Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522007 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1710 : 17 Ocak 2014, 23:36:35 »
Partizan evinde Cska yı 73-72 yendi. Şu seyirci avantajı basketboldaki en mühim şey en mühim..

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1711 : 17 Ocak 2014, 23:43:00 »
Partizan evinde Cska yı 73-72 yendi. Şu seyirci avantajı basketboldaki en mühim şey en mühim..

Haklısınız ama Bizim maçın kaybedilme sebebi seyirci değildi maalesef. Keşke seyirci olsa..

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
« Yanıtla #1712 : 17 Ocak 2014, 23:47:06 »
Cska grup maçlarında da deplasmanda Partizan karşısında zorlanmışlardı ama bu sefer çıkamamışlar

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
« Yanıtla #1713 : 17 Ocak 2014, 23:47:45 »
Haklısınız ama Bizim maçın kaybedilme sebebi seyirci değildi maalesef. Keşke seyirci olsa..

Bence de bizim maçın kaybedilme sebebi seyirci değil. Aslında ne kadar farkında olunmasada ateşli bir seyirci veya ateşli olmasınada gerek yok sürekli oyunun içinde kalan seyirci maç başı takımına +10 kazandırır.

Çevrimdışı bg1976

• Üye
Yargıtay tam bir komedi. Ama bizim basketbolcular tam komedi. Ne savunma , ne savunma yaparken ayakta durabilme ( Bogdanoviç ve emir ) ve ve ekle ekle bitmez. 4. olup Realin karşına çıkmayalım gerek yok.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Bu arada şimdi farkettim Bjelica süre aldığı 14 dakikada statistik hanesinin faul haricinde hiçbir tarafını dolduramamış.. 0 sayı 0 asist 0 rebound 0 top çalma 0 top kaybı 2 faul.. Hiç kullanamadık onu bugün.. Özellikle Emir de bu kadar kötüyken Bjelica nın oyun zekasından mümkün oldugunca yararlanmalıydık

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Bogdanovic'e verdiğimiz özgürlüğü, biçtiğimiz rolü Kleiza'ya vereydik şu an başka şeyler konuşuyor olurduk.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Bogdanovic'e verdiğimiz özgürlüğü, biçtiğimiz rolü Kleiza'ya vereydik şu an başka şeyler konuşuyor olurduk.

imza :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Ben bunu diyorum...

Adam NBA de 3 numara oynadı..Biz bir kere denemedik..Hayır ciddi şaşırıyorum..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Katılıyorum yalnız Kleiza sanki tam olarak bizimle değil,bir sıkıntısı var gibi duruyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Bu maçtan çıkarabileceğimiz ve belki de bizi Final Four'a atacak olan bir güzellik var, Kleiza'nın dönüşü.
Hoops and rap

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Bu arada şimdi farkettim Bjelica süre aldığı 14 dakikada statistik hanesinin faul haricinde hiçbir tarafını dolduramamış.. 0 sayı 0 asist 0 rebound 0 top çalma 0 top kaybı 2 faul.. Hiç kullanamadık onu bugün.. Özellikle Emir de bu kadar kötüyken Bjelica nın oyun zekasından mümkün oldugunca yararlanmalıydık

maç başında Zoric'le bir ikili oyun oynamıştı ve Zoric basket faul aldıydı onu asiste yazmamışlar mı?
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Nazar değdirmemek için Melih yazmak istemiyorum ama.. O kadar temiz atıyor ki ..

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
maç başında Zoric'le bir ikili oyun oynamıştı ve Zoric basket faul aldıydı onu asiste yazmamışlar mı?

Pozisyonu hatırlayamadım ama istatistiklerde gözükmüyor

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
mac sonu Obra nin yüz ifadesi herseyin özeti aslinda

nerden geldim bu takima dercesine ..