Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524535 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bugun Melih böyle atmasa..Birde Navarro denen çirkef oynasa ne olacaktı peki?

halamın bıyğı olsaydı amcam olurdu hesabı oldu muratım :)
sen içtin mi biranı onu söyle ?

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bugun Melih böyle atmasa..Birde Navarro denen çirkef oynasa ne olacaktı peki?

Bojan gününde olsa,Kleiza bir kaç şut atsa nasıl olurdu Murat abi ? niye hep tek taraflı .. 4 tane oyuncundan %20'sini alamadın bugün.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Taksitle yazıyor olmak istemem ama Kleiza olayı çok can sıkıcı. Hala top eline geldiğinde heyecanlanıyorum, hala bu maç onun maçı diyorum ama olmuyor. Zoric'e kızgınım mesela, çok küfür de ettim maç içinde ama Kleiza öyle değil. Küfür de edemiyorum, üzülüyorum yani. Bu halde görmek çok kötü, bu kadar beklentinin karşılığı toptan kaçan Kleiza olmamalı. Yanına gidip nolur kendine gel artık falan diyeceğim yani. Kleiza'nın Kleiza olduğunu hatırlaması gerekiyor, hatırlatmak gerekiyor.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
halamın bıyğı olsaydı amcam olurdu hesabı oldu muratım :)
sen içtin mi biranı onu söyle ?

Çocuklar bırakmadı..Ben tehlikenin farkındamıyız demek istedim orada..Bu gidişle Halamın bıyıklarıda çıkacak abi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bojan gününde olsa,Kleiza bir kaç şut atsa nasıl olurdu Murat abi ? niye hep tek taraflı .. 4 tane oyuncundan %20'sini alamadın bugün.

+ KLEİZA hep böyle...O yuzden tek taraflı..Bir maç atsın bakalım 25 sayıda o zaman deriz bizde Gökhanım Kleiza atsaydı falan
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu arada çok eleştirdiğim taraftar 2.yarı iyiydi,özellikle son 3 dakika alt bloklar'da ayaktaydı.Umarım maçın geneline yayabiliriz.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Navarronun olmayısı mac öncesi avantaj olarak görülebilir de maçı düşününce ben bizim dezavantajımıza oldu.
O varken huertas sazı bu kadar eline alamıyor + oleson da oldukca fazla katkı verdi.

Navarronun savunma gediğini de düşünürsek keşke navarro olsaydı diyorum ben
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Kleiza için ben de çok üzülüyorum . Hayal kırıklığı yaşıyorum ama aklıma sürekli "Bir şampiyonun yüreğini asla hafife almayın!" sözü geliyor , susuyorum.

O gün elbet gelecek .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

hanımın mesaisi sebebi ile babamlarda beraber küfür ede ede izledik :) ama son hücumu izleyemedim yahu :( videosu filan çıkarsa bana bildirirse mutlu olurum 8)

Arda nın Kleiza ile ilgili yazdıkları benim hissiyatlarım ile bire bir örtüşüyor. anlatamadığım duygularımı tarfi etmiş ,
cidden çok üzüldüm , 3 asist yaptı gibi ama ben onlara asist demem , 22 yaşındaki Melih şut atmaktak kormuyor ama Kleiza korkuyor , vallahi ben inanamıyorum , yeteneklerine ve oyunculuğuna çok inanırım bu haliyeti rühiyeye nasıl büründü anlamak çok zor !!

Bojan 6/0 3 sayılık
Emir 3/0 3 sayılık
bizim takımın en önemli iki oyuncusu ve skorer forvet oyuncuları 9/0 3 sayılık atarsa pardon atamazsa :) maçı almak çok zor oluyor.
 atış ve her iki oyuncumuzun tuttukları adamlar çok kritik yerlerde hücum ribaundu aldılar...
pota altında eziliriz , ribaund sorunu vs bana çok klişe geliyor , klişe değil ama biraz o konuda algıda seçicilik var , biraz o konularda takıntılıyız sanırım :) besimde böyle bir durum olabilir :)

Huertas 4x5 lik oynadı mübarek , Oleson'da çok iyi oynadı ( geçen sene ara transferde bizimle adı anılınca adama neler denmişti hatırlıyorum )

Melih'e koskocaman bir helal olsun diyorum , cidden yürekli oynadı , ilk yarıda savunmada çok hata yaptı ama sonra düzeltti gayret etti ve cesaretinden dolayı vallahi bravo,,,

zorluk derecesine göre yapılan top kayıbı bence iyi bir rakam
Kleiza'nın mola almaya çalıştığı pozsiyonda ona tek laf etmedim İbrahim kutluay kusura bakmasın ama orada kabahatin büyüklüğü BOjan'da dır, o kritik hücumda öyle basit bir top kaybı yapma lüksü yok
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2014, 22:31:22 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1344 : 09 Ocak 2014, 22:29:02 »
Olympiacos macında hackettı izliyorum da ah ki ah..

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Kleiza için ben de çok üzülüyorum . Hayal kırıklığı yaşıyorum ama aklıma sürekli "Bir şampiyonun yüreğini asla hafife almayın!" sözü geliyor , susuyorum.

O gün elbet gelecek .

abi bu adam daha 2 sezon önce oly de ligin anasını ağlatıyodu ne değişti 2 senede onuda geçtim daha eurobaskettte en zor dönemde sorumluluk aldı takımını finale taşıdı 3-4 ayda n değişti çok merak ediyorum.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Yalnız o ribaund rakamları aldatıcı, söyle ki kritik anlarda ribaundlardan hicbirini alamadık.
Uzunlarımızın ciddi ribaund sıkıntısı var.. Vidmar da zoric iyi degil bu konuda.

Zaten takımın lideri de 3,5 numara oynayan bjelica ve bo (bonun rakamı zoricten iyi saka gibi)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Besim senin o bahsettiğin 2 tane pozsiyonda ne yazık Emir ve BOjan adamlarını tutmadıkları için hücum ribaundlarını verdik

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Yalnız o ribaund rakamları aldatıcı, söyle ki kritik anlarda ribaundlardan hicbirini alamadık.
Uzunlarımızın ciddi ribaund sıkıntısı var.. Vidmar da zoric iyi degil bu konuda.

Çok kritik ribaundları alamadık haklısınız abi ama maçın son topa kalmasına da bizim aldığımız hücum ribaundu neden oldu. Bunu da unutmamak gerek .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tomic'in aldigi?
Bejlica üzerinden aldığını mı diyorsun ?
bu maç özelinden vidmar Zoriç ve Kleiza yı konuşmaya bile gerek yok ki , oynadılar mı ? :)