten geçtikten sonra Olcay'ı çıkarıp Allemand ı aldı.

Çevrimdışı Blok defans

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #125 : 18 Aralık 2024, 22:50:24 »
Olcay hala sezonu açmamış

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #126 : 18 Aralık 2024, 22:59:03 »
Kafaya koymuşlar bu maçı verecekler,

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #127 : 18 Aralık 2024, 23:01:22 »
Tina giremedi maça, hocada Badianede ısrar ediyor,

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #128 : 18 Aralık 2024, 23:07:21 »
Resmi maçlarda üst üste 44. galibiyet

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #129 : 18 Aralık 2024, 23:07:57 »
Beğenmediğiniz Gabby ve Emma maçı kurtarıyor

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #130 : 18 Aralık 2024, 23:14:59 »
Takım çok vasat. ABD'li 2 , Jones/Bonner ve Stokes/McCowan acilen alınmalı. Valencia yer bu takımı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #131 : 18 Aralık 2024, 23:16:21 »
Sadece bu maç özelinde yazmıyorum maalesef vurup geçme gibi bir özelliğimiz yok. Uzun süredir gözlemlediğim şey, rakipler tam düşmek üzereyken tembel paslarla veya saçma sapan tercihlerle -ve kimi zaman da gereksiz rotasyonla- onları maç içinde tutunmalarına izin veriyoruz. Bizim enerjimizi de tüketiyor bu durum. Çukurova maçında kupaya mal oluyordu az kalsın.

Emma Meesseman'ı izlemek büyük zevk, her zaman her yerde, tayy-i zamân - tayy-i mekân. Önüne konmalı 3 yıllık sözleşme...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #132 : 18 Aralık 2024, 23:20:30 »
Takım çok vasat. ABD'li 2 , Jones/Bonner ve Stokes/McCowan acilen alınmalı. Valencia yer bu takımı.
Mc Cowan'ı artık alamazsın ama Stokes kaldı onuda almıyacaklar sanırım,
Bonner 37 yaşında ama olabilir yinede,
Jones şu an boştamı? O ABD li değil zaten, keşke gelse

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #133 : 18 Aralık 2024, 23:29:22 »
Sadece bu maç özelinde yazmıyorum maalesef vurup geçme gibi bir özelliğimiz yok. Uzun süredir gözlemlediğim şey, rakipler tam düşmek üzereyken tembel paslarla veya saçma sapan tercihlerle -ve kimi zaman da gereksiz rotasyonla- onları maç içinde tutunmalarına izin veriyoruz. Bizim enerjimizi de tüketiyor bu durum. Çukurova maçında kupaya mal oluyordu az kalsın.

Emma Meesseman'ı izlemek büyük zevk, her zaman her yerde, tayy-i zamân - tayy-i mekân. Önüne konmalı 3 yıllık sözleşme...
Evet katılıyorum ilk yarı yarıda da oldu ikinci yarıda da tam böyle 10 sayı 14 sayı öne geçiyorsun Ondan sonra birden hocanın biraz yanlışları yanlış oyuncular ya Tina gibi birisi elinden top veriyor ya olcay'ı saymıyorum bile Olcay zaten ikidir top kaptırıyor yani böyle ilginç şeyler olunca onlar farkı kapatırken biz sayı atamıyoruz, elimiz ayağımız karışıyor, işte bu tecrube kalite, elinde Emma olmasa fark kapanacak, Collier-Stewart-Mc Bride olmadımı kaldın Emma'ya iyiki Gabby'e yardımcı oldu.
Bu maç özelinde demiyorum ben final durumunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, onun için takviyeyle garantili yaklaşmak yanlışmı? Ne inatçı Danabaş ve yönetim var

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #134 : 18 Aralık 2024, 23:42:01 »
Tina giremedi maça, hocada Badianede ısrar ediyor,
Abicim Tina maça girse ne olur girmese ne olur, girip iyi şut attığı zaman sadece sayısını atıyor, takımın hücumu da statikleşiyor, savunması çok düşüyor, mahvoluyor takım. Böyle oyuncular çok tehlikelidir, kendisi oynar takımı kaybeder. Kadının kariyeri bununla geçti tamamen. Gs tarihinin en iyi kadrosunu tek başına mahvetmeyi başarmış bir kadın bu. Tina oyuna girdiğinde takımın hücumdaki statikleşmesi inanılmaz bir hal alıyor, takım duruyor, Allah'tan şu ana kadar 2-3 maç dışında en azından şutları soktu sayılarını attı da hücumda zarar pek yazmadı.

