Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524457 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Emir ve Bojan'daki düşüş anormal. İlk turda çok yük bindi kabul ediyorum ama bu seviyede böyle dalgalanmalar olursa şansımız kalmaz. Zaten dar bir rotasyonumuz var, maç sonları da sürekli bunun acısını çekiyoruz. Bu maçı kaybetmemeliydik, başka söyleyecek de bir şey yok.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Acaba Bojan ve Zoric'i gönderecek kadar yürekli miyiz?

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Koçun maç sonu açıklamasını merak ediyorum.Ayrıca bu maçtan sonra radikal kararlar gelebilir diye düşünüyorum.Kısa zamanda hem uzun hem de kısa takviyesi olacaktır.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
ayiptir be arkadas
her mac zoric sacma foullerini, top kayiplarini
emir in sacma top kayiplari, tuhaf tuhaf yerlerde top calmak icin yerlere atlamasini
bojan in geri kafaliligini
izlemek zorundamiyiz biz?

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Mental olarak ayakta kalabilirsek daha söyleyecek çok sözü olacak bu takımın . Ama o özgüvenin kaybedilmesinden korkuyorum işte . Haftasonu ligde maç yok , Cska maçları , içerideki Barça maçını izletmek gerek takıma . Kötü oynadığımız maçları kafalarına sokacak bir koç var elimizde o konuda şüphem yok zaten .

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Acaba Bojan ve Zoric'i gönderecek kadar yürekli miyiz?

Kardeşim kolay mı bu işler öyle ? Bu oyuncular bir anda harcanacak oyuncular değil.Kızgınlıkla yazıyorsun sanırım bunları.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
bu akşam burada top kayıpları konuşulan Zoric, Bogdanovic ve Emir'le maçı sonunu bitiren Obradovic hatalı çok net olarak. Her zaman takıma doğru mesaj vermekten bahsediyoruz ama bugün Melih'in maç sonunda kenarda olması takıma verilen en kötü mesajdır. Obradovic'in gözümüzde, gönlümüzde kredisi bitmez tükenmez ama bu maç özelindeki bu kararları yakışmadı ona.

Takım için diyecek fazla bir şey yok. Maalesef karakter koyamıyoruz, grubun en zayıf hücum potansiyelli takıma karşı 89 sayı yedik. Sürekli savunma hataları yapıyoruz ve her takımı zorla ritme sokuyoruz bu şekilde ayakta kalmamız mümkün değil. Bo ve Melih muhteşem oynadılar onlara diyecek bir şey yok, Kleiza hücumda ve ribauntlarda gayet istekliydi ama maalesef savunmada yine hiçbir yardım savunmasını yapmadı.

Bir iki kelam da Bogdanovic'e edelim. Takımın en büyük yıldızısın ve Top 16'yı kötü başladığın için, şutların girmediği için strestesin anladım ama kardeşim insan bari başka şekillerde takıma yardımcı olmaya çalışmaz mı? Savunmana dikkat et mesela, o fizikle ribauntlara katkı ver mesela ama yok beyimiz hücumda ya şut atacak ya da asla oynayamadığı ikili oyunları oynamaya çalışacak, yazık ediyor takıma da, kendisine de.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Melih 4 faul aldığı için kenarı geldi yanlış hatırlamıyorsam
Bojan'a güvenmek hataymış.
Hakan abi diyordu da dinlemedik kulağıma sokayim :)

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bojan çok iyi bir skorer ama böyle istikrarsız olduğu için artık çok iyi skorer olmasa da hucum-savunma dengesi olan oyuncu isterim ben takıma.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bojan'ı gönderip Sato'yu tutmak vardı takımda ya da Moss'u almalıydık

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Gerçekten bu maçı kazanacağımıza inanıyordum... Cidden büyük hayal kırıklığı oldu...

Neyse bakalım rakamlar ne diyor.

Maçta tam 14 top kaybı yapmışız, bence çok büyük bir rakam, maçı kaybetmemizde en büyük etken olarak düşünülebilir. En çok top kaybı yapanlar Zoric 6, Bojan 2, Emir 2. 18 asist yapmışız. Ribaundlarda 32-33 yani pek bir fark yok.

Oyuncu performanslarına bakacak olursak,

Bo'nun ikilik sayılardan gelen 16 sayısı var 8/12 ile %66 ikilik 0/3 üçlük isabeti var. Ayrıca 5 ribaundu ve en çok dikkat çeken istatistiği 8 asisti var. 35:10 süre alarak parkede en çok kalan oyuncumuz aynı zamanda.
Ömer Onan maça ilk 5 başladı 4:29 süre aldı ama etkili olamadı.
Bjelica 14 dk 0 sayı (1 ikilik 1 üçlük denemesi ) 0 ribaund 0 asist 2 faul. O da bugüne kadar ki en etkisiz maçını oynadı.
Melih 23 dk sahada kaldı. 2/4 ile %50 ikilik, 5/5 ile %100 üçlük isabeti ile toplam 19 sayı üretti, tartışmasız en iyi maçıydı. Barcelona maçında da çok iyi katkı vermişti bu maçları kaybetmek çok üzücü.
Kleiza 26dk süre alıp, maçın önemli bir bölümünde 3/3 üçlük atarak başladı, daha sonra 4/4 ikilik sayı da attı, maç sonunda 3/6 üçlük isabetiyle bitirdi toplam 17 sayıyla geri dönüşünü yaptı bir nevi.
Vidmar 15dk sahada kalıp 5 sayı üretti 7 ribaundu var.
Zoric 24:51 sahada kaldı. 4/7 ile %57 iki sayı, 1/1 serbest atışlar toplam 9 sayı üretti. Maçın en kritik anlarında konsantrasyon kaybı nedeniyle olduğunu düşündüğüm top kayıpları yaptı 6 top kaybıyla maçı bitirdi.
Kenan 2:30 süre almış diyecek pek birşey yok.
Bogdanovic 22:59 süre aldı 2/5 %40 iki sayılık isabeti, 0/3 üç sayı isabetsizliği ile toplam 4 sayı ile oynadı özellikle ikili baskı geldiğinde topa sahip olmakta zorlandığını bence tüm rakipler çözmüş 2 top kaybı var. Etkili olamadı.
Emir 31:51 süreyle en çok süre alan 2. oyuncumuz. 0/4 iki sayı isabetsizliği, 1/3 ile üçlük 2/2 serbest atış isabeti var. toplam 5 sayı üretti. 5 asisti vardı, maçın önemli anlarında yaptığı hatalar ve savruk oyunu maçı kaybetmemizde önemli rol oynadı maalesef.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Melih 4 faul aldığı için kenarı geldi yanlış hatırlamıyorsam
Bojan'a güvenmek hataymış.
Hakan abi diyordu da dinlemedik kulağıma sokayim :)

Abi ben hep diyorum..Bojanı nasıl kullanacağına bağlı..Biz Ondan bir Stajokoviç bekliyoruz.Olmaz.Set set şutörü falan olur..Bize ayakları hızlı bir 2 numara lazımdı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bu sezon aldığımız bütün mağlubiyetleri kabul ettim ama bu kabul edilebilecek bir mağlubiyet değil. Yine takıma hak ettiğinden fazla değer verdik.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bojan'ı gönderip Sato'yu tutmak vardı takımda ya da Moss'u almalıydık

Çok bilen basketbol seyircimiz maçlarda "Go Home Sato" diye bağırmasaydı kalırdı belki..

Çevrimdışı exex

• Üye
demekki sorun bizde ...
Oly maçının son bölümü , bu maçın son bölümü .Sıkıştıgımız yerde pes ettik. Hatalı karar çok ...
Şut tercihlerinden çok topu yöneten Emir in 2 3 topta felaket tercihleri maç sonunda gidişatı belirledi.

4.olacaksak olmayalım  bu arada...

Birde Ahmet Özokur a  ve moladaki gofret dağıtma olayına MALAGA taraftarı selam yolladı !