Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524776 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı thamerist

• Üye
  • Yer: istanbul
Bence bu sorun Kleiza'ya kasti pas vermemeden ziyade takım için liderlik sorunu . Bu sadece Kleiza'ya yapılmıyor . Milano maçında topu getiren Emir'in son topu kendi kullanmada ısrar etmesi içeride kaybettiğimiz Partizan maçında Bjelica'nın son şutu süre varken boş arkadaşını aramak yerine 9-10 metreden fırlatması yada dün Bojan'ın yaptığı .
Lider oyuncu son topu atan girerse lider olan girmezse önümüzdeki maçlara bakacağız diyen oyuncu değildir . Takımına o veya bu şekilde o maçı kazandıran adamdır . İstanbulda Spa son topta penetre edip kendi bitirmedi Printezis'e bitirttirdi . bu onun lider olmadığını değil aksine gerçek bir lider gerçek bir winner olduğunu gösterir . Keza eleştirilen Loser'lıkla suçlanan Teodosiçte olmayanda bu . Kötü olduğunda ısrarla atıp hatta daha çok atıp takımı düşürüyor .
Bizde takım olarak maç yada çeyrek sonlarında lider oyuncularımızın ( Emir, Bojan, Bjelica ) egosunun kurbanı oluyoruz . Maç sonlarında hep direncimizin kırılıp maçı kaybetmemizin en önemli nedenide budur . Basketbol bir takım sporu ve ne kadar yetenekli olursan ol takım olabilirsin kazanırsın . Biz maç sonunu takım olarak oynamıyoruz vites yükselten savunmalara bireysel çözümler üretmeye çalışarak bodoslama çakılıyoruz .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde Laboral Kutxa'yı 98-64 yendikleri maçta iyi savunma yaptıklarını söyledi.

Obradovic, maçtan sonra yaptığı açıklamada, kötü bir dönem yaşadıklarını belirterek, "Rakibimiz de aynı durumdaydı. Onların da bizim gibi sakat olan oyuncuları vardı. Oyuncularıma Türkiye Kupası'ndan sonra 'Önümüzde Avrupa ve Türkiye Ligi var. Sonuna kadar savaşmalıyız' dedim. Bugün de onu gösterdiler" diye konuştu.

Maçta savunmadan memnun olduğunu dile getiren Obradovic, "Bu akşam beni en memnun eden şeylerden biri savunmamızdı. Rakibimiz bu nedenle kolay sayı bulamadı. Geleceğe yönelik iyi bir şeyler yapmak istiyorsak bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Tekrar oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da müthiş atmosfer için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Laboral Kutxa Başantrenörü Sergio Scariolo ise Fenerbahçe Ülker'in her pozisyonda kendilerinden üstün olduğunu belirterek, "Bu maç 12 dakika sürdü. Savunmamız çok kötüydü. Hiç toparlayamadık" şeklinde konuştu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
çok inandığım çok güvendiğim ama bu zamana kadar da çok sinirlendiğim Zoriç sakatlıktan iyi dönmüş
sevindim , iyi bir Zoriç bu takımda çok fark yaratır,
belki 2- 3 haftalık sakatlık arası iyi gelmiştir , hem mental hemde fiziki açıdan kendisine gelmesi çok önemli
özellikle hücumda ki özelikleri bizim takım için olmazsa olmaz
kaç maçtır 5 numaralardan sayı katkısı alamıyorduk , bu sefer hem orta mesafe hemde sırtı dönük oyunu ile çok katkı sağladı ,
umarım bu maçtan sonra böyle devam eder , saçma sapan top kaybetmesin bana yeter :) 8)
1 senelik küfür etme hakkımı ilk son 2 ayda doldurdum , o yüzden bundan sonra sezon sonuna kadar iyi gitsin
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2014, 11:05:10 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
çok inandığım çok güvendiğim ama bu zamana kadar da çok sinirlendiğim Zoriç sakatlıktan iyi dönmüş
sevindim , iyi bir Zoriç bu takımda çok fark yaratır,
belki 2- 3 haftalık sakatlık arası iyi gelmiştir , hem mental hemde fiziki açıdan kendisine gelmesi çok önemli
özellikle hücumda ki özelikleri bizim takım için olmazsa olmaz
kaç maçtır 5 numaralardan sayı katkısı alamıyorduk , bu sefer hem orta mesafe hemde sırtı dönük oyunu ile çok katkı sağladı ,
umarım bu maçtan sonra böyle devam eder , saçma sapan top kaybetmesin bana yeter :) 8)
1 senelik küfür etme hakkımı ilk son 2 ayda doldurdum , o yüzden bundan sonra sezon sonuna kadar iyi gitsin
Savunmada da fena değildi.Bizim Zoric'e kızma sebebimiz dün sergilediği performanstan bile çok daha iyi performans sergileme potansiyelinin olması,geçen sezon Malaga'da sergilediği performansı gösterirse takımı 1 seviye daha yukarı çeker.Düne dair olumlu bir gelişme'de İzzet ve Metecan'ın ciddi süreler alması oldu.Böyle bir galibiyete ihtiyacmız vardı.İyi oldu
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2014, 11:17:04 Gönderen: nemanja bjelica »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ömer 'in İzzet'e atmaya çalıştığı o rezil pas sonrası obradoviç'e daha büyük saygı duydum
bu kapasite adamlar ile buraları böyle oynamak büyük başarı yahu

