Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 66271 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Evet ciddi bi form düşüşü kesinlikle var. bunda çok sıkışık olan fikstürü, dar bir kadroyla çok eforlu oynamanın da bence sebebi var.

Ama belli ki şuanda koçta farklı düzenleri denemek, oyuncuları görmek istiyo.

Bi ara sahadaki 5 mizin 4 ü jantunen/ metecan/ onuralp / de coloydu. Sizce böyle bi 4lüyü hiç görür müyüz play off da, ben hic sanmıyorum :) hoca da belli ki alıştığımız düzenin dışında bazı şeyleri test ediyo. Nisan ayında yine gereken seviyeye çıkarz
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
wade’in kızılyıldız ve oly maçlarından sonra bi açıklaması vardı. çeşitliliği artırmak için savunmada switch dışında şeyler deniyoruz bu dönemde diye. o maçtan beri felaket savunma yapıyoruz zaten. biz pick and rollü sahada aynı anda 2-3 boş şut bırakacak şekilde asla savunmazdık, ama durum şu an bu. uzunun drop savunma veya hedge yaptığı her pozisyonu felaket savunduk. ilk çeyrek hücumda çok iyiydik, hall ve baldwin önderliğinde silva da devredeydi. ama devamı gelmedi. tarık yokken sahayı açamadık, melli yokken savunma daha da düştü. çok çok iyi seviyede savunma yapmayıp mücadele etmediğimizde seviye düşüyoruz. sezon başından beri diyorum hücum gelişmeli diye, şu an savunmada da bu noktaya gelmek üzücü.

belki de içinde bulunduğumuz süreci bir sırsat olarak değerlendiriyor olabilir Saras, açıklamalarından da o anlaşılıyor defans için farklı bir şeyler denemek ve repartuara yeni setler eklemeye çalışıyor olabiliriz, yenilmez bir takım algısı da bu süreçte çok işimize gelmez, nisan ayının ikinci yarısına bakmak lazım çok gündelik yaşamamak gerek bu süreçte.