Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524537 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Petrovic'i es geciyor bu genelleme :)
Babası Sırp diye biliyorum :)

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
bu maç inşallah takımın kendine güveninin yerine geldiği maç olur. Şunu kabul etmek lazım ki biz Barcelona maçı sonrası diken üstünde oynuyoruz ve oyuncular maçlarda rakibi bitirecek yumruğu bir türlü vuramıyor ve saçma sapan hatalarla rakibi maça ortak ediyoruz. Oysa Oly'nin kendi sahasında efsane bir hücum performansı gösterdiği bir maçta bile maç sonuna kadar oyunda kalabilmiş bir takımız biz. Ancak o zaman takım kendine daha çok inanıyordu ama Barca ve Malaga maçından sonra bu özgüvenimiz yok. Bu maçta da olmayacak şeyler yaptık ama neyse ki Kaptan ve Kleiza bizi dipsiz bir kuyuya düşmeden son anda çekip kurtardılar.

BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
bu maç inşallah takımın kendine güveninin yerine geldiği maç olur. Şunu kabul etmek lazım ki biz Barcelona maçı sonrası diken üstünde oynuyoruz ve oyuncular maçlarda rakibi bitirecek yumruğu bir türlü vuramıyor ve saçma sapan hatalarla rakibi maça ortak ediyoruz. Oysa Oly'nin kendi sahasında efsane bir hücum performansı gösterdiği bir maçta bile maç sonuna kadar oyunda kalabilmiş bir takımız biz. Ancak o zaman takım kendine daha çok inanıyordu ama Barca ve Malaga maçından sonra bu özgüvenimiz yok. Bu maçta da olmayacak şeyler yaptık ama neyse ki Kaptan ve Kleiza bizi dipsiz bir kuyuya düşmeden son anda çekip kurtardılar.

Maalesef Barcelona ve Malaga maçından sonra güven kaybı yaşadık.Fark'ın kapanma sebeplerinden birisi de özgüven sorunu,eminim ki oyuncuların aklının bir köşesinde 3/0 vardı

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Maalesef Barcelona ve Malaga maçından sonra güven kaybı yaşadık.Fark'ın kapanma sebeplerinden birisi de özgüven sorunu,eminim ki oyuncuların aklının bir köşesinde 3/0 vardı

kesinlikle öyle herkes afalladı birden hatta bu sadece oyuncular özelinde değil biz taraftarlar içinde öyle, Pana 2 tane 3'lük soktuğu anda oyuncusundan, taraftarına herkes yoksa diye aklından geçirmeye başladı. Dediğim gibi umarım bu maçla beraber tekrar bir özgüven kazanmışızdır ve bu özgüvenle de haftaya ilk deplasman galibiyetimizi alırız.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu maçı da kazanıp çıkışımızı devam ettirmeliyiz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Petrovic'i es geciyor bu genelleme :)

Petrovic ve o dönem oyuncuları Hırvat basketbolunun değil, YUGOSLAV basketbolunun ürünüdür. Arada o kadar büyük mentalite farkı var ki... Hatta Yugoslavya'nın parçalanmasından sonra rahmetli Aydan Siyavuş'un, Hırvat'lar için, "şimdi babayı yediler. Onların o yetenekli gençlerini hep Sırp çalıştırıcılar yetiştiriyordu. Şimdi hiç birisi gelebileceği noktaya gelemez" dediği rivayet edilir ki, Murathanoğlu yazmıştı.

İş kandan ziyade hangi ekol ve mentalite içinde yetiştiğine bakıyor. Hakeem Olajuwon ve Dikembe Mutombo Afrika basketbolunun değil, Amerikan - NBA basketbolunun bir ürünü ve temsilcisidir. Misal... Drazen, Kukoc, Radja... Bunlar, özellikle Drazen koyu bir Hırvat milliyetçisi olsa da, o yetiştiği dönemde Hırvat basketbolu diye bir şey yoktu; Sırp basketbolu da yoktu, onlar Yugoslav'dı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu hafta Efes yensin onları, haftaya biz... (Normal şartlarda Efes'in sıfır çekmesini isterdim ama bunu onlar için değil, bizim için istiyorum.)

Çevrimdışı thamerist

• Üye
  • Yer: istanbul
Bugün diğer kaybettiğimiz 3 maça göre biraz daha agresiftik ve Vidmar savunma anlamında çok iyiydi . 2. yarının başında Bojan çok sorumluluk aldı ki burada koçunda uyarısı olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli aynı orta mesafeyi kovaladı . Onun dışında maç sonunda yine aynı hataları yaptık hücumda kilitlendik ve eski kırılgan yapımıza geri dönüp yakalandık . Ama bugün o kırılma anlarında oyunda kalacak skor diferansiyeline sahiptik ve kazandık . Ama bu maçı aldık diye üzerimizdeki ölü toprağını attık sanılmasın . Hala aynı bölümlerde aynı hataları yapıyoruz . Ben ilk 7 maç sonuna kadar alınacak her galibiyetin altın değerinde olduğunu düşünüyorum . Çünkü rövanş maçlarında bu sıkıntıları gidermek üzerine 2 transfer yapılacağı kanısındayım .
TOP 16 başlamadan önce uzun oyuncu almazsak çok pişman olacağımızı söylemiştim ve şimdi o bölgedeki eksiklik bizi çok hırpalıyor . Verilen hücum ribaundları uzunların etkisizliğiyle kısaların üzerinde artan baskı boyalı alandan hiç birşey üretememiz hücumda kritik anlarda kilitlenmemize ve zorlama 3'lük kullanmamıza neden oluyor . Bunlar ancak yapılacak transferlerle giderilebilecek sorunlar .

Bugün Efes - Milano maçıda çok önemli . Efesin alması bizim ekmeğimize yağ sürmesi olacak .

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
efes harici deplasmanlarda alacağımız her galibiyet sürpriz olacak benim için.

çok kırılgan bir takımız, ayrıca Milano da bizim savunma kurgumuza tam ters düşen bir takım.

umarım yanılırım ama kazanabileceğimizi pek zannetmiyorum.

Çevrimdışı valance

• Üye
büyük ihtimalle kaybederiz.

del pieronun dediği gibi bizim takımın efes dışında deplasmanda maç alması çok ama çok zor.

milano öyle bir takım ki bizim helva gibi savunmamız varken %60 la filan dış şut sokabilir haftaya hiç de şaşırmam.

dua edelim de bu akşam efes süpriz yapıp devirsin milanoyu, yoksa haftaya olası mağlubiyette top-8 defteri kapanır bizim için.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bana göre maçın adamı Vidmar'dır. Maçın bizim açımızdan son sürat çözülmeye gittiği dönemde önce güzel bir dribling üzerinden sayı, hemen ardından bir hücum faul ve devamında Kleiza'ya iki serbest atış attıracak pozisyonda güzel bir pas.

Hem ileride Kleiza'ya çok vereceğiz maçın oyuncusu payesini, şimdilik almasın. :)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Dün maçı izleyemedim, sabah buradan maçın sonucuna bakmadan sayfaları tek tek okudum, heyecana ortak olmak için ve kazandığımızı gördüğümde   ki mutluluğumu anlatamam. GELİYORUZ, GELİYORUZ!!!
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
efes harici deplasmanlarda alacağımız her galibiyet sürpriz olacak benim için.

çok kırılgan bir takımız, ayrıca Milano da bizim savunma kurgumuza tam ters düşen bir takım.

umarım yanılırım ama kazanabileceğimizi pek zannetmiyorum.
büyük ihtimalle kaybederiz.

del pieronun dediği gibi bizim takımın efes dışında deplasmanda maç alması çok ama çok zor.

milano öyle bir takım ki bizim helva gibi savunmamız varken %60 la filan dış şut sokabilir haftaya hiç de şaşırmam.

dua edelim de bu akşam efes süpriz yapıp devirsin milanoyu, yoksa haftaya olası mağlubiyette top-8 defteri kapanır bizim için.

İlk gruplarda, barça ve cska yı yenen de bu takımdı. Nedir bu kadar karamsar olmanızın sebebi.
Ben yeneceğimizi düşünüyorum, içimde kaybedeceğimize dair bir his olsaydı da buraya yazmazdım.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2014, 11:42:04 Gönderen: Özcan Özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Dün Aziz Başkan'ın salona girişi, biraz uzaktan oldu ama idare :)

Fenerbahçe - Panathinaikos maçı Aziz Yıldırım Salona Giriş