Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524510 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
OBRADOVİC'İN bende kredisi bitmez,Pianigiani'yi yedik bari OBRADOVİC'E sabır gösterelim.Biz çıkabiliriz bu gruptan,iddia ediyorum 9 galibiyet ile çıkacağız,ama yeter Emir,Zoric ve Bojan'ın emeklerimiz heba etmesi

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Son sözüm de bojana ulan anladık form düşüklüğü olabilir şutların girmez turnike bile atamayabilirsin ama insan dripling yaparken de topu rakibe verir mi yaf adamlar resmen top bojanın elindeyken baskı yapıyorlardı çünkü acemiler gibi davranıyor bide yetmezmıs gıbı ıkılı oyun oynamaya calısıyor bırakta bu işi başkaları yapsın kac zamandır söylüyorum top ne zaman onun elindeyken hücüm etsek mutlaka tıkanıyoruz gitsin biraz kleiza dan örnek alsın adam formsuzdu ama haddini bilerek şut bile kullanmıyordu işte bugünde sokunca şutları sorumluluk aldı işte süperstarlık böyle birşey olsa gerek bojanın daha 40 fırın ekmek yemesi lazım bir spa,dia,navarro,kleiza olmak için...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

• Üye
İşin gücün yoksa Pana maçını bekle,of of bu hafta nasıl geçecek

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zoric 6 top kaybetti 6 yazı ile de altı. Kafayı yedik hep beraber :(
Bojan ve Emir 4 top kaybı 9 / 2 2 sayılık. Emir ve zoric öyle yerlerde top kaybetti ki çok faşistce küfürler ettim evde kendilerine.
6 /1 üç sayılık.  O da emir den geldi.
Bojan serbest atış çizgisine gitmedi bu maç.
Bu iki oyuncu takımın temek direği yahu . Bu herifler böyle oynarsa biz nasıl maç kazanacağız.

« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 22:01:12 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
OBRADOVİC'İN bende kredisi bitmez,Pianigiani'yi yedik bari OBRADOVİC'E sabır gösterelim.Biz çıkabiliriz bu gruptan,iddia ediyorum 9 galibiyet ile çıkacağız,ama yeter Emir,Zoric ve Bojan'ın emeklerimiz heba etmesi

Onun kredisi bitmez tamamda..Yahu maç sonunda bu kadar ısrarcı olmanın bir manası yoktu..mALEsef koç maçı elleriyle verdi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Emir'le sezon içinde sözleşme imzalamazsan sezon sonu sıkıntı yaşarsın,yapacak birşey yok.Takımda genel bir sorun var.Yani savunma problemleri daha bir ayyuka çıktı.Emir ve bojan da bariz bir performans düşüklüğü var,yalnız çok sert bir düşüş oldu bu.Tabi çok da yük bindi bu iki oyuncunun üzerine.
#12 Damir Mrsiç

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bojan ve Emir 4 top kaybı 9 / 2 2 sayılık. Emir ve zoric öyle yerlerde top kaybetti ki çok faşistce küfürler ettim evde kendilerine.

Zoric bu sezon Euroleague'de 3.kez 6 top kaybı yaptı. Şaşırdık mı ? Hayır.

• Üye
Saygı değer Cem abim,ben diyorum bu takım çıkar,hem de 9 galibiyet alacak,yaz bir kenara ama yeter yahu şu 3 oyuncunun saçma sapan hataları

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Obradovicin özellikle son periyottaki 5 tercihi çok kötüydü o 5 le ne zaman sahada olsak rakip bir seri yakalıyor. Melih ve Bo nun niye kadar kenarda beklediğinide anlamadım ısrarla Bojan ısrarı net hatalıydı.
Bojan Emir Kleiza Bjelica Zoric yani bu 5 le nasıl bir savunam yapılabilir ki aklım almıyor.
Umarım Bojan ında bizimle olan son euroleague sezonu bu olur.. Emirden heralde bu performansı bekliyorduk özellikle sözleşme imzalandıktan sonra.

Şu maçtan bile galibiyet çıkaramıyorsak Efes dışında hiç bir deplasmanı kazanamayız.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 22:03:11 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
75 sayının 52'si üç oyuncudan (Bo,Melih,Kleiza) gelmiş . Bu seviyelerde maç kazanmak için skor dağılımının çok daha iyi olması lazım .
18 asistimizin 10''u (Bo 8 )  gene aynı üçlüden geldi .

3 oyuncu ile maça tutunamadık tabi ki . Ayrıca Bo'yu yedekleyecek oyuncu eksikliğini de çok hissettik . Kenan yalnızca 2.5 dakika oyunda kaldı.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 22:02:45 Gönderen: Ereng. »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
BOJAN BOGDANOVİC... Top-16'da üçlük isabeti yok. 120 dakikadır.

Bugün kötü oynadı diye söylemiyoruz. Uzun süredir, hatta en revaçta zamanlarında da benzer şeyleri ifade etmekten geri durmadık. Küçük maçların büyük skoreri.

Hücumda ona tanınan özgürlüğün sorgulanma zamanı geldi de geçiyor. Bir şey değil, onu skor lideri yapacağız diye daha Kleiza'ya rol biçemedik. Öyle bir oyuncuya Rasim Başak muamelesi yapıp tepe noktasında nöbet tutturuyoruz. Tek Bojan'ın kullanacağı top sayısında azalma olmasın.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yazık sadece ılk perıyodu seyredebıldım dıye uzuluyordum ama son perıyodu seyretmeye gerek yokmuş zaten....aslında bızı kandıran ılk tur oldu ıkıncı turda maalesef bütün zaaflarımız yüzümüze vuruldu
Tasıma suyla degırmen donmeyecegı emirden bodıroga  olmayacağını pgsız pıvotsuz bu oyunun oynanmayacagını gösterdıler bıze

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Kaptan orta kapı
transfer döneminde ucuz şövalyelik yapanlar ve top 16 da hucumun sıkıştıgı anlarda emirin eline bakmamıza neden olanlar temel suçludur.takım kurulalı nerdeyse 4 ay oldu savunmanın oturmasını bir kenara bırakıyorum bu takımın hala bir hucum sistemi yok.Top 8 e cıkılır cıkılmaz mevzu o değil mevzu bu takımın kırılganlık ve sistem açısından teneke bağlayarak kovaladığımız Pianigiani'nin takımından çok da bir farkı olmaması.son olarakta 3 periyot canını dişine takarak oynayan melih ve vidmarı son periyot kenarda bırakıp bojan ve ozellikle zorice bu kadar kredi verilmesinin sebebi nedir eğer koçun dediği gibi bir forma adaleti varsa takımda.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 22:05:21 Gönderen: dr_tylerr »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Fazlaca kızıp kendimizi üzmeye gerek yok.Sanırım Obradoviçte BEN NERDE YANLIŞ YAPTIM diyordur.bEN BUNDAN eminim
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Malaga 2 oldu armanı de kazanıyor onlar da 3'te 2 olacak oly'nın ıkı yenılgı aldığı donemde kendı kendımızı yedık