Çevrimdışı thamerist

• Üye
  • Yer: istanbul
Zoric dün iyi bir dönüş yaptı . Özellikle 2. tur için pivotlarımızdan hem Zoric'in hem Sekulic'in şut üzerinden skor üretmesi rakip uzunları boyalı alandan uzaklaşmak zorunda bırakacak . Kısalarada özellikle Bo ve Bojan'a geniş penetre alanları yaratacak . Savunmada gayret gösterirsek bu takım çeyrek final yapıp bu sene için misyonunu tamamlar

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
abiler maç skoru bütün sitelerde yanlışmı yazıyor sanki maçı 30'la kaybetmişşiz gibi yorumlar var kazanan her zaman haklıdır.cem abinin dediği gibi keyfini çıkarın bu ligin en belki kadro olarak bu sene değiller ama en sağlam geleneği olan kulübüne 30 atmışız maçı izlemedim ama skora bakınca sizin çizdiğiniz kara tablo şaşırttı beni bu yorumum sadece skor yorumu maçı izleyemedim sağlık nedenlerinden dolayı.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abiler maç skoru bütün sitelerde yanlışmı yazıyor sanki maçı 30'la kaybetmişşiz gibi yorumlar var kazanan her zaman haklıdır.cem abinin dediği gibi keyfini çıkarın bu ligin en belki kadro olarak bu sene değiller ama en sağlam geleneği olan kulübüne 30 atmışız maçı izlemedim ama skora bakınca sizin çizdiğiniz kara tablo şaşırttı beni bu yorumum sadece skor yorumu maçı izleyemedim sağlık nedenlerinden dolayı.

Kim yahu kara tablo çizen ?
akşam bildiğin tecavüz ettik gerisi hikaye ,
rakip eksikti eyvallah ama bizde son periyodu tamamen gençler ile oynadık bu ıskalanmasın
darısı Efes Pilsen ve sonraki maçlara

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
rakip eksikti eyvallah ama bizde son periyodu tamamen gençler ile oynadık bu ıskalanmasın
abi dün maçı yine izlemedim :D twitterda neler yazıldı aklın durur.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abi dün maçı yine izlemedim :D twitterda neler yazıldı aklın durur.

ya abicim maç sırasında twittera girilmez daha bunu öğrenemedin mi ?
maç önü veya maç sonu oralarda olmak en iyisi , yoksa çok gerginlik oluyor :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Efes maçını da kazanırsak herşey yeniden başlar.
Barca bizim maç hariç diğer maçlardan tulum çıkarsın, biz de 2.lik için yarışalım
Fenerbahçe

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Yahu hadi yenilsek kara tablo çizenleri anlarım da 30 sayı fark atınca bile bazı taraftara yaranamadık.Yok neymiş euroleague'de en kötü takımmış.Yahu adamlar ACB takımı.Laboral eksik gelmiş olabilir.Tam kadro gelseler de en az +15 olurdu.Çünkü takım hırslı ve istekliydi.Belli ki bu maçı kazanmayı kafalarına koymuşlar.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
ya abicim maç sırasında twittera girilmez daha bunu öğrenemedin mi ?
maç önü veya maç sonu oralarda olmak en iyisi , yoksa çok gerginlik oluyor :)
abi n biliyim içim içimi yiyor.bu arada korkmaya başladım abi bn el bileğini sakatladım maç kazandılar her maç sakatlasammı n diyosun.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Efes maçını da kazanırsak herşey yeniden başlar.
Barca bizim maç hariç diğer maçlardan tulum çıkarsın, biz de 2.lik için yarışalım
Aynen değerli dostum aynen
çok kötü başladığımız top 16 serisinde umutlarımız olası bir galibiyet ile tekrar yeşerir.
Malaga'nın Panatinaikos'u yenmesi güzel oldu.
haftaya Panatinaikos kendi evinde Olimpiakos ile oynayacak
Milano-MAlaga yı misafir edecek
biz Efes e gidiyoruz
Laboral -barcelona maçı var.
Efes i yenip diğer maçların durumuna göre
3-4 ile 5nci sırada bitirebiliriz ilk turları
sonrası herşeye gebe olur.
Efes maçı çok ama çok kritik bizim için

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abi n biliyim içim içimi yiyor.bu arada korkmaya başladım abi bn el bileğini sakatladım maç kazandılar her maç sakatlasammı n diyosun.
ahaha sen maçlardan önce parmaklarını teker teker kırarsın :)