hanımın mesaisi sebebi ile babamlarda beraber küfür ede ede izledik

ama son hücumu izleyemedim yahu

videosu filan çıkarsa bana bildirirse mutlu olurum
Arda nın Kleiza ile ilgili yazdıkları benim hissiyatlarım ile bire bir örtüşüyor. anlatamadığım duygularımı tarfi etmiş ,
cidden çok üzüldüm , 3 asist yaptı gibi ama ben onlara asist demem , 22 yaşındaki Melih şut atmaktak kormuyor ama Kleiza korkuyor , vallahi ben inanamıyorum , yeteneklerine ve oyunculuğuna çok inanırım bu haliyeti rühiyeye nasıl büründü anlamak çok zor !!
Bojan 6/0 3 sayılık
Emir 3/0 3 sayılık
bizim takımın en önemli iki oyuncusu ve skorer forvet oyuncuları 9/0 3 sayılık atarsa pardon atamazsa

maçı almak çok zor oluyor.
atış ve her iki oyuncumuzun tuttukları adamlar çok kritik yerlerde hücum ribaundu aldılar...
pota altında eziliriz , ribaund sorunu vs bana çok klişe geliyor , klişe değil ama biraz o konuda algıda seçicilik var , biraz o konularda takıntılıyız sanırım

besimde böyle bir durum olabilir
Huertas 4x5 lik oynadı mübarek , Oleson'da çok iyi oynadı ( geçen sene ara transferde bizimle adı anılınca adama neler denmişti hatırlıyorum )
Melih'e koskocaman bir helal olsun diyorum , cidden yürekli oynadı , ilk yarıda savunmada çok hata yaptı ama sonra düzeltti gayret etti ve cesaretinden dolayı vallahi bravo,,,
zorluk derecesine göre yapılan top kayıbı bence iyi bir rakam
Kleiza'nın mola almaya çalıştığı pozsiyonda ona tek laf etmedim İbrahim kutluay kusura bakmasın ama orada kabahatin büyüklüğü BOjan'da dır, o kritik hücumda öyle basit bir top kaybı yapma lüksü yok