Çok sıkıntılı 2 Abd'limiz var, Sevgi çok daha fazla katkı veriyor Atkins'ten. Atkins'in olmayan özellikleri maalesef burda çok büyük sorun yaratıyor, hiçbir zaman penetre edebilen, ikili oyun oynayabilen, faul alıp çizgiye gidebilen bir isim olmadı zaten. Kadro mühendisliği anlamında yanlış bir profil değildi normal şartlarda ama transfer edenler çok büyük bir şey kaçırdı, Atkins'in yapamadığı şeyler burda bir kıtadışı oyuncusunun yapması elzem şeyler normalde. Sayı ortalamasına bakmadan keşke 2-3 maç izleyip alsalardı dicem ama 2-3 maç izleselerdi almazlardı zaten. Wnba'de olduğundan çok daha değersiz oyuncu özellikleri itibariyle Atkins, maalesef durum bu.

Elimde olsa 2 Abdli'yi de değiştirirdim El'de. Hadi en azından hücumda vadettikleri ve piyasada çok iyi bir kıtadışı pivot olmaması nedeniyle Tina neyse de çok geç olmadan Atkins'in yerine bir transfer lazım, Kelsey Mitchell boşta olması lazım. Çok beğendiğimden değil Mitchell'i, biraz dengesiz, kararları sıkıntılı oyuncudur ama şutu, penetresi, kolay faul alabilmesi ve yürekli oyuncu olması itibariyle kadroya uygun bir isim.

Gabby Williams konusuna açıklık getirmek lazım biraz da. Gabby sanırım Stewart, Collier falan sanılıyor ama maalesef Gabby onların yarısı kadar iyi oyuncu bile değil. O 2 oyuncu hele de Avrupa'da Meesseman dışında kimseyle kıyaslanmaz. Wnba'de evet ama Avrupa'da Aja Wilson bile Collier- Stewart - Emma kadar katkı veremez. Dolayısıyla Gabby'den beklentileri doğru ayarlamak lazım. Gabby mükemmel bir Avrupalı oyuncu, Avrupalı statüsünde bulunmaz nimet ama bir Stewart, Collier katkısı beklememek lazım. Gabby'nin bizdeyken tek sıkıntısı eskisi kadar penetre etmemesiydi, bugün etti baya ama. Şut konusunda falan vuruluyor mesela Gabby'e, şaka olması lazım bu, kadının %15, %17, %20, %23 vs gibi 3'lük atarak bitirdiği sezonlar var ki bizde bu sene toplamda sanırım 30 üstü 3'lük sokuyor, havada kaparım bunu, keşke sezon boyunca sürdürebilse. Şut atamıyor denilen kadın bu sene belki de en iyi 3'lük yüzdesiyle oynuyor şu ana kadar, önceden hiç atamıyordu.

Bir de diğer takımlardan bahsetmek gerekirse Prag bizim şu kadromuza oldukça ters takım. Valencia Zaragoza'dan ligde 30 fark yedi, dün de kendi evinde son saniyede Zaragozalı oyuncu Pueyo 2 de 2 ft atsa kaybediyorlardı yine, uzatmada kazandılar. Valencia'yı 2-3 defa izledim bu sene, Fiebich'in Vale'ye gitmeyeceği senaryoda Valencia umarım 2 değil 3. olur, dün Valencia'nın kazanmasına bizim lig liderliğimiz için değil Prag'ın 2 olma ihtimali azaldığı için üzüldüm. Prag'ın 3 değil 2 olması lazım, Magbegor da dönünce çok ters gelecekler bize, zaten mahvetttiler bizi geçen hafta, kazandık ama 4-5 boş turnike, 6-7 bomboş 3'lük kaçırdılar, Magbegor da yoktu üstelik. Valencia kötü basketbol oynuyor, yarı finalde olası bir Prag eşleşmesinden kurtulmak için Prag 2. bitirse daha iyi olcak bizim açımızdan. Tabi Fiebich'in Valencia'ya gitmediği senaryoda durum bu, Fiebich çoğu şeyi değiştirebilir.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2024, 23:46:13 Gönderen: Fbkolik »