Kenardaki hakikaten hoca falan değilmiş ilhan abi @ilutoro çok abartıyorsun yerel maç durumları yüzünden falan diye içten içe kızıyordum sana ama haklı çıktın tebrik ediyorum.
Geçen sene collieri 3 oynatıp fark yarattın 3 uzunla, bu sene aynısını sana yaptılar tek savunma ribauntu alamazken kayla ve gabby sıçıyorken badienneyi alıp 3 fizikli uzunla sertleşeceğine bi de iğrenç bi alan savunmasıyla hepten siktin attın maçı, üstüne gidip sahanın oyuna tek akıl koyan, ayakta kalan oyuncusu allemandı çıkarıyorsun bok var gibi sezonda oluk oluk sıçan milic falan alıyorsun, oynarsın yenilirsin neyse de sırf sezon içi anlaşmadılar seninle yeniden diye resmen MAÇ SATIP duruyorsun bu yenilmek falan değil asla kabul etmiyorum. Söylentiler de baya baya doğrulamış, kanıtladı sahadaki hocamsı bunu, kafaca kopmuş zaten takımdan falan.
Yazıklar olsun, son 9 kupanın 8 ini alan takımı bile NE HALE SOKTUN, giden oyuncular şu bu bahane, bu kadronun pragla 10 maç yapsa 9 unu yine her şekilde alması gerek nşada, hırsın inadın uğruna mahvettin her şeyi, gün yüzü görme emi!!
Zaragozada terör estiren nerdeyse tutuklanacak olan çapsız çbk başkanına da EL üstüne LİGİ verir öyle kapatır bunlar sezonu, GÜLMEYECEK Mİ BU FENERLİLERİN YÜZÜ!