Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu  (Okunma sayısı 10347 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
çok dile getiren görmedim hiçbi yerde ama bence bu maç bizim uzundan daha fazla kısaya ihtiyaç duyduğumuzu gösteren bi maçtı. paris maçından sonra da yazmıştım sahada tek top yönlendiriciyle kaldığımızda problem oluyor diye, dün de öyle oldu. bizim sahada 3 kısayla bulunmamız gerekiyor. özellikle de kilit anlarda. wade, tht ve hall ayrı ayrı değerli oyuncular ama ekleme lazım bence.

Katılıyorum. Her ne kadar olduğu dönemlerde süreli eleştiri almış olsa da sanki Guduriç o isim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
çok dile getiren görmedim hiçbi yerde ama bence bu maç bizim uzundan daha fazla kısaya ihtiyaç duyduğumuzu gösteren bi maçtı. paris maçından sonra da yazmıştım sahada tek top yönlendiriciyle kaldığımızda problem oluyor diye, dün de öyle oldu. bizim sahada 3 kısayla bulunmamız gerekiyor. özellikle de kilit anlarda. wade, tht ve hall ayrı ayrı değerli oyuncular ama ekleme lazım bence.
Wilbekin gelecek işte, kim gelirse gelsin bu uzunlarla hep vasat kalacağız.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13

Çünkü daha wilbekin gelecek boston adapte olacak .. vs uzun ise kronik ve takım içinden çözülme durumu yok

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Çünkü daha wilbekin gelecek boston adapte olacak .. vs uzun ise kronik ve takım içinden çözülme durumu yok
wilbekin nasıl gelecek, boston adapte olabilecek mi? uzun konusu özellikle savunmada sorun çıkarıyor, savunmayı geçen yıl olduğu gibi bi şekilde hallederiz ama hücumu açmak için bence ekleme lazım. wilbekin ve boston beklentileri karşılarsa okey, ama bilemiyorum. geçen yıl mccollum yerine wilbekin olsa aynı şekilde sonuçlanır mıydı mesela? benim kafamda yaratıcı oyuncu konusunda daha büyük soru işaretleri var açıkçası.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu sene bu takimdan umudumu tamamen dibe cektim. Efesin 2.sampiyon oldugu senede  sonraki sene geldi aklima. Takima baktigimda bana buyuk takim havasi vermiyor. Sene basi fisktur avantajimiz olmasina ragmen abuk sabuk bir oyunumuz var. Kafa takimlara karsi ne yapacagiz bakalim.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
14 Ekim 2025 Salı günü saat 20:45 de evimizde Euroleague'in yeni takımını ağırlıyoruz. Çift maç haftasının ilk ayağında mutlak galibiyet parolamız olacaktır.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2025, 13:50:06 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
...Sene basi fisktur avantajimiz olmasina ragmen abuk sabuk bir oyunumuz var. Kafa takimlara karsi ne yapacagiz bakalim.
Bana kalırsa, tüm abuk sabuk maç denemelerimizi alt sıra takımalara karşı yapıp, bu süreyi takım kimyasını oluşturmak ve takımın düzenini kurmak için harcamak doğru bir strateji olabilir. Sıra büyük takımlarla oynamaya geldiğinde, bu oluşum süresini ne akdar faydalı/faydasız geçtiğimizin çıktılarını hep beraber görürüz. Ancak ne kadar negatif bir görüntü olsa da, takımın potansiyeline inanıyorum, henüz güvenmiyorum...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Bu hafta rotasyon çok geniş olacaktır.
14 ü - Dubai
16 sı - Bayern
19 u - Gs deplansmanı

Zor mu tartışılır, ama çok yorucu bir hafta olacağı kesin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Fenerbahçe Beko, Armando Bacot ve Brandon Boston Jr’ın yarın oynanacak Dubai maçında forma giyemeyeceklerini açıkladı.

Dubai Basketball tarafının eksikleri
Dzanan Musa
Aleksa Avramovic
Mam Jaiteh
Kosta Kondic
Nate Mason
Justin Anderson ( Durumu günlük takip ediliyor )

@souvess
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2025, 16:57:56 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Hall-Wilbekin-Zagars
Baldwin-Tucker
Tarık-Onuralp
Jantunen-Colson-Metecan
Birch-Melli

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Tucker kasık sakatlığı sebebiyle yokmuş

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Marko'suz takım tat vermiyor.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
Tehlike çanları erkenden çalmaya başladı. Bunun iyi yanı Saran yönetimi orta karar bir performans ile basketbol şubeyi geçiştirebilecekken baskıyı enselerinde hissetmeye başlayacaklar

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Takım akmıyor çok göz yoruyor. Aslında top iki kere dönse açılıyor savunmaları ama 3 pas yok top alanın elinde kalıyor.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
İki hafta üst üste sahada oynanan rezalet bir oyun var.
Bu takımın işi çok zor.