Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524542 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Tüm yorumları okudum özetle bojan kötü günündeyse neden en kritik yerlerde topu bojan'a verip birşeyler yapmasını bekliyoruz.

Umut hocam bahsetmiş belli ki koç bojan'ın liderlik etmesini bekliyor ama insan bojan'ın bu halini görünce şaşıp kalıyor. Kleiza gibi bir yetenek de mevcut elimizde niye bojan ısrarında bulunuyoruz anlamıyorum.

Zoric ve vidmar'ın durumuna göre şansımız şekillenecektir. Kırılgan bir takımız en kritik yerlerde çok kolay basketlere izin veriyoruz.Birebir de o kadar kolay yeniliyoruz ki adam değişmemiz bile fayda etmiyor. Milano'ya bakıyorsun hackett,moss,langford,curtis azman gibi dikilmişler. :o Şu 4 oyuncudan birini bile takımda bulamazken milano gerçekten iyi kadro kurmuş. Açıkcası maçı tek topa getirmek bile bu şartlarda iyimser bakmama vesile oluyor. :(

Son olarak bojan üzerinden bok muhabbeti yapılması da hoş değil.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Rezalet devam ediyor. Bu takımın deplasmanda maç kazanma şansı yok. Belki Efes'i yeneriz ve 6-8 ile 6. Olup hak ettiğimizi buluruz. Savunma azmi ve oyun zekası olmayan oyuncularla yapılabilecek maksimum bu. Çok daha ağır ithamları hak etmelerine rağmen sizlere saygımdan dolayı yazamıyorum. Ligde rezil etmeyin bizi yeterli.

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
la bizim neyimize Final Four..
Masa tenisine gecelim biz orada belki orada yari final görürüz
finaldeyiz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah rahatlik versin. Ben kaçar
Barış, Abdullah dilinize elinize belinize hakim olun benim canımı sikmayın 8) :) ;)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Barış, Abdullah dilinize elinize belinize hakim olun benim canımı sikmayın 8) :) ;)
hahahahhaha sağol abi allah rahatlık versin
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
:D

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Sorumluluk verilecek yer var,verilmeyecek yer var.Kaç maçtır son 3 dakika Bojan topu eline alıyor,ya kendi rastgele atıyor ya da birinin elinde patlatıyor.Liderlik böyle mi kazanılır.Sonra diyoruz ki niye son dakikalarda maç gidiyor.
Her şeyi geçtim,bir oyuncu savunmada anca bu kadar zaaf yaratabilir.Savunma bilgisi sıfır,çok çabuk geçiliyor.
İki maçta da yendiğimiz CSKA'da taşlar oturmaya başladı,Krstic,Teo ve Fridzon'dan katkı almaya başladı.Bizde daha saha içi lideri belli değil.Böyle olunca da bu seviyeler hata kabul etmiyor,o kadar olumlu hava bir anda terse döner.
Niye transfer yapmadık onu da anlamış değilim.Hedefi en kötü F8 olan bir takımda başka takımda olsa 5 dakika anca oynayacak Melih 20 dakikaları görmeye başladı.

• Üye
Metecan oynasa Bojan gibi saçma sapan top kayıpları yapmaz,yüreğini ortaya koyar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Arkadaşlar birbirinizi kırmayın...

Hepsi hikaye..Koçu eleştirmek doğal..Oyuncuyuda...Olacak...

Bugun düşeriz belkide yarın kalkacağız...Neyse...

Ama şunu unutmamak lazım...

Bojan ile Tepe PİCK N ROLLU oynanmaz!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Bojan'ı kazanmak adına sezonu feda etmeyi göze almıyorum ben. Bir oyuncu üzerine kumar oynayıp bu kadar kritik maçları kaybetme hakkı da yok bu takımın. Obradovic'e kızmak falan haddimize değil tabi, ama kafasındaki şey sahaya yansımıyor sonuç olarak.
Bir de pota altında gerçekten üstün olabileceğimiz nadir maçlardan birinde iki pivotumuzun birden sakatlanmasını açıklayacak bir kelime de bulamıyorum. Çok yazık oldu. İnsanda umut da kalmıyor haliyle.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bojan'ı kazanmak adına sezonu feda etmeyi göze almıyorum ben. Bir oyuncu üzerine kumar oynayıp bu kadar kritik maçları kaybetme hakkı da yok bu takımın. Obradovic'e kızmak falan haddimize değil tabi, ama kafasındaki şey sahaya yansımıyor sonuç olarak.
Bir de pota altında gerçekten üstün olabileceğimiz nadir maçlardan birinde iki pivotumuzun birden sakatlanmasını açıklayacak bir kelime de bulamıyorum. Çok yazık oldu. İnsanda umut da kalmıyor haliyle.

Ben böyle bir derdimizin olduğunu sanmıyorum...

Bazen top koçun istemediği gibi oynanabilir..

Ama şunu unutmamak lazım..Senin takımında tüm takım koçlarının %35 inin istediği BOJAN varsa onu kazanamazsan zaten sezonu kaybedersin...

Senin takımının kazandığı tüm zor maçlarda seni sırtında taşımış adam..Kazanmayıp ne yapacaz RENKTAŞ?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bojan için sezon feda etmekten bahseden kim? Bojan 5 yıllık kontratlı oyuncumuz değil ki sezonu feda edelim. Koç da herhalde öyle düşünmüyordur.

Ayrıca herhangi bir arayışın olmadığına karar vermenin zamanı nasıl ayarlanacak acaba? Yani biz olmadı deyince mi yoksa koç olmadı deyince mi? Peki koçun bu işin oluruna ya da olmazına karar verecek mental kapasitesi var mıdır acep?

Anlıyorum, bu tarz mağlubiyetler sonrası herkes içini boşaltmak istiyor da...
Kara deryalarda bir FENERsin!

• Üye
Bence BOJAN'I feda etmek lazım

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bence BOJAN'I feda etmek lazım

Yapma..Olurmu öyle şey..Bu sene öyle böyle o adam oynayacak...

Nasıl verimli olur dememiz lazım...

Ondan daha iyisi şu an nerede?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bundan sonra ağzıyla kuş tutsa umrumda değil valla Bojan.
Ben böyle kabullendim :D

sinirden gülüyorum.

Bir çift lafı da emir'e etmek lazım.
Arkadaşım aynı hatayı Pao macında da yaptın adamlar cezayı kesemedi curry ile,

ceyrek sonu, devre sonu, mac sonu, rakibe 10sn bırakacak kadar süre kalmışken sut kullanılır mı ?
Şut girse bile yanlış tercih.

Lise takımında mısın sen ? yemin ediyorum çıldırdım o pozisyonda
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2014, 00:41:23 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere