Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 68098 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Evet ciddi bi form düşüşü kesinlikle var. bunda çok sıkışık olan fikstürü, dar bir kadroyla çok eforlu oynamanın da bence sebebi var.

Ama belli ki şuanda koçta farklı düzenleri denemek, oyuncuları görmek istiyo.

Bi ara sahadaki 5 mizin 4 ü jantunen/ metecan/ onuralp / de coloydu. Sizce böyle bi 4lüyü hiç görür müyüz play off da, ben hic sanmıyorum :) hoca da belli ki alıştığımız düzenin dışında bazı şeyleri test ediyo. Nisan ayında yine gereken seviyeye çıkarz
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
wade’in kızılyıldız ve oly maçlarından sonra bi açıklaması vardı. çeşitliliği artırmak için savunmada switch dışında şeyler deniyoruz bu dönemde diye. o maçtan beri felaket savunma yapıyoruz zaten. biz pick and rollü sahada aynı anda 2-3 boş şut bırakacak şekilde asla savunmazdık, ama durum şu an bu. uzunun drop savunma veya hedge yaptığı her pozisyonu felaket savunduk. ilk çeyrek hücumda çok iyiydik, hall ve baldwin önderliğinde silva da devredeydi. ama devamı gelmedi. tarık yokken sahayı açamadık, melli yokken savunma daha da düştü. çok çok iyi seviyede savunma yapmayıp mücadele etmediğimizde seviye düşüyoruz. sezon başından beri diyorum hücum gelişmeli diye, şu an savunmada da bu noktaya gelmek üzücü.

belki de içinde bulunduğumuz süreci bir sırsat olarak değerlendiriyor olabilir Saras, açıklamalarından da o anlaşılıyor defans için farklı bir şeyler denemek ve repartuara yeni setler eklemeye çalışıyor olabiliriz, yenilmez bir takım algısı da bu süreçte çok işimize gelmez, nisan ayının ikinci yarısına bakmak lazım çok gündelik yaşamamak gerek bu süreçte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
01 Nisan 2026 Çarşamba günü saat 20:00 de SAP Garden da gurbetçi taraftarlarımızla buluşuyoruz. Maçı SSPorts yayınlayacak.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2026, 09:34:50 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Özgüvenin az geri gelmesi için kazanmamız gereken maç.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Artık liderliği bırakmak istemiyorsak, galip gelmemiz gereken maçlara geldik.

Oly kesin yener, Baskonia - Madrid (Madridin zorlandığı deplasman) maçı da zirvede kıpırdanmalara neden olabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bu sene şampiyonluk şansımız düşük.Ondan biz olamıyorsak ki öyle görünüyor Real alsın ki gümbür gümbür geliyorlar.Pedro başbakanları politikalarıyla yakınlaştık zaten.Sempati duyuluyor.

Back to back denilen olayı modern dönemde sadece Oli ve Efes gerçekleştirdi.Bunun için bir sürü kriterin gerçekleşmesi gerekir.Önemli olan hep bu seviyede kalabilmek.Takılmayalım derim.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2026, 11:06:50 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Artık liderliği bırakmak istemiyorsak, galip gelmemiz gereken maçlara geldik.

Oly kesin yener, Baskonia - Madrid (Madridin zorlandığı deplasman) maçı da zirvede kıpırdanmalara neden olabilir.
abi liderlikten ziyade hayata dönmek için kazanmak lazım artık. bu sezonun benim gözümde anahtar maçı. münihteki tribün desteğiyle toparlanıp kazanmamız lazım. sezonun ilk döneminde münihte oynadığımız 2 maçla yükselişe geçmiştik, bu da bunun başlangıcı olur umarım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bir çıkış yakalamak için sadece kazanmak değil, iyi bir oyunla kazanmak gereken maç.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
abi liderlikten ziyade hayata dönmek için kazanmak lazım artık. bu sezonun benim gözümde anahtar maçı. münihteki tribün desteğiyle toparlanıp kazanmamız lazım. sezonun ilk döneminde münihte oynadığımız 2 maçla yükselişe geçmiştik, bu da bunun başlangıcı olur umarım.
Hastaneye veya acile gittiğin zaman, gerekli tıbbi tedavi için serum, pansuman, iğne, ekg vs benzeri tıbbi araç gereçler kullanılır. Hayata dönmek ise çok daha teferruatlı bir durumdur.

Bazı kurumlar çalışanlarına ilk yardım eğitimi aldırır ve kilit rol vererek ilk yardım sertifikası ile donatılırlar. Bu kişiler, acil bir durum olduğunda, 112 gelene kadar rahatsızlık geçiren kişiye refakat ederek onun yaşamsal fonksiyonlarını stabil tutmaya çalışır. Mesela kanaması varsa bunu durdurmak, nefes almıyorsa solunum yolunu açmak, ya da nabız yoksa kalp masajı yapmak gibi. Son dönemde ilk yardım prosedürüne bir yeni madde eklendi. Eğer nabız yoksa, portatif OED (Taşınabilir Şok Cihazı) varsa ortamda bunu kullanmak ve uygulamak için eğitimler daha da keskinleştirildi. (Bilgi: Havalimanlarında, AVM lerde, toplu kitleleri geçici süre barındıran alanlarda git gide yaygınlaşıyor)

Konumuza geri dönecek olursak, bence biz OED lik olmadık ve hayata geri dönecek pozisyonda da değiliz, sezon sonuna kadar olmayacağız da... Acile gidip bir serum alsak, bir antibiyotik iğnesi ile vücuttaki mikropları bir def etmeye başlasak yeterli olur.

Saras'ın nasıl büyük bir koç olduğunu göstermesi için OED ye ihtiyacı yok. Play off'a kadar bu takım yavaş yavaş kendine gelecektir, asıl sahneye çıktığımızda da gözlerinden "ateşler" saçacaklardır. İhtiyacımız olan şey biraz çeşitlilik ve şu an bunun üzerinde çalışıyoruz.

Bu yazdıklarıma yürekten inanıyorum. Tek bir şerh koyuyorum: SAKATLIK...
« Son Düzenleme: 30 Mart 2026, 18:07:29 Gönderen: friend-chip »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Tarık kadroda var, jantunen yok. Zaten melli ve nando kesin yoktu
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Tarık kadroda var, jantunen yok. Zaten melli ve nando kesin yoktu
Kadro aynı yani. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Olay yavas yavas bayernin basi kel mi olayina donuyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
7 dk 7 top kaybı

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
El'de her takım bizi yenecek bu gidişle

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Metecan kenardan geliyor faul hakkından haberi yok Zagars topu Silva’ya saçma sapan yerde veriyor herkesin aklı başka yerde toparlanalım